Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 071
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 165
  • Благоевград
И аз днес минах от там. Ама на спокойствие, не като в понеделник за 10 минути препускане през рафтовете Grinning
Та забърсах едни гащи с дантели и един сутиен ама ми е малък и ще го връщам, а е много красив.
В нашия магазин в Благоевград има много зелен боб, заредили са и броколи, в понеделник нямаше.
Часовници също има доста. Поне 3 вида.
И аз взех ряпата. Сварих половината с 2 картофа за пюре и пека във фурната Овчарски пай по Джейми. Пюрето ми хареса доста, пробвах го, докато овкусявам.
Карфиолът нещо много скъп, а едни мижави главички. Отказах се да взема.
Бонбоните дето са имитиция на Мерси са страхотни. Взех за почерпка от сините със зелено и кафяво, уникални са и доста повече ми харесаха от оригиналните. На 4 лв ги видях днес.

# 166
Аз купих патешко филе по 4,90
Ряпа довечера, че не мога да нося

# 167
Относно лепящата ролка - хубави и дебели лепящи ролки купувам от ветеринарните магазини. Препоръчвам.

# 168
  • Варна
Здравейте ,
преди час си купих часовник , този с бяла кожена кайшка -не работи ! Имаше останали още три броя но от другите модели , виждаха се че работят ,тъй като имаха секундарник , а този модел няма и затова не обърнах внимание на това .
Въпроса ми е , който си е взел точно този модел с бяла кайшка -златисто-розов , нещо специфично има ли ....на долния капак има две лентички :бяла и червена , преполагам не е желателно да ги разлепям докато е в гаранция или....Или просто моя е дефектен ?!

# 169
  • Пловдив
Аз купих патешко филе по 4,90
Ряпа довечера, че не мога да нося
ооо, при нас мисля беше 6,90 Head Band Как ще го готвиш?

# 170
Я го снимай отзад...принципно се дърпа едно нещо, за да се "освободи" батерията и да заработи. Една тънка лентичка мушкат между батерията, да не прави контакт с часовника и да не се изхаби докато е в опаковка в магазин.

# 171
  • Варна
Ето това е :

Не смея да разлепя , че да не се окаже после че не оправдават гаранцията .Но пък ако трябва да подменя батерия , нали пак трябва да махна капачето ?!

# 172
На тиган...

# 173
Ето това е :

Не смея да разлепя , че да не се окаже после че не оправдават гаранцията .Но пък ако трябва да подменя батерия , нали пак трябва да махна капачето ?!

Я виж в книжката...трябва да има картинка кое се дърпа. Че тук не виждам добре...

# 174
За патешкото филе - правих го първо запечатано на тиган (като правя прорези на кожата, за да може да изтича от мазнината и го обръщам и от двете страни да се запечата до златисто), после в загрята на 180 градуса фурна - в тавичка, без мазнина в/у хартия за печене и завито с фолио - пека го по наш вкус около 40 мин., не обичам полусурово месо, а който иска да е алангле може да пропусне и втората част.

# 175
  • Мадрид / София
Момичета, искам да си взема миксер за разбиване на белтъци и сметана. Какво да гледам, какви характеристики са важни, кое е най-доброто? Този дето го имам лидълския ми иде леко слаб.
Погледни колко вата е. За домакинство 300 W мощност е достаъчно като мощност.
Ето този лидълски е добър

И аз го имам този, чудесен е!
Благодаря за отзивите!
Моя е пасатор, чопър и бъркалка 600W, но бъркалката е една като за яйца и мисля, че точно това е проблема. Не са 2те за биене на белтъци и сметана. И с наличната като че ли не е достатъчно.

# 176
Имам го и чопъра с пасатор и бъркалка и няма нищо общо с миксера. С този миксер разбивам белтъци на сняг за 1 мунута.

# 177
  • софия
Моя е пасатор, чопър и бъркалка 600W, но бъркалката е една като за яйца и мисля, че точно това е проблема. Не са 2те за биене на белтъци и сметана. И с наличната като че ли не е достатъчно.
Това, което имаш не е миксер, а пасатор с тeлeнa бъpкaлкa. Тя не е за разбиване на пяна на белтъци и сметана.

# 178
  • София-Младост
Е как да не е, дори  и на ръка се разбиват белтъци, пак с телена бъркалка...е доста по-уморително е разбира се:)

Последна редакция: ср, 05 фев 2020, 15:59 от Ала-Бала

# 179
  • софия
Не ми се влиза в спорове. Движенията при ръчно бъркане и това на пасатора са различни. Категорично с телена бъркалка на пасатор не може да се разбива на сняг. Не че не може, а не се постига желаният ефект/ефектът при бъркане с бъркалки на миксер и  най-малкото поради ограничения обем на купата на пасатора.

Общи условия

Активация на акаунт