На море в Гърция 2020 - I

• 58 086
  • 766
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Plavai.bg

Виж какво предлагат.
Цените не включват гориво и изхранване. Почти сигурна съм, че включват заплащането на шкипера.

# 331
Plavai.bg

Виж какво предлагат.
Цените не включват гориво и изхранване. Почти сигурна съм, че включват заплащането на шкипера.
Супер,мерси!

# 332
  • София
Simple Smile И аз си пазя тази за юни (живот и здраве трябва да тръгнем над 19 юни); Надеждата умира последна. То и без това е само едно капаро от 60 Евро. Надявам се в БГ тази карантина да се прекрати поне до края на май.
И в БГ  има плажове, ходила съм сто години, по неволя направих един рефреш миналата година около Бургас - ами не е същото Sad Мое мнение, не ангажирам никого.
Еднакво мислим Simple Smile И аз така, за 23 юни на Тасос, 50€ капаро Simple Smile
И ние се надяваме да пътуваме на 19 юни, съвсем елементарно Халкидики, много се надявам вече да е ОК. Не мога много да отлагам, да не родя на плажа, та каквото стане.
Дано четем хубави новини скоро в темата Simple Smile

# 333
  • ВАРНА
Може ли да ми кажа Параход или който знае гръцки - имената на околните градчета на остров Амулиани.

# 334
Едно от тях е Неа Рода

# 335
Според една приятелка която живее в Атина , това което се говори е че сезона е на кантар и до края на юли , самите гърци не правят резервации.
и ето ме и мен на опашката с фламингото.
Скрит текст:

# 336
  • Там където
Пинко, разсмя ме момиче .... Simple Smile Дано не се смеем последни в БГ до края на лятото. Всяка страна разчита на туризма и мисля, че все някак ще го измислят.

# 337
Много готина картинка Simple Smile

Варненец, аз не знам гръцки Simple Smile
Но най-близките селища до Амулиани на сушата са Уранополи, Трипити (то не е градче, а по-скоро вилна зона и малко пристанище, откъдето тръгва фериботът за острова), и от другата страна на провлака - Неа Рода и Йерисос. Ако са нужни имената им, изписани на гръцки, няма проблем да ги напиша, азбуката поне я знам Simple Smile

# 338
  • София
В Google maps имената на селищата са изписани И на гръцки. Simple Smile

# 339
  • София
Някой знае ли дали е възможно да си спиш в кемпера, ако пътуваш с такова МПС на ферибот към Крит?

# 340
  • София
Някой знае ли дали е възможно да си спиш в кемпера, ако пътуваш с такова МПС на ферибот към Крит?
Според мен не. Вероятно го и пише някъде по сайта на Блу Стар или Анек. Освен ако няма специална кемпер палуба, но аз поне не видях да има такава.

# 341
И ние се надяваме да пътуваме на 19 юни, съвсем елементарно Халкидики, много се надявам вече да е ОК. Не мога много да отлагам, да не родя на плажа, та каквото стане.
Дано четем хубави новини скоро в темата Simple Smile
На ваше място,не бих рискувала през юни да ходя на море.Дори и да отворят границите,съмнявам се да сме се справили,както  ние,така  и гърците с корона вируса.Във вашето положение е по-добре да се пазите.
Аз още на 20 март исках да видя гръцкото море,само за 2-3 дена ,дори и да вали сняг,но не успях.Disappointed
Струва ми се ,че по рано от средата на юли,едва ли ще е безопасно да ходим на море.И това е твърде рано,но се надявам да започне едно много горещо лято,което неминуемо ще доведе до намаляване на вирулентността на вируса(а защо не и да го унищожи,все пак това е вирус,а вирусите виреят добре в хладно и влажно време).Ако ,обаче лятото е хладно......,не искам и  да си помислям .

Последна редакция: сб, 04 апр 2020, 23:51 от vale3000

# 342
И според мен не. Достъпът до гаража е забранен за всички по време на плаването. От международните фериботи (Гърция-Италия) знам, че има такива с къмпинг он борд за кемпъристи, но до Крит не мисля, че има такава опция.

Последна редакция: нд, 05 апр 2020, 01:14 от Параход

# 343
  • Варна
За питането със седене в кемпера - не е разрешено да се седи в превозното средство. То е толкова задушно и герещо във ферибота на тия палуби, че аз даже и само докато се наместим и излезем не издържам -става ми лошо.  Отделно заради безопасността не е разрешено. Представете си , че стане нещо - в МПС-то ще сте като в капан. Даже и на такива с открити декове, свалят хората от МПС - когато се пътува повече. Те и така плътно ги нареждат, че при някаква авария или сблъсък може да останеш затиснат.

# 344
  • София
Явно е така за фериботите към Крит.
Но по принцип има фериботи, на които е позволено.

Общи условия

Активация на акаунт