Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 108 519
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 855
Брада, по Закона за всеобщата гадост, пръснеш ли се с нещо за проба, най-силно и трайно мирише най-гадният парфюм. 😸

# 856
  • София
Брада, по Закона за всеобщата гадост, пръснеш ли се с нещо за проба, най-силно и трайно мирише най-гадният парфюм. 😸
Да, абсолютно е така, може би защото на теб ти мирише гадно и него усещаш най -много.

# 857
Проспала съм новата тема. Но сега разгледам новата брошура и искам да кажа, ще бахурът на Еко мес е с отвратителен вкус, нищо общо с истината. Не го препоръчвам.

# 858
Здравейте!
От брошурата - дамско долнище, суитчер може би. Маратонките изглеждат свежарски, но ще ги видя как са на живо. От хранителните - месото за гирос е мързалива вечеря може би.
Казавате, че замразените банички са хубави?! Не съм купувала поне 3 г. нещо подобно, обаче ми се хапва Simple Smile
Заинтригуваме и тестото за пица тази седмица. Сушените домати и скаморцата са хубави.
Някой пробва ли хляба по английска рецепта - нещо по-различно?! Едно око хвърлих на чизкейка Simple Smile

# 859
  • Пловдив
Маратонки и обувки на брошурата винаги изглеждат добре, ама в магазина като пипнеш и дървени.

# 860
  • от Луната
Набелязах си месото за гирос, както и подправките за гирос и суфлаки. Ще правя бърза вечеря другата седмица Wink.
Само се чудя дали да е зъбния душ или ел.четката откауфланд?

# 861
mystic woman праеа си - на живо се оказват големи боклуци. Предвид цената вериятно ще са смотани.

# 862
От парфюмите "Стилното момиче" никак не е лош. С преобладаваща цветна нотка. Ненатрапчив, точно за пролетта. И е траен. Не бях обърнала внимание, че парфюмите са испански.

# 863
Аз чаках зъбния душ, доволна съм, че го пускат. Помня, че преди обсъждахте, че цялата баня става мокра при ползването му, така ли е? Сигурно си има трик как се ползва де Simple Smile

# 864
И за мен бахурът, този конкретно, е отвратителен, а по принцип обичам такъв тип мръвки.

Да се оплача, че не откривам любимия чипс - с хрупкави корички/крайчета, беше 2,49. Може ли веднъж да има човек празник в годината, да иска да се поглези с нещо вредно, и да го няма Sad

Другата седмица съм пас аз, нищо не си харесах. Чак пилетата от петък ще ги уважа.

# 865
Зъбният душ е едно от най-полезните изобретения за мен. Почиства много добре устата и между зъбите, аз съм и с брекети и без него съм загубена.

Използва се като се лапва накрайника и се минава по фасадата при полуотворена уста. Има доста видеа в тубата. Банята ми си е суха Simple Smile)))

Конкретно този на Лидъл е много хубав, но ми се развали на 8-ИЯТ месец. Дадох им го за ремонт и след месец ми върнаха парите. сега мисля пак да си го взема - инвестицията е цената на една пломба само Simple Smile а гаранцията - 5 години.

# 866
  • София
ММ си взел днес свински врат и си прави пържоли на тиган. Каза, че по-отвратителни не е ял и повече месо от Лидл никога. Все едно бил ял на магарето дядо му. Simple Smile

# 867
  • Асеновград
Големи сте подстрекателки с тези парфюми, преди половин час душих и аз но така и не избрах.Имаше от всички. При толкова аромати след третия носа ми даде заето.ММ като се запъна избирай, та избирай.Но накрая и той се отказа като му се смесиха ароматите.Май синия и тъмния към черно най ми допаднаха.Утре при пазаруването, пак ще погледна.Този път липсваха обаче лентички за тестване.

# 868
  • Велико Търново
Върнахме се и ние преди малко от Лидл. Нищо съществено, и пак 50 лв.
Нямаше сладко Спуманте (за Нова година бяхме взели от него, много ми хареса, даже сама си го изпих), нямаше ликьор, нямаше и жълта ряпа (мислех си, че все може да е изостанала някоя, но... ядец!). Купихме си от касисовия сироп, млека всякакви видове, вкл. и подсладено кондензирано, чушки, яйца... ей такива нещица. А, и чистачки!
Парфюмите ги мирисах, мирисах и нищо не си избрах. То ми се омешаха и миризми, и све!
Чудя се сутринта дали да не отида пак, може пък да заредят от Спуманте-то (ми)

# 869
  • 2860 км северно от Екватора
Това спуманте за 2 лева при нас беше на касите. Обаче ми се вижда много ниска цена. И мускато имаше, но не взех, има по хубави вина в Лидъл.

Общи условия

Активация на акаунт