Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 107 145
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 755
Моят панталон също не е по-голям- аз съм по-голяма Laughing

# 1 756
  • Варна
Клиновете от днес са ватирани - подходящи са за преходи. За спорт ще запарват. Иначе изглеждат много добре като изпълнение - плътни и стегнати.

# 1 757
и на мен ми хванаха окото панталоните....сега се разколебах.

# 1 758
  • In transit
Какво ли са объркали на панталоните, за да се цепят. 🤔Имам гащеризон от лиосел, но е купуван от скъп магазин. Не е мръднал, а е на 5+ години.
Цепи се плат, който е стар по принцип или ако не е шит с правилните по дебелина игли.

# 1 759
Дано гащеризоните и дънките да са хубави, че последните пъти нещо все не ми харесва, а имам спешна нужда Grinning

# 1 760
Не сте оставили нито един клин размер S.
А бях рано в магазина.

# 1 761
  • Асеновград
Какво ли са объркали на панталоните, за да се цепят. 🤔Имам гащеризон от лиосел, но е купуван от скъп магазин. Не е мръднал, а е на 5+ години.
Цепи се плат, който е стар по принцип или ако не е шит с правилните по дебелина игли.
Не се цепи а се разпъват нишките точно на тегела, имам два нормалния ми размер първи купен и един с размер по голям от следващо пускане от коша с 30% намаление.И в двата случая единтичен проблем, иначе като модел са супер и плата е лек, но не си струват парите за нещо което за седмица две става  изтъняло на шева. При мен проблема е само на вътрешните шевове по дължина на крачола.
Взех си очила доволна съм.
Тета появили са се нашите превръзки пак но в розов пакет и с крилца, цената е под два лева с зелен етикет са.
Да се посмеете:
Скрит текст:
Тази сутрин се засилих за основен пазар със списък какво е намаляло от запасите на основни продукти и с колата.Съответно си взимам количка и си пълня с кеф ни мъж наокола ни деца.Обаче на касата докато разтоварвам на лентата една дама след мен като започна да разпива.
Ама защо пазарувате толкова? Магазина няма ли да работи? Ама няма ли да зареждат сега под карантина ли сме?
Касиерката слуша и се подсмихва. Абе народа съвсем изперка с тоя Корона вирус.
Питам я :Г-жо с два пакета замразен грах, две кутии ориз в пликчета и пет пакета брашно според вас склад ли ще правя?
И докато товаря в колата се замислих ако ме беше видяла кога пускат питите с кашкавал по два килограма, че купувам по 3-4 наведнъж как ли щеше да реагира.
Бакпулвера на Лидл хубав ли е? Явно не съм се заглеждала или преди наистина е нямало но съм останала с такова впечатление.И днес купих две опаковки че мразя да влизам в К а бакпулвер взимах от тях.

# 1 762
  • Бургас
Отзиви за термочетката за изправяне от следващата седмица?

# 1 763
мда, то затова и дезинфектанти няма....изтрещяха хората.

# 1 764
мда, то затова и дезинфектанти няма....изтрещяха хората.
Не само,липсват и други продукти,като хартия,макарони,брашно,консерви,пастет,боб,леща....

# 1 765
хубава работа.....на мен това ми е единственият магазин наблизо. надявам се да не се налага да обикалям половин софия за ТХ.

# 1 766
Брееей, къде го това лудо пазаруване????

# 1 767
  • Асеновград
При нас си имаше от всичко, даже зареждаха във фризерите с месо. Данеби да е имало проблем със зареждане от склад. Аз даже се почудих на лещата и фасула но ги подминах че не са ми се изчерпали съвсем , а избяхвам да трупам.

# 1 768
Това заварих в Младост,отивайки на стандартен пазар,а именно подготовка за вечерята.Хората трупат запаси с пакетирани продукти,количките бяха пълни.Почвам да се филмирам и аз,виждайки празни рафтове и пълни багажници на колите.
P.S.-месо и млечни продукти имаше!

# 1 769
  • Пловдив
Аааа, не! Отказвам да повярвам на това от снимката! Close

Тето, ще проядем макарони май Ill Laughing

Общи условия

Активация на акаунт