На море в Гърция 2020 - I

• 58 083
  • 766
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Аз съм виждала само на тези, на които се пътува 15-20 минути.

# 346
  • София
На тези към Италия обикновено има къмпинг на борда,за Крит няма Sad
Навремето е имало фери Солун-Крит с къмпинг на борда,но този маршрут вече го няма..

# 347
Никога не съм си мечтала да имам кемпер,но в тази ситуация благородно завиждам на хората,които имат.

# 348
  • София
Да,стига да отворят границите Simple Smile
Ние традиционно винаги по Великден сме там...та сега доста страдаме Sad

# 349
  • София
Да,стига да отворят границите Simple Smile
Ние традиционно винаги по Великден сме там...та сега доста страдаме Sad

О, да, само да отворят границите и тръгваме.
Добре че успяхме да направим един уикенд точно преди да обявят първите болни в БГ.

А може и с вас да се засечем най-накрая.

# 350
  • София
Здравейте! В това мрачно време, ако се чудите какво да гледате, може да се насладите малко на миналогодишното гръцко слънце с новия епизод на Happy Traveller от Лимнос - https://www.youtube.com/watch?v=gZAH4VSWEOg. Това е втората част, има и първа. За съжаление филмчетата са на гръцки, но гледките са прекрасни, дори и да не разбирате коментарите. Предполагам, че ще ви бъде интересно, ако не сте посещавали острова. Може и другите да открият места, които не са успели да видят на живо. На мен ми беше много приятно да го гледам (но си признавам, че съм му почитателка от 3-4 години), а самият Евтихи е кръстил епизода - любимият му от Гърция за тази година, защото въпреки, че е заснет през 2019, е монтиран и финализиран през 2020.
Приятно гледане!

# 351
  • софия
Лимносчето ми 💙
Дума не разбирам, но го гледам с огромен кеф на телевизора.

# 352
Ох, и аз се точих на Лимнос от средата на юни, но засега отлагаме плановете. Ще импровизираме, като паднат ограниченията.

# 353
Бях е забравила тази тема, но си е припомних.
Май ще се провали сезона тази година. Много жалко за Северна Гърция, хората там на едното лято чакат.
Всичко анулирано и за Велик ден.

# 354
# 355
ето ви едно плажче.

Реве ми се, че тази година не се знае дали ще можем да посетим любимата държава.

и на тях им си реве сигурен съм

# 356
  • София
Значи резервациите за юни отпадат ...... е е е е не ми се искаше и тях да анулирам ....

# 357
  • Там където
Може да извадим късмет да може да се пътува след средата на юни Simple Smile Не ми се мисли какво ще стане юли и август- всички ще се юрнат и ще е претъпкано и там където преди не е било... Ама здраве да е. Мен ме е страх от нашето мило правителство - да не вземат да забраянт нарочно пътуванията тази година, за да ни накарат да почиваме в БГ.

# 358
Аз имам подозрение, че повечето държави ще ограничат чуждестранните туристи тази година.

# 359
  • София
Да, те някой вече го казаха - остава и да излезе като мярка.

Общи условия

Активация на акаунт