Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 15 / Февруари 2020

• 244 570
  • 3 695
  •   1
Отговори
# 3 330
  • Варна
Да разнообразя малко, споделям ви два канала.
Тази мама роди 3 деца преди да навърши 23г. мисля, свежа е и прави ненатоварващи клипчета. Преди имаше и бюти насоченост, но откакто роди третото си дете ( и тя качи клип от раждането, вкъщи във ваната ) се ориентира към друг тип видеа. Винаги споделя, когато нещо е спонсорирано, скоро се преместиха в по-голяма къща.
https://www.youtube.com/user/SarahHeartsSparkle
Пуснах си я. Нейното раждане е далеч по - обстоятелствено от това на Пепе. Аз лично никога не съм критикувала Пепе, че си е качила раждането, нямам проблем с това. Но това домашно раждане ми изглежда много страшно. Иначе много красиво момиче, може да поглеждам още видеа.

# 3 331
Как не ви е срам да дадете "Не" за видеото на Анелия, бе ей, прости мусакаджийки!!

От горе 4-мата, а.к.а. "капълс" само Патрик ми допада. Дали вече осъзнава какво змийче си е взел в тях?

Опитвам се в момента да се сетя някоя инфлуцка, която на събития винаги се облича добре иии нещо запецнах. На Валери стилът Барби просто не е моят, иначе сравнен с тия горе е 6 точки. Звезделина за снимки успява да ме впечатли с дрехи, но по събития е пак мъка. Може би тази Лори ми допада, Андреа Банда Банда макар да ми е много лигава и антипатична, също има попадения. Боже би Александра ми допада, но като цяло БГ звИздите ни са потрес, хем постоянно са в ютуб и инстаграм и не могат да вземат някоя идейка за съчетаване...

# 3 332
Ивана точи лиги на сторита по новите неща в Сефора, но реално тя почти никога не пазарува там, нито е позната с предпочитанията си към по-хай енд марките. Виж, като има подаръци, ПР и промоции, е първа писта. Понеже се вълнувам доста от парфюми, съм я забелязала, че всичко, което са ѝ подарили (разни нови релийзи) , ѝ е любимо. Но сама да отиде да си избере парфюм и да ни го похвали...неее 🙄

# 3 333
Съгласна, Лора е винаги адекватно и приятно облечена - модерно, без да се изхвърля. Аз като цяло харесвам нейния стил. Само че тя не е от най-популярните и остава малко в сянка.

# 3 334
Абсолютно същото забелязвам и аз при Ивана. Човек наистина може да си разнообразява парфюмите, но при нея го няма това нещо като ' стил' . Всичко й харесва, всичко го ползва за ежедневие и специални поводи, а те са толкова различни. А, за ПР пратките говоря де. Аз от нейните бих избрала максимум 2, но са по мой вкус и знам как стоят на кожата ми.
Тя е..някак универсална Grinning

# 3 335
което е модерно, това и' е любимо на Ивана. Тя и затова се мотае от стил в стил, а кожата и' е в ужасно състояние, защото не подбира, а маже каквото се намира..

# 3 336
Ох, вече нямам думи....за Ивана....само едно ми идва на ум - "Лондон, бейби"!😁😁😁
Скрит текст:
Какво е това сиво нещо в чашата според вас? Коментирайте с 1 за 'цимент', с 2 'нямам идея' 😁 или с 3 'чашата е празна'

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 10:48 от butterfly_🦋

# 3 337
Гледах влога на Валерѝ - не ми хареса. Толкова красиви места посещава, а толкова празно съдържание публикува, важното е да има инстаграмабъл снимки и 2-3 тоалетчета, всичко друго е без значение. Сподели, че ще разкаже за Истанбул подробно, защото са я помолили... и какво каза, че са пътували с кола и че са търсили хотел в букинг, сподели и цени на торта, билет за трамвай и обяд в 1 ресторант. За личност, която се е титуловала "Кралица на ваканциите", би могла да бъде далеч по-полезна в направление пътешествия, но я мързи безобразно.
Обяснението на Ивана за алгоритъма на Инстаграм ме разсмя Grinning За човек, разполагащ с толкова свободно време, би могла да си подготви малко по-интересни въпроси, а не "коя снимка повече ви харесва, 1 или 2", ниво на креативност -100000.
Гергана нещо излъга на края на видеото за частното парти на ФП, отделно монтажът беше супер зле, визията вече я обсъдихме...За развяването ѝ насам-натам из страната съм меко казано втрещена, бие се в гърдите че е инфлуенсър, но един път има възможност да даде личен пример на 10-годишната си аудитория как трябва да се изпълняват заръките по безопасност и разбира се, не ги спази. Как да я хареса човек, за външния си вид не е виновна, но е и безотговорна, нахална, глупава и много ограничена.

# 3 338
Това е същата прическа, но в стил "мама ме среса за завършването на пети клас"
😂

Хахаха 😂😂
Кой каза, че Константина е облечена стилно? Щампа до щампа и с прозиращ тигров сутиен отдолу. Не, мерси.

Ама защо и на трите кифли им се виждат сютинете? 😳😄

# 3 339
Теодора Цончева най-сетне качи отново видео вчера.Нямаше я повече от два месеца.Трябвало й почивка,няма лошо,не всеки ютубър може да функционира като навита пружина,непрекъснат свежар. Хубаво е,че има и влогъри като нея,които го раздават по-скромно и земно,ненатрапващо се,но и малко такива има,за съжаление. Повечето гледат да са колкото се може по-шумни, скандални и провокативни.

# 3 340
Ох, вече нямам думи....за Ивана....само едно ми идва на ум - "Лондон, бейби"!😁😁😁
Скрит текст:
Какво е това сиво нещо в чашата според вас? Коментирайте с 1 за 'цимент', с 2 'нямам идея' 😁 или с 3 'чашата е празна'

Валери, моля те покажи й как се фотошопват напитки в снимки, че това смути е ...циментово Satisfied

# 3 341
което е модерно, това и' е любимо на Ивана. Тя и затова се мотае от стил в стил, а кожата и' е в ужасно състояние, защото не подбира, а маже каквото се намира..

Просто ми е адски трудно да гласувам доверие на "инфлуенсър", който сам, със своите лични пари, не гласува доверие на марките, които "много му харесват".

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 11:15 от tuali

# 3 342
За мен Ивана е абсолютно олицетворение на думата "кич" - в обзавеждането, в дрехите, в грима, в снимките, че дори и в мислите, които споделя с публиката. Не знам как се нарича стила и на обличане, но е абсолютна мешаница от шарени татуировки, дантелени сутиени, изсулени пуловери, подпъхнати тениски, неподходящи обувки и какви ли не щампи. За мен е абсолютен кошмар. Нямаше да ми прави такова впечатление, ако не говореше постоянно за мода, аутфити и трикчета, но в сегашното състояние, имам чувството, че твърде насериозно се е взела за модна икона. Ако я следи човек, ще помисли, че само тя е засегната от прословутия алгоритъм.
Най-много ми харесва как Пепе е била облечена вчера. Полина с това прозрачно поло въобще не ми допада, както и не ми харесваше, като го носеше по време на бременността.

# 3 343
Не го забелязах тигровия сЮтиен на леля Коци,мале..мале,без думи съм.
Какъв и е зора на Мимозката,та се снима в болница с лепенка на ръката и пише,че всичко е наред.Ако е-защо се снимаш?Внимание ли си просиш или съжаление,или си такава голяма звезда,която папараци я дебнат,та преварваш с обяснения къде,какво си ходила и правила?!Трафик да се генерира..
На всички(айде,голям процент),всичко което им пращат им харесва..и с това се изчерпва-"много ми харесва","страхотно е",да не би да им секнат пратките,колаборациите,рекламите,че как ще почнат нормална работа,къде ще си чешат егото и компенсират комплексите.

# 3 344
Преди я фаресвах Ивана, обаче съм съгласна с всичко написано.. Аз по принцип имам кофти кожа и различни проблеми и инвестирам доста средства в тази посока, като това включва и различни процедури. Дерма акт като им раздаваха авантите, всички юруш много се поддържат, после половината рязко спряха с поддръжката. Ама то с фотошоп и филтри се оправя всичко.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт