Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 105 872
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 60
Жълтата ряпа + някой морков на пюре с прясно мляко/сметана и масло, черен пипер, малко индийско орехче, става чудесно. Съвсем леко сладни, но за мен това не е проблем.
Нямах проблеми с корема, въпреки че не ми е от най-читавите

Последна редакция: вт, 04 фев 2020, 14:07 от Lemy

# 61
Тези пилешки хапки от месо ли са и стават ли за печене в тава. В четвъртък съм за чопъра - навихте ме Wink

# 62
  • In transit
Благодаря за темата!
Тези гризини как са?

Супер са...у нас най се тачат тези с розмарин.

# 63
  • have faith and be patient ..
А ближните ви разпознават ли, че. Ядът жълта рвпа а не картоф.. В сготвен вид имам предвид

# 64
О, да , вкусът е мн.различен от този на картофа , но аз и предупредих де (щото настоявах ММ да опита , а той не трябва да яде картофи).

# 65
А, и аз ще си кажа, че е ряпа. Само се чудя първо на пюре или печена да е.
denyil, ако я пека, да сложа ли и малко вода в тавата?

# 66
В магазина в Изток, който довечера затваря за ремонт, е имало от така търсения френски зелен боб информация от последните минути Simple Smile

# 67
  • София-в сърцата на моите деца
В магазина в Изток, който довечера затваря за ремонт, е имало от така търсения френски зелен боб информация от последните минути Simple Smile
Снощи имаше от френския зелен боб в Лидл Слатина

# 68
Здравейте, имате ли представа кога пускаха зъбния душ в Лидл?

# 69
  • Перник
Здравейте, имате ли представа кога пускаха зъбния душ в Лидл?

Аз го купувах преди 2 години - някъде през февруари. Ще ми се и накрайници да пуснат.

# 70
А има ли информация колко време ще е затворен?

# 71

На 13 февруари ще работи пак.

# 72
  • София-Младост
Магазинът ни в гр.София ул. Николай Хайтов 3 няма да работи от 20:00ч. на 04.02. до 12.02. включително. Заповядайте отново на 13.02. когато магазинът ще отвори с нормално работно време.

# 73
  • София
А, и аз ще си кажа, че е ряпа. Само се чудя първо на пюре или печена да е.
denyil, ако я пека, да сложа ли и малко вода в тавата?
Пробвай първо на пюре, така мисля ще е по-леко за стомаха ти, а и ще прецениш как ти понася.
Не съм правила печена, но ще пробвам.

# 74
Добра идея, Миленски.

Общи условия

Активация на акаунт