На море в Гърция 2020 - I

• 58 098
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
Страхотен пътепис.
Не сме с планове за Пелопонес за началото на Септември.....Искренно се надяваме поне тези планове да не ни се провалят.

# 286
  • София
Параход, с кемпер възможно ли е да се посети Кимолос?

# 287
Абсолютно, дори малкото корабче от Милос вози коли и камиони.

https://kimolos-link.gr/en/itineraries-osia-methodia.html

# 288
  • София
И очаквано, предлагат удължаване на извънредното положение  до 13.05.Предстои гласуване в парламента..... Sad Първи април, сняг и кофти новини....... Тъжна съм

# 289
  • Варна
И очаквано, предлагат удължаване на извънредното положение  до 13.05.Предстои гласуване в парламента..... Sad Първи април, сняг и кофти новини....... Тъжна съм
Това се очакваше, не е някаква изненада. По-важното е след 13.Май какво става, дано да е края на извънредното положение и след още 2 до 4 седмици да отворят и границите.

# 290
Проблемът е, че извънредното положение тук е основно политически инструмент с доста неприятни дългосрочни последици, а не непременно средство за справяне с вируса. Но темата не е за политически анализи, дано наистина да не сме изтрещели съвсем до юни и да "отворят" света, а и любимата Гърция.

# 291
  • ВАРНА
до 13 май ще извънредното положение
границите на балканите ще ги отворят на 11 май понеделник

# 292
  • София
до 13 май ще извънредното положение
границите на балканите ще ги отворят на 11 май понеделник

Това лични разсъждения ли са?

# 293
  • софия
Предложено е да бъде удължено. Няма кой да го гласува, така че към момента не е.

# 294
  • Варна
Що да не се съмняваш , че ще го удължат ? И пак офтопик ама в милата ни Европа има и държави с военно положение Sad
Все пак извънредното положение е по медицински причини и няма нищо общо с Ердоган и техните преврати.

# 295
  • софия
Не се съмнявам, но никой не знае кога какво ще стане и е некоректно да се пише неточна информация. По твоята логика можеш да напишеш, че извънредното положение е до 13 юли. Преди година, дори само преди няколко месеца, едва ли някой си е представял, че може да се случи ситуация като настоящата.

# 296
  • София
Аз очаквам извънредното положение да продължи 3 месеца.

# 297
  • Варна
в Китай беше така

# 298
И аз  анулирах резервация за началото на м.август на Амулиани. С надеждата,че всичко ще е наред дотогава и неяснотата около уч.ваканции и международни пътувания ,реших, че ще действаме в краткосрочен план. Да сме живи и здрави,пък каквото дойде!

# 299
  • Варна
е те моретата и плажовете не свършват с Амулиани , и ние тук си имаме Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт