Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 431
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
И аз гледах видеото на Мегз, стана ми тъжно за тормозеното момиче, дано да се възползва от помощта на Мегз. Забелязвам, че говори по- бавно, но не мога да преценя от добри чувства ли го прави и пак пр 🤷‍♀️ странен човек е тази жена.
Гледах и клипа на Тейчето и Наумчето, за първи път ми бяха интересни, отговориха на доста обсъждани въпроси. Работата с Петканови ми е малко странна (тях ги харесвам доста) но по- добре така отколкото драми.

# 466
  • Мюнхен
Впрочем, да ви споделя какво ми се случи.

Имам собствен Инстаграм, в който не съм качвала от години (за радост на Пепони, ВалериЕта и т.н, щото ще ги отвея...Laughing), обаче си имам фейк профил, през който следя героите на тази тема. Вече съм блокирана в някои от тях, но това е друга тема.

Вчера влизам и гледам, че докторчето от Българско Рационално Общество ми е пратило рикуест /на профил без никакви публикации/. Последвах го, така или иначе исках да го следвам, но не му позволих да ми стане приятел и гледам днес рикуестът му е изчезнал. Та, колкото и да ми е симпатичен, явно и той ползва бот програми.

Yogurina, далеч не е тайна, че Митев ползва ботове. Даже сам се хвали... За съжаление от БРО въобще не са толкова адекватни, цялата работа е за монетизация и за внимание. Групата им е бом-бок, приемат всякакви, никаква модерация, толерират се всякакви глупости само заради бройката последователи. Гледам даже, че приемат дарения и през стрийма, някой им е изтърсил 260 евро дарение. Барем да го бяха ползвали, за да си оправят техническите проблеми в началото на всеки стрийм Laughing

# 467
Минавам да похваля Иван Звездев 😀

Не съм никак по готвенето, но последните му видеа ме впечатлиха, хем прави нещо като влог, хем разкрива рецепти от кфц и макдоналдс и е някак народно,без излишни превземки. Даже се абонирах за него.

# 468
Супер са Теа и Наум и видеото беше готино.

Тони Попова как сладко се старае милата.

Йо-йо видеото беше интересно и забавно ще видим нататък.

Пуснах влога на Петканови, не ми направи добро впечатление, че Александра „получи” закъснели подаръци за рождения си ден от Даниел под формата на ПР пратки и Ютюб плей бутон. Може зад кадър да й е подарил нещо лично, разбира се, но остава друго впечатление и ми стана малко тъпо.

# 469
Минавам да похваля Иван Звездев 😀

Не съм никак по готвенето, но последните му видеа ме впечатлиха, хем прави нещо като влог, хем разкрива рецепти от кфц и макдоналдс и е някак народно,без излишни превземки. Даже се абонирах за него.

Звездев и аз го последвах. много народен и отговаря бързо ако коментираш и питаш нещо за рецептата.

# 470
Пуснах видеото на Мегз... еми тази Стаменова само от чешмата дето не потече.

# 471
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кой е ИГ на Звездев? Питам,защото ми се отварят 20 различни профила.
И аз изгледах видеото с Ориент Експрес..чудесно е,толкова добре направено и различно от масата видеа.И аз искам да се възползвам от това уникално преживяване,спомен за цял един живот.

# 472
  • София
Защо мислите, че подаръците за Александра са ПР пратки?

# 473

Може би, защото пишеше името на .. абе както се казваха тези.. ама аз си мисля, че може би те така си пращат всички подаръци, забелязах, че снимките може да се сложат и по начин по който да не се вижда името на сайта , така че има шанс и да не е пиар... а Алекс ми е толкова сладичка, че си мисля, че дори и да е пиар, пак се зарадва супер много.

# 474
Алекс много е положителна. Не знам лигава ли ви се струва, изкуствена. Но просто има жестока усмивка и излъчване! Според мен си беше И реклама

# 475
И на мен са ми много положителни,и някак си неуморни изглеждат,кипят от енергия. Аз си признавам,че съм все изморена от живота,дори и без дете 😂 а Алекс хем работи,хем се гледат, просто похвално.

Гледах ЙоЙо ефекта,беше интересно. Момичето има хубави черти и страхотна усмивка. Според мен обаче Йоко не подбра подходящи дрехи за нея. Едно че гащеризона и беше малък, второ че с тези очила скри грима. Но идеята им е добра, ще видим дали ще го реализират за в бъдеще.

# 476
Много е мила и естествена Александра, според мен. Земна ми е. Сладка.
Доколко видях Габриелчо е бил много болен на нейният рожден ден и не са празнували. Дори когато той го каза й се просълзиха очите. Явно е било първото сериозно вирусче, за малкия и съвсем логично не им е било до подаръци.

# 477
https://www.youtube.com/channel/UC8K5HKWARo8xGVCBnU8Uoiw                    Това е УТ канала на Звездев, не мисля че има ИГ.

# 478

Ами те го казаха. Споменаха фирмата, която им е изпратила колажа и рамката, преди това имаше колаж и за Габриел, другото беше плакета от ЮТ.
Цялото нещо беше предварително режисирано, според мен.

# 479
Само на мен ли ми се стори супер неадекватен подаръка за Габриелчо от Джулката и мъжа ѝ.Огромни шапка и шал и книги за оцветяване за възрастни🤦🏼♀

Общи условия

Активация на акаунт