Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 606
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 225
Значи....докато не видя някой да пие и преглъща дадената добавка няма да повярвам, всъщност даже и тогава пак няма да повярвам, че в действителност я приема. В днешно време, когато информацията от вредите е доказана и пространно описана как имат съвест тези хора да рекламират подобно нещо.
Разочарована съм от Адри. Винаги съм я харесвала, защото си е от "нашите". Единственото, с което мога да си го обясня, е че като част от агенция няма право на избор и пак не е оправдавие за мен де.

Аз Щолена не я гледам и затова не мога да съм много обективна, но чисто теоретично - нека си има самочувствие жената, винаги съм твърдяла, че с хора, които се харесват и обичат е много по-приятно да се общува. Има едни виждат те, че си щастлив и от 10 кладенеца вода ще ти донесат да ти докажат на теб самия, че си много зле и нищо не разбираш и всъщност си пълен нещастник.Joy

Ей, много сладък този Габриелчо, такава усмивка има.

Гледах едно видео на Йоана Йоко за покупки от Зара, няма да я следя редовно, но е много красива и магнетична.

# 226
https://www.youtube.com/watch?v=sN6F2_AA1PA новият клип на Чефо в канала на Господарите

# 227
  • Някъде там
Ако това е слабият вариант на Щолена, как е била преди?!?!? То не е лошо да имаш самочувствие, но и малко реална себеоценка не е излишна:)

Жаки ето ти защо Мимозка е уау от себе си сега

# 228
аххаха Абе, защо не свиркате, змийчоци...изложихме с пред другарите. Laughing

В поста в Инстаграма имаше част за оПщопризнатата клиника Щерев.

Голям срам, бързах да влезна в  среща и въобще не съм го видяла. Това е втората ми подобна срамна грешка след едно съобщение за сваДба до една позната. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Човек никога не е късно да стане за резил...Laughing

P.S. Хайде, честито, Деса също ни блокира! Нещо май видя, че няма да й е лесно да спори с клиника.

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 11:50 от Yogurina

# 229
BG MAMAS REVEALED!!! Grinning Grinning Grinning

Еми, случва се и на най-добрите..

# 230
Ако това е слабият вариант на Щолена, как е била преди?!?!? То не е лошо да имаш самочувствие, но и малко реална себеоценка не е излишна:)
Скрит текст:
 от 105кг до 78кг е написала под една снимка

# 231
Ами, не и е малко постижението. Дано успее да свали още.
Аз повече се кефя на хора паднали от 100 на 80, отколкото на превземки по 52, ровещи недоволно из манджата, за да станат 49.
Тия 52-килограмови мрънкачки са ми като Гера с фалшивия Шанел - first world problems.

# 232
О, йееее, едно змийче изпрати изтритите постове от Acibadem. Благодаря ти, змийче, дължим ти мусака до живот! Kiss

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 11:54 от Yogurina

# 233
Това момиче Симона е пълна деградация, бетер от Сузанита е. Гледала съм няколко нейни клипа, в които се обяснява как се "забивала" по дискотеките с някакви непознати. Кой как се напил, къде се забил и т.н. Типичните тийн драми. Но тя освен да си показва г*за с извинение, друго не може. Припадам като гледам коментарите под видеата й от разгонени пубери. И тя видимо се кефи на това, но нормално - все пак сама си се нарича hoe. Разгонена тийнейджърка с дефицит на внимание. Този Lil Tapi Gold пък е мъжката й версия. Направо да се взимат и да се приключва тая мъка. Може би това ми е една от най-дразнещите БГ влогърки.

# 234
  • Варна
Скрит текст:
 от 105кг до 78кг е написала под една снимка
Тази не я гледам, но това са си 27 кг. Голяма промяна е за нея, че и за мен. Като знам колко трудно се свалят килограми, дано само да ги задържи, защото това май е по-голям проблем от свалянето.

# 235
Не виждам драма за Токуда, ходя при същата АГ на прегледи, която израждаше Пепе. Доколкото разбрах Пепе ще е водещА, май дори няма да модерира. Всички частни болници си канят на лекциите известни хора, които са родили при тях. Когато бях бременна се следях в св. Лазар, които пък дори уреждаха корици и интервюта на моделки за списания Кенгуру и 9месеца. Същото е с Надежда и Щерев и всичките до една частни болници в София, а предполагам и в другите големи градове. Все ми е тая дали Пепе или празноглава манекенка ще е водеща.

За Адри - винаги са ми били смешни хората, които са единия хонорар рекламират Липовон и подобни неща. Но от поста й не се разбира дали го рекламира или е недоволна, че не е свалила 4кг, а само 2. Или поне аз не разбирам.

# 236
Този сладкиш наистина доста е свалил, нормално да се кефи жената, 30кг са уау. На всеки му се вдига самочувствието с едни свалени килограми, един изпилен нос или малко филър в устните, няма лош, хубаво е да се харесваме. Дано просто не си повярва прекалено.
Валериана няма как да я харесвам, да по-естествено говори, ама с тия жестове...
Скрит текст:

Не. Мерси

# 237
https://youtu.be/t3Vets8KFMM от гледане на видеа ми излезна това момиче, не е лошо ще и дам шанс.

# 238
Скрит текст:
Не виждам драма за Токуда, ходя при същата АГ на прегледи, която израждаше Пепе. Доколкото разбрах Пепе ще е водещА, май дори няма да модерира. Всички частни болници си канят на лекциите известни хора, които са родили при тях. Когато бях бременна се следях в св. Лазар, които пък дори уреждаха корици и интервюта на моделки за списания Кенгуру и 9месеца. Същото е с Надежда и Щерев и всичките до една частни болници в София, а предполагам и в другите големи градове. Все ми е тая дали Пепе или празноглава манекенка ще е водеща
.

Скрит текст:
За Адри - винаги са ми били смешни хората, които са единия хонорар рекламират Липовон и подобни неща. Но от поста й не се разбира дали го рекламира или е недоволна, че не е свалила 4кг, а само 2. Или поне аз не разбирам.

Няма да е водещ, starburst8. Там ще е в качеството си на лице на кампании за репродукция и за да инфлуенсва хората да посетят въпросната лекция. Самата клиника го беше написала.

Като им е толкова чиста работата - защо затриха куп мнения? Писах им дори, за да ги питам..."Seen" и толкова.

# 239
Кой питаше за гинеколог с Инстаграм. 🤷🏻‍♀️
https://instagram.com/dr_mitev?igshid=fo0m4reun3k1 🥴

Общи условия

Активация на акаунт