Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 096
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 830
  • In transit
Леми, ама ти още ли не си се оправила?
Скрит текст:
В Ремедиум е на 6лв стрепсилс-а

Чушките Фрешона са кисели.
Майка ми каза, че Лидъла на Мир бил поопразнен тая вечер. Ама като показват такива неща по новините и хората се психясват. Sad

# 1 831
  • shumen
Ние не се запасяваме с нищо.Ако нещо стане и си останем у дома ще го мисля какво ще ядем.Ние сме лесни,но детето не знам какво ще яде,че и той капризен.

# 1 832
  • Асеновград
Е те тия орални аб не са ли смукалки, аз за Трахизан сещам Thinking
Нещо нищо не помага, личната не дава антибиотик.
Скрит текст:
За мен най ефикасен при кашлица е https://apteka.framar.bg/13001079/%D0%BC%D1%83%D0%BA%D0%BE%D0%BB … 0-%D0%BC%D0%B3-20 Но спряха да го внасят май.
Ако имаш инхалатор си направи инхалации с пулмикорт, аз така се оправих без антибиотик.

# 1 833
  • Мадрид / София
Като сте отворили тема за лекарства, бях възмутена как за сироп за кашлица дадох 10€ (20лв). Добре, че имаше ефект.
И пак да попитам - малките тиганчета дали са с качествено покритие? Или се драска лесно?

# 1 834
Като цяло в Италия като влезеш в аптека за лекарство/сироп и с по-малко от 10 евро не излизаш, даже си късметлия Grinning
Леми, за болки в гърло- таблетки Проповит Ц /или Е/. Много облекчава. И не е скъпо.

# 1 835
Аз Хербитусин ползвам. За децата най често , но има определено ефект.
Нашия ЛидЪл беше прилично зареден. Наш квартал няма да се карантиносваме.

# 1 836
Не съм казала, че Кауфланд са организирали акция, за да се снабдим с продукти в очакване на коронавируса. 😂 Но ефектът е същият - презапасяване.
Аз също не съм казала, че акцията е с цел презапасяване. Просто ти заключи, че с това са "ударили Лидл в земята". А аз уточних, че акцията не е срещу Лидл, която е в един холдинг с Кауфланд, а е срещу Фантастико. Ако беше срещу Лидл, щеше да е навсякъде, а не само в Кауфланд Овча Купел. Ако беше за презапасяване - също.
Ами и това, което си разбрала, не съм казала. 😃 Казах, че като посещаемост на акция удариха Лидл в земята, макар и да не са го имали за самоцел. Поне откакто аз посещавам Лидл. Но това едва ли е интересно на повече от един човек 🙂, та не смятам да създавам протяжност.
.......
Леми, за проблемно гърло горещо ти препоръчвам клеева тинктура. Преди години си имах големи ядове с гърлото. А ще ти повиши и общия имунитет. ✌

Ще се радвам на отзиви за умния кантар и диспенсъра за сапун. При последното зареждане имаше и +, и - коментари за диспенсъра. Този не знам дали е същият.

# 1 837
Не, Леми...не трахизан. АБ на хапчета, истински, орален-за гълтане. За смучене не вършат работа.

# 1 838
  • до най-прекрасния мъж
Умният кантар е хубав. Свекърва ми има. 1:1 показва с този, който имам аз, а е на половината от цената му. Но преди 12-13 години нямаше така масово и бяха скъпи.

# 1 839
Лидъла в който пазаруваме си беше прилично зареден снощи!
С детето и ние сме натръшкани от вируса,но овладяваме положението.Изпитано за гърло е чай от босилек(отвратителен е).Препоръча ми го жена,която работи в белодробна болница.Има доста инфо в нета,прочетете си.На нас много ни помогна!

# 1 840
  • София
Умният кантар е хубав. Свекърва ми има. 1:1 показва с този, който имам аз, а е на половината от цената му. Но преди 12-13 години нямаше така масово и бяха скъпи.
Аз купих умен ,миналата година, не знам колко е умен, ама не е баш.
Имам вкарани ръст ,години и т.н..
Мери ме 57кг, за ръст 166,ми дава че съм над нормата със затлъстяване overfat

# 1 841
Аз купих умен ,миналата година, не знам колко е умен, ама не е баш.
Имам вкарани ръст ,години и т.н..
Мери ме 57кг, за ръст 166,ми дава че съм над нормата със затлъстяване overfat
Глупав е твоя кантар. Няма как да си 57кила и да си затлъстяла. На този ръст.

# 1 842
Благодаря момичета.
Миленски, този кантар е абсурден. Rolling Eyes

# 1 843
  • София
Благодаря момичета.
Миленски, този кантар е абсурден. Rolling Eyes
Ползвам го само за мерене,изобщо не задавам профил.
По всички други калкулатори съм даже под нормата, само на този съм над. Нещо софтуера му е сбъркан.

# 1 844
Не само в лидъл е празно по рафта с лещата и боба. Онзи ден бях в метро и докато зяпам съм стигнала до същия стелаж, затворен за обслужване. Един човек пита служителката дали имало от еди кой си черен боб, да знае дали да чака да отворят стелажа. Тя му вика “вече за минути се променя това което го имаме и е свършило, тука на рафта няма. Колегата сега сваля с мотокара каквито бобове имаме и това е, няма друг”🧐
А народ, народ всеки с по два стека брашно минимум....

Общи условия

Активация на акаунт