Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 094
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 845
Кой лак за коса е хубав? Не искам силна фиксация

# 1 846
  • Пловдив
Кой лак за коса е хубав? Не искам силна фиксация
то мисля има само един вид...и има изписани номерата за сила на фиксация.

# 1 847
Тази сутрин даваха снимки от Метро. Там е апокалипсис! Няма стока, опашки по- дълги и от тези на Коледа.

# 1 848
  • до най-прекрасния мъж
Умният кантар е хубав. Свекърва ми има. 1:1 показва с този, който имам аз, а е на половината от цената му. Но преди 12-13 години нямаше така масово и бяха скъпи.
Аз купих умен ,миналата година, не знам колко е умен, ама не е баш.
Имам вкарани ръст ,години и т.н..
Мери ме 57кг, за ръст 166,ми дава че съм над нормата със затлъстяване overfat
За това дали си затлъстял или не няма абсолютно никакво значение колко кг тежиш.
Все едно да сравняваме 100 кг бодибилдър и 100 кг мъж със шкембе.
Напълно възможно е да си тези кг и да имаш мазнини в повече.

# 1 849
Тази сутрин даваха снимки от Метро. Там е апокалипсис! Няма стока, опашки по- дълги и от тези на Коледа.
Ужас!
ММ вчера спрял в Била за бира и каза,че липсват брашно (бяло),леща и боб.Явно се запасяват солидно хората.
Умното кантарче си го закупих преди 2г.,но нещо не е баш на 100%.За ориентир върши работа,то аз рядко го ползвам.
За чай от босилек  съм чувала добри отзиви,дано не се налага !

# 1 850
Е на тези 57 кг. колко пък толкова тръстини ще има, хайде сега. Да не говорим как кантара ще ти изчисли мазнините, това все пак не е калипер.

# 1 851
  • софия
Ужас!
ММ вчера спрял в Била за бира и каза,че липсват брашно (бяло),леща и боб.Явно се запасяват солидно хората.
Абсолютно ненормална работа. Не разбирам защо се прави. Какво очакваме, че ще се случва? Ядрен взрив?

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 09:35 от zvаnchе

# 1 852
Zvanche,и аз това се питам.Хайде,възрастните хора,който са рисков фактор,разбирам да си купят по нещо,за да ограничават разходките по магазините (поне в пика),ама другите,защо?Явно истерията и паниката са на макс!

# 1 853
Егати, с толкова боб и леща ще увеличат глобалното затопляне... 😸

# 1 854
Всичко е толкова нелепо...

# 1 855
  • до най-прекрасния мъж
Аз по принцип не се поддавам много на масови психози, но предвид това, че не знаеш дали няма да вземат нашите да обявят някоя карантина и да затворят магазините, логично е да си имаш продукти от първа необходимост вкъщи.

# 1 856
  • София
Умният кантар е хубав. Свекърва ми има. 1:1 показва с този, който имам аз, а е на половината от цената му. Но преди 12-13 години нямаше така масово и бяха скъпи.
Аз купих умен ,миналата година, не знам колко е умен, ама не е баш.
Имам вкарани ръст ,години и т.н..
Мери ме 57кг, за ръст 166,ми дава че съм над нормата със затлъстяване overfat
За това дали си затлъстял или не няма абсолютно никакво значение колко кг тежиш.
Все едно да сравняваме 100 кг бодибилдър и 100 кг мъж със шкембе.
Напълно възможно е да си тези кг и да имаш мазнини в повече.
ВИСОКА съм 166см, е няма как да съм тлъста, освен това ми смята 24, и нещо индекс на телесна маса, освен това той кантара няма как да види дали се качва фитнес маниак, или мъж със шкембе, смята нещо си там по въведена формула, има вкарано някакво съотношение, което е грешно.
Както и да е.

# 1 857
Хора...има отделна тема за вируса.
Вече вэв всяка тема се говори за него, което не е много редно.
Ако може...да се ограничим до лидл, предлагам...че ми писна все за него да чета...

# 1 858
Bowtie

Последна редакция: пт, 28 фев 2020, 09:49 от Lemy

# 1 859
  • до най-прекрасния мъж
Наднормените мазнини се определят на базата на процента мазнини в тялото. BMI е само за ориентир и не е определящ. А кантарчето определя процента на базата на електроимпулси. Доколко е точно измерването на точно този кантар може да се каже като се сравни с професионалната Танита.

Общи условия

Активация на акаунт