На море в Гърция 2020 - I

• 58 088
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
е те моретата и плажовете не свършват с Амулиани , и ние тук си имаме Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Не ви разбирам...кои сте вие и къде е това тук🤔
И какво общо има това с мен?

и турското и гръцкото , а и други летни морета май малко през крив макарон ще ги гледаме (дано не е така) ,  та си имаме малко надежда българското море поне да ни огрее

# 316
  • София
За времето, за което ще стигна до Варна, ще съм стигнала до Волос.
Дали бих се разходила до нашето море?

# 317
  • София
Аз продължавам да не канселирам майска резервация.Явно съм голям оптимист...Продължавам да следя ситуацията, както всички.Надеждата умира последна.Имам седмокласник и цялата лудост ми идва в повече.Не  знам дали бих издържала...Юни не става заради наваксването на учебната година, юли едва намерих прозорец за резервация между датите, свързани с  кандидат гимназистките кампании.....Лудницата е пълна.

# 318
е те моретата и плажовете не свършват с Амулиани , и ние тук си имаме Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Не ви разбирам...кои сте вие и къде е това тук🤔
И какво общо има това с мен?

и турското и гръцкото , а и други летни морета май малко през крив макарон ще ги гледаме (дано не е така) ,  та си имаме малко надежда българското море поне да ни огрее
Сега ви разбрах....като цяло и аз съм песимист,но надеждата умира последна...за мен Турция не е опция...предпочитам гръцкото пред българското море,но ако (дай Боже) това лято почивката е възможна,не изключвам и почивка  в България, че икономиката ни ще има нужда от всеки лев.

# 319

[/quote]
Направо си го представих....как си подавам декларацията на полицая и той прочита: "Отивам на море на първа буна във Варна".  SmileSmileSmile

# 320
  • Пловдив
Sssani, хич не ви завиждам. Миналото лято бяхме ние и като се сетя какво лавиране беше между изпити-учебна година-класиране... А сега, когато нищо не се знае ужасТ. Пък не съм от истеричните майки.

# 321
  • Варна
А сега, когато нищо не се знае ужасТ. Пък не съм от истеричните майки.

Точно в неизвесноста е солта на положението . Пандемията тепърва настъпва ! Никой няма представа докъде и докога ? Нали няма как да си представим , че се излежаваме на плажа - без значение Фичоза , Волос , Лидо ди Йезоло или Бали и наоколо умират хора и няма кой да ни готви щото заравя умрели.

# 322
Леле ама вие сте се раздвижили. Вече мислех, че сте хвърлили кърпата. Понеже в момента имам щастието и привилегията да пътувам навсякъде онзи ден ходих до Геракини по работа.Новия тол след Серес вече работи, цената е 1€.
В Каливес, преди Геракини влязох в един малък супер маркет. Беше преди обяд, но момчето на касата каза, че съм третия клиент от сутринта. Напълних една количка любими продукти. Иначе са отчаяни. Не смеят да се надяват на нищо за сезона. Поне нямат КППта като при нас, иначе и те пътуват с разни декларации. Накрая дойде и собственика и ми подари домашна рецина 😇 Каза, че държавата ще им помогне да оцелеят.
 Надяват се това да приключи по-бързо. Аз също. Обикновено по това време вече местенцето за голямата почивка е избрано и запазено. Сега дори не сме мислили къде искаме да отидем тази година.
Трани Амуда беше вариант за Великден, но явно няма да е този.

# 323
  • София
Ние имаме резервация за след 20.06. Предполагам ще я преместим за по-късно, но в никакъв случай не искам да я канцелираме, макар че по условия на резервацията уж имам право...

# 324
  • Варна

E има хора дето нашето море го разбираме като 15 мин. пеша  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 325
  • София

E има хора дето нашето море го разбираме като 15 мин. пеша  Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Така е, но сте малко на брой.

# 326

Така е, но сте малко на брой.
Нямате си на идея колко коли с бургаска регистрация видях миналата година в Гърция!

# 327
Момичета, някоя да е наемала яхта, но заедно с капитан, тъй като ние с мъжа ми нямаме капитанско право?
Интересуват ме цени, с кого да се свържа,  и всичко полезно.Не мога да открия хубав сайт,който да дава изчерпателна и формация.Предпочитани пристанища за отправна точка-Волос или Атина.Дано да имаме едно прекрасно лято,което да компенсира стресовата ситуация пролетта.

# 328
  • София
Момичета, някоя да е наемала яхта, но заедно с капитан, тъй като ние с мъжа ми нямаме капитанско право?
Интересуват ме цени, с кого да се свържа,  и всичко полезно.Не мога да открия хубав сайт,който да дава изчерпателна и формация.Предпочитани пристанища за отправна точка-Волос или Атина.Дано да имаме едно прекрасно лято,което да компенсира стресовата ситуация пролетта.

МОга да препоръчам шкипер, но не знам дали някой може да Ви отговори отсега за сезона.
Знаете ли какви са цените? Тази услуга не е достъпна за простосмътните.

# 329

МОга да препоръчам шкипер, но не знам дали някой може да Ви отговори отсега за сезона.
Знаете ли какви са цените? Тази услуга не е достъпна за простосмътните.
Ами гледах в някакъв сайт цена за ветроходна яхта с една спалня за една седмица през септември-2.500евро,но без никаква информация за капитан.А и беше на пристанище Кавала,което не ме устройва.

Общи условия

Активация на акаунт