Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 409
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 510
Да погледнем положително - най- сетне една показа тестяна закуска с боза, вместо мюсли с ядково мляко  Joy

Да добавя, че скоро я хвалих за видеото, в което обяснява какво тя закусва, вместо вредните закуски.
Но коя съм аз да я съдя, онли Гад кен джадж ъс Trollface

# 511
Тази класация е мега смешка. Добре, че.авторът е приятел явно на Тейченце или Наумче. Тейченце има да гони Петканова, не симпатизирам на нито една от двете, да не ме набеди някой за фенче.

# 512
Lana, aз ги виждам профилите им. Може да са те блокирали ако си харесала или коментирала някои от постовете за нея, в нашия профил 😂 Те нали всички са много докачливи, и мъжете им забраняват да четат, че много се разстройвали. Смях в залата.

# 513
Lana, aз ги виждам профилите им. Може да са те блокирали ако си харесала или коментирала някои от постовете за нея, в нашия профил 😂 Те нали всички са много докачливи, и мъжете им забраняват да четат, че много се разстройвали. Смях в залата.

Тинкърбел, не съм последвала нашия профил и не харесвам нищо там, под прикритие движа. Обаче интересното е че преди няколко дни съм писала тук, че не я разбирам че оставаше детето на съседката и изведнъж - блокирана в Инстаграм. Дали пък не следят тук?!
Как е разбрала какъв ми е профила там - това вече нямам идея. (заключен е)

# 514
Лана и аз съм блокирана. А дори не помня дали съм я следвала или отследвала. Не мисля,че съм и писала някога коментари. Въобще пълна мистерия ми е тоя блокаж. Ама здраве да е, ще прежаля някак си отсъствието и 😀

# 515
И аз все още не разбирам мистерията на блокажа. Пирина ме беше блокирала, след мои коментари тук, но в нейния или нашия профил в ИГ нищо не съм споделяла, и хоп, блокирана. Как беше разбрала профила ми е мистерия за мен. Не знам 🕵️‍♀️

# 516
Тея не ми е красива, симпатична да, но за красавица смятам Александра. Дълги крака, висока, стройна, има хубави черти. Също и Денина Мартин, не съм ѝ фен, но не мога да отрека , че е красива жена.Разбира се моите критерии за красота, може да са различни. Статията ми е малко като “виж Алекс, аз съм по-красива от теб и от всички останали”. Евтин ПР като на Пепе статията във вестника.

# 517

На мамите дупетата ли са бебини, бебините дупета ли са мамини...

# 518
Да погледнем положително - най- сетне една показа тестяна закуска с боза, вместо мюсли с ядково мляко  Joy
Да добавя, че скоро я хвалих за видеото, в което обяснява какво тя закусва, вместо вредните закуски.
Но коя съм аз да я съдя, онли Гад кен джадж ъс Trollface
Тя хубаво го пусна това видео с полезни закуски, ама бързо забрави как в недалечната ѝ Коледна рутина обясняваше ежедневен прием на калорийни бомби тип горещ шоколад с целия хладилник отгоре или пък че сутрин като стане първата ѝ работа била да лапне някой десерт Grinning

# 519
Тази Маги я научих от темата, симпатична ми изглежда и я последвах.
Но от както роди, пълва стори след стори с кърмене и смяна на памперс, сигурно вече хиляла пъти използва думата “бебино”, която аз не бях чувала до сега /то всъщност дума ли е наистина или тя си го е измислила 😃/ и бебе Дивна.

# 520
Аз съжалявам, че Маги се промени, а тя нон-стоп твърдеше, че няма. Нищо, да са живи и здрави бебините мамита.

# 521
И аз не знам дали има дума  “бебино”, не ме бърка и тя да си я е измислила (след “прекрасница” май мога всичко да преживея), но голяма лиготия се стели от нейния профил в последните седмици. Разбирам, че хората се променят, това и е най-важно и актуално, но вече е доста прекалено. Можеше да си спестят изказването, че каналът нямало да стане за бебета, извинявайте, БЕБИНИ работи. 
Да са живи и здрави и тя, и Дими, и бебе Дивна, но много ми идват превземките и.

# 522
Аз отдавна усетих накъде ще задуха вятърът и я отследвах. Поне да не бяха тия заявки как няма да става канал за майки.

# 523
  • Варна
Тея не ми е красива, симпатична да, но за красавица смятам Александра. Дълги крака, висока, стройна, има хубави черти. Също и Денина Мартин, не съм ѝ фен, но не мога да отрека , че е красива жена.Разбира се моите критерии за красота, може да са различни. Статията ми е малко като “виж Алекс, аз съм по-красива от теб и от всички останали”. Евтин ПР като на Пепе статията във вестника.

А точно, Теа за мен е просто симпатична и дотам. И съм се чудила в мен ли е проблемът, като съм чела тук колко красива била за някого, което, естествено, не значи, че не е. Аз имам други женски лица, които намирам за наистина красиви и ослепителни. Теа има хубаво и тренирано тяло, но ако ги сравнявам двете с Алекс, втората е ехееее.... Но гледам и двете двойки и лошо не мога да кажа.

# 524
Не се ли усещат колко са кухи? Някой напомнил на Магисан за Витасин и о, чудо някой друг и прочел мислите и въпросите и веднага пр пратка. Като получат нещо и почват да се чудят и маят как да го замаскират като собствена мисъл или като нещо, за което са ги питали или нещо подобно. Толкова са прозрачни, ми поне да си четат какво са написали преди да го предлагат на публиката си и да осъзнаят, че бие на кухо от всякъде Neutral Face

Интересно ми е коя наша звезда първа ще копира стената на Тони Попова. Мацката направи нещо различно, забеляза се, феновете й се радват, получава обратна връзка, със сигурност ще повлече крак. Аз залагам, че Ивана или Валери ще си спретнат и те нещо подобно Smiley

Общи условия

Активация на акаунт