Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 319
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 645
Майко мила, Иванчето с 35 минути клип, с покъртителен потник!
Любимци и разочарования. Кой ще слуша толкова дълго видео. ?Харесвам я попринцип, но нещо съмсем се задълбава с такива дълги видеа. Да вземе да разкаже нещо по-интересно, за медитацията например. Каня се да я питам, но на последния ми въпрос не отговори. Интересно ми е да я чуя каква ще каже за медитирането, защото практикувам и чета по темата от известно време.

# 3 646
Пускам си видеото на Ивана, и първото, което ми се набива в очите е облеклото 🤦‍♀️. Второ нещо е, как ще събираш 6-7 месеца боклуци, за да ги снимаш във видео 🤷‍♀️. Отивам да го гледам, ако успея, вероятно ще има още странни неща..

# 3 647
  • София
Започнах да гледам клипа на Ивана, защото харесвам видеа за празни опаковки, но звука ме влудява - можеше да си купи един микрофон за 10 лева и със сигурност щеше да е по-добре...

# 3 648
Здравейте, Ивана в новия и клип, добре де само на мен ли ми прилича на бабичка. Изсветли си косата добре, но мн и е къса и така подвита навътре ми мяса на бабичка :Д

# 3 649
Е ако не събира опаковките как да направи такова видео? Добре беше, даде лично мнение. Аз съм на крачка вече да го купя този велик глоу тоник, обмислям и крема с розова вода и серамиди, амаа не знам. Адри също ги хвали. От друга страна, голяма еуфория имаше и около минерал 89 на виши и аха да го купя - сума негативни ревюта излязоха и че не е нищо особено. Пък не ми се дават над сто лева за нещо, което или няма да има ефект, или има такъв, постижим с нещо по-достъпно. Та общо взето са на границата да ме инфлуенснат. Аз харесвам такива видеа, полезни са ми. Само че предпочитам да ги разделят по категории, за да дават по-обстойни ревюта. Така взимат всичко и почват да бързат, за да не станело много дълго видеото. Само че аз не искам просто Хареса ми/Не ми хареса, а подробности. Деси, Зорница са по-обяснителни  в това отношение.

# 3 650
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Последното видео на Деси Толкс е 35 минути,но при нея времето много бързо минава.Наистина начина й на изказ е нива над останалите,които въртят по 100 думи в ежедневието им,защото нямат капацитет за повече.Много я харесвам,защото е натурална,искрена,човек,с който с удоволствие би общувал,защото знаеш,че няма фалшивост при нея.
Ивана не бих си я причинила,макар да е от ютубърките,които гледам от време на време като за фон и не е неприятна.

Деса Пеева пак разби с покупки.Тази жена наистина й хлопа дъската.Щяла да ходи на фестивали облечена по този начин...с прозиращо бельо,което нормалните жени съчетават с дрехи отгоре.ОМГ!

Пуснах си Хилял,но в канала й има само 3 видеа.Другите ги е изтрила сигурно.Ако е Анелия 2 може и да й хвърлям по едно око,но без повече.

Днес на фитнеса съм си избрала Зори с клипа за бюти кутията и евентуално някоя американка.

# 3 651
Пуснах си филетитата, мъча се да си ги представя като двойка, но не става. Не мога да видя нищо мъжествено във Филяка. То освен тъпата прическа и очилата тип Хари Потър, но поведението му е като девствен 11 класник.

Последна редакция: нд, 01 мар 2020, 22:07 от dani-ela-80

# 3 652
Adoralova, евала за постоянството с тоя фитнес! Аз докато ги гледам само ям или се излежавам, пък ти си все в залата Grinning

Иначе Деси въобще не се повтаря, говори вече по-бавно, което е чудесно, богат речник, хубав изказ. Получава й се естествено, а не при рязане с обработка. Но интелигентна жена си е, стабилна професия е практикувала, не е вятърничава - да зареже всичко и да прави еднотипни инстаграм снимки. Просто нивото там е съвсем друго и съдържанието стойностно. По-добре така и с по-малко абонати, отколкото като останалите. Няма пози, фотошоп, лиготии.

# 3 653
  • Бургас
Аз пък се радвам на видеото на Ивана за празни опаковки, много обичам такъв тип видеа, а и понякога обичам да гледам дълги такива. Тя Ивана май последно време все прави видеа по 30-40 мин. , признавам си понякога хич не ми се гледат толкова дълги видеа, особено пък влогове.
Анелия последно време и на мен ми е скучна, но ми е много симпатична и я гледам от време на време.

# 3 654
Отдавна не съм гледала клипове на наши влогъри.

Наскоро се зарибих по Джеймс Уелш, Хайръм и Сюзан Яра. Замислям се, че не се сещам за български влогъри, които да се занимават сериозно с грижа за кожата.

# 3 655
Виктория Капитонова, ако четеш тук, с най-добри чувства - не се снимай докато шофираш. Без значение за влог или не.
Отнася се за всички.

Зори с това заглавие би отблъснала доста кликове, защото първата реакция е "никакъв шанс да дам 300лв за кутия с тестери и мини продукти". По-добре заглавието да е по-дълго, но да се разбира, че плащаш еди колко си пари, но получаваш продукти за 300лв (или едното да го пише в заглавието, другото в тъмбнейла), според мен.

# 3 656
Коя е тази Хилял?

# 3 657
Има линк на предната страница.

# 3 658
Знам, че Капитонова не е любимка на форума и си има своите недостатъци, но трябва да призная, че ми е много по-полезна като съдържание с домашните си високопротеинови рецепти(тъй като аз също спортувам 3-4 пъти седмично), в сравнение със Сладкиша и последното й видео “Купони, рождени дни и още за зъбките” ? 😁 И без да ги сравнявам визуално, Капитонова е много по-приятна за окото, дори и леко да дразни с разваления си български. Но уважавам това, че иска да го научи и задобрявя и не прекалява като Олив Брънч с “а, как беше това на български, как беше онова ма български”.

Още 2-3 видеа като изгледам и ще съм върл фен 😁😁

# 3 659
  • софия
Идвам от видеото на Ивана и съм потресена от обработката. То даже май няма такава. Както го е снамала, така го е качила. Явно, за да отбие номер и да си спази "графика".
По принцип харесвам Dessi talks, но едно нещо ме подразни и това е отношението към работата. За мен да стоиш 5-6 години в майчинство е неприемливо. Не съдя никой, въпрос на желание и лично усещане.

Общи условия

Активация на акаунт