Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 112
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 815
Не съм казала, че Кауфланд са организирали акция, за да се снабдим с продукти в очакване на коронавируса. 😂 Но ефектът е същият - презапасяване.
Аз също не съм казала, че акцията е с цел презапасяване. Просто ти заключи, че с това са "ударили Лидл в земята". А аз уточних, че акцията не е срещу Лидл, която е в един холдинг с Кауфланд, а е срещу Фантастико. Ако беше срещу Лидл, щеше да е навсякъде, а не само в Кауфланд Овча Купел. Ако беше за презапасяване - също.

# 1 816
И все пак е смешна тази нощна акция Laughing

# 1 817
  • Варна
Тези бисквитки твърди ли са, какви са? Искам да са мекички Grinning

Тази капия на промо от утре много ли ще е оцетена?

# 1 818
Казват, че киселеели чушките на Фрешона, аз не съм ги пробвала...
Бисквитките са нещо като маслени, според мен не особено меки, но не и твърди. За топене в мляко стават.

# 1 819
Не знам, ама ми се е свличала на парцали.

# 1 820
За болестите и свалянето на килограми да ви кажа - внимавайте какво си пожелавате.... аз го минах това скоро, и честно, предпочитам да съм здрава, може и не толкова слаба.
Иначе за цените на хранителните стоки не знам, обаче одеве ми взеха 12 лв. за 2 блистера Стрепсилс, и съм много възмутена Frowning1

# 1 821
Скрит текст:
Цитат
За болестите и свалянето на килограми да ви кажа - внимавайте какво си пожелавате.... аз го минах това скоро, и честно, предпочитам да съм здрава, може и не толкова слаба.
Иначе за цените на хранителните стоки не знам, обаче одеве ми взеха 12 лв. за 2 блистера Стрепсилс, и съм много възмутена Frowning1
Купувай нео ангин, по евтин е и работи.

# 1 822
  • Варна
Леми,
никой тук не е писал, че иска да отслабва с боледуване. Шегата беше, че може да поотслабнем от глад поради липса на запаси.

# 1 823
Леми, сутринта тъкмо четох, че смукалки и пръскалки за гърло не вършели работа-не прониквали в дълбочина и не убиват бацилите. По повод ангини и гърлоболи го четох- не си давай само парите.

# 1 824
Аз съвсем сериозно предлагам да се запасим с ракия, че току виж и без нея сме останали Simple Smile
Утре ще се разходя до нашия Лидл да видя какво сте ми оставили за пазаруване.

# 1 825
  • Варна
По тоя случай смешка от форума:
Откакто се разчу, че ракията мори коронавируса на КАТ раздадоха нови дрегери - при показание над 3 промила изписват "имунизиран".

# 1 826
Месечинка, права си, нещо съм се объркала, но така или иначе не си е за пожелаване. Bowtie
Лъки, мерси.
Тета, направо пържоли да бях взела, а с какво да ги морим казаха ли?
Винцето ми е на свършване на мен, дано не го изкупят.Bowtie

# 1 827
С орален АБ - ангините. Ако се налага. Другото е бошлаф работа.
Извинете за спама.

Лампичката готина излезе - силно свети.

# 1 828
  • Варна
И аз да поспамя - на мен Трахизан ми помага Simple Smile

# 1 829
Е те тия орални аб не са ли смукалки, аз за Трахизан сещам Thinking
Нещо нищо не помага, личната не дава антибиотик.

Общи условия

Активация на акаунт