Лидл 136 - Винено-любовна февруарска

• 105 935
  • 2 011
  •   1
Отговори
# 1 905
Благодаря за инфото, killpop Flowers Hibiscus.
Аз празни рафтове не съм видяла в нашия Лидл, но сега си обяснявам огромните опашки тези дни, както и факта, че количките бяха пълни със стекове олио, захар, боб и др.
В Ремедиум също беше кошмарна тълпа, бях тръгнала за паста за зъби и други неща, но като видях опашката, просто изсипах всичко на един рафт преди касите и си излязох.

# 1 906
Във веригата тези дни правят годишната инвентаризация и не се зарежда...успокойте се малко!От 1 март всичко ще си е ОК Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 907
Да. Мен ме изненадва , че от Лидл не се стараят да заредят отново или да пренаредят. Иначе винаги има накакво колички с празни кашони на средата на магаьина- ни да ги минеш, ни да ги заобиколиш.

# 1 908
  • Мадрид / София
Няма страшно, ще пращаме от тук ако настане криза.
Днес я гледах Горгонзолата с маскарпоне. Изобщо от ит. седмица има бол стока.

# 1 909
Явно при вас наистина се купува повече, защото в нашия миниатюрен магазин няма дефицит, освен на седмичните стоки и резенето. Дезинфектанти за ръце също имаше цяло кашонче, удобно ситуирано пред касата.  Simple Smile

# 1 910
  • софия
Днес направих пюре от ряпата. На никой не се хареса особено, леко нагарчаше. Мъжът ми успя да изкриви стискалката за пюре с нея и пасирах с миксера. Утре ще го мисля какво да го правя.

# 1 911
Горгонзола с маскарпоне има в Борово. Сега ще търся рецептата, която беше дадена тук, беше нещо интересно.

В ракията е истината този път, какви макарони и ориз. Вчера един лекар съвсем сериозно и публично каза, че може би тази културна традиция на българите е причина тук още да не е плъзнал коронавирусът. 😃

# 1 912
На черни връх днес всичко си беше налично.

# 1 913
  • Козлодуй
Много се дразня, че все няма Скир с ягода Simple Smile Иначе всичко друго си има при нас Simple Smile

# 1 914
Да. Мен ме изненадва , че от Лидл не се стараят да заредят отново или да пренаредят. Иначе винаги има накакво колички с празни кашони на средата на магаьина- ни да ги минеш, ни да ги заобиколиш.

Имам чувството, че нарочно го правят в някои магазини, за да създадат истерия и да си увеличат продажбите. Аз, например, въобще не се бях сетила да се запасявам, обаче сега взех да се замислям, честно казано. И то не от страх, да не свършат стоките, а за да избегна ходенето по места с много хора, ако дойде вирусът, да пази Господ.

# 1 915
Не забелязах празни рафтове вчера при нас. Неприятно впечатление ми направи, че в магазина имаше намален само бейби спанак, 125 гр, 1,59 (от 1,99). Мислех, че аз съм сгрешила като мислех, че нормалният спанак е намален (от него в магазина нямаше никакъв). Като се прибрах вкъщи видях брошурата, там е намален обикновения спанак. Дори и да е свършил, не е коректно така според мен (но не забелязах на табелата какъв спанак беше обозначен, табелата беше червена, 1,99 беше зачеркнато, пишеше 1,59).
От топлата витрина един мъж с голи ръце вземаше пърленки, на отправената забележка от мен, че има ръкавици, той отговори, че само вземал. Малко след това добре изглеждаща жена, на възраст около 40 години също не ползваше ръкавици.

# 1 916
  • Асеновград
Вчера взех мишката от тази седмица, но чак днес успях да я пробвам.Работи доста тромаво и скрола наистина скърца като се върти както беше писал някой. И забялязах че на доста повърхности на които със старата нямам проблем тази едва хваща. Моля за отзиви, че и се чудя да остава ли. При купилите има ли същите проблеми.
Старата ми е hama и доста по евтина.
Аз работя на лаптопа по няколко часа на ден и ако мишката ми създава проблеми си е мъка. С тази сякаш всичко става по бавно, с отварянето най вече  на прозорци и полета с функции които се отварят с десния бутон.

# 1 917
  • София
Вчера взех мишката от тази седмица, но чак днес успях да я пробвам.Работи доста тромаво и скрола наистина скърца като се върти както беше писал някой. И забялязах че на доста повърхности на които със старата нямам проблем тази едва хваща. Моля за отзиви, че и се чудя да остава ли. При купилите има ли същите проблеми.
Аз работя на лаптопа по няколко часа на ден и ако мишката ми създава проблеми си е мъка. С тази сякаш всичко става по бавно, с отварянето най вече  на прозорци и полета с функции които се отварят с десния бутон.
Току що върнах моята, скрола беше добре, но левия бутон зацепваше от 3-тия път. За съжаление нямаше останали за да я сменя и пробвам някоя друга. Моята беше от червените.

# 1 918
Инсталирайте драйверите от диска. От там може да изберете как да работи, да е по-подвижда, по-тромава, да настроите бутоните и т.н.
Аз я имам от миналата година, подарък ми е, настроих си я, но скролът изобщо спря да работи. За съжаления нямам бележка за да я върна или сменя.

# 1 919
  • Асеновград
Скрит текст:
Инсталирайте драйверите от диска. От там може да изберете как да работи, да е по-подвижда, по-тромава, да настроите бутоните и т.н.
Аз я имам от миналата година, подарък ми е, настроих си я, но скролът изобщо спря да работи. За съжаления нямам бележка за да я върна или сменя.
[/quote]
За съжаление и с двайвари същата работа.Уж настройвам а сякаш не го запаметява.Ще я мисля до утре.

Общи условия

Активация на акаунт