На море в Гърция 2020 - I

• 58 088
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
е те моретата и плажовете не свършват с Амулиани , и ние тук си имаме Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Не ви разбирам...кои сте вие и къде е това тук🤔
И какво общо има това с мен?

# 301
  • София
Отменяте резервации за август, а аз държа една за юни и се надявам да не пропадне, че всичко априлско и майско изгоря.

# 302
  • Там където
Simple Smile И аз си пазя тази за юни (живот и здраве трябва да тръгнем над 19 юни); Надеждата умира последна. То и без това е само едно капаро от 60 Евро. Надявам се в БГ тази карантина да се прекрати поне до края на май.
И в БГ  има плажове, ходила съм сто години, по неволя направих един рефреш миналата година около Бургас - ами не е същото Sad Мое мнение, не ангажирам никого.

# 303
  • Пловдив
В Гърция извънредните мерки са удължени до 31 май.

# 304
Отменяте резервации за август, а аз държа една за юни и се надявам да не пропадне, че всичко априлско и майско изгоря.
Дано да имате късмет...при мен ситуацията е такава,че ученическата ваканция е от 15.07 до 26.08 и в момента обсъждат дали да я има изобщо или да я съкратят. Имах възможност за безплатна анулиране до 2.07,но предпочетох да освободя по-рано,в последния момент не ми се струва редно...стискам палци на всички да осъществят мечтаните почивки🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 305
  • Пловдив
Simple Smile И аз си пазя тази за юни (живот и здраве трябва да тръгнем над 19 юни); Надеждата умира последна. То и без това е само едно капаро от 60 Евро. Надявам се в БГ тази карантина да се прекрати поне до края на май.
И в БГ  има плажове, ходила съм сто години, по неволя направих един рефреш миналата година около Бургас - ами не е същото Sad Мое мнение, не ангажирам никого.
Еднакво мислим Simple Smile И аз така, за 23 юни на Тасос, 50€ капаро Simple Smile

# 306
Това не е съвсем вярно - става дума за транспортни рестрикции с много ограничен обхват на действие и няма общо със здравните или цялостни обществени мерки.
http://en.protothema.gr/transport-measures-for-both-private-and- … port-to-may-31st/

# 307
  • София
В Гърция вече и плуването в морето, както и риболовът (непрофесионален) и водните спортове, са изрично забранени поне до 06.04. „или докато важи ограничението на трафика на гражданите поради разпространението на коронавирус“. Забранено е и движението на яхти и всякакви туристически и развлекателни плавателни съдове поне до 21.04. За хотелите забраната е до 30.04., но ще видим дали ще я удължат.

# 308
  • Пловдив
Това не е съвсем вярно - става дума за транспортни рестрикции с много ограничен обхват на действие и няма общо със здравните или цялостни обществени мерки.
http://en.protothema.gr/transport-measures-for-both-private-and- … port-to-may-31st/

Може и да е така, ако отиваш сам на почивка Rolling Eyes Ние обичайно сме двама възрастни и две деца, което сега е забранено дори в личен автомобил.

# 309
  • София
Зависи от възрастта на децата:
Цитат
The only exception to these measures is a parent with underage children on board.

# 310
  • Пловдив
За малолетни е изключението, да. Обаче дори тогава или баща им, или аз не можем да пътуваме Wink

# 311
  • София
За малолетни е изключението, да. Обаче дори тогава или баща им, или аз не можем да пътуваме Wink
Не е вярно:
Цитат
For any 5-seater private car or taxi only one passenger is allowed in the car at any one time – besides the driver...

# 312
И аз мисля, че става ясно, че се допускат шофьор + 1 възрастен пасажер + неограничен брой деца, според вместимостта на колата.

Тъй или иначе, има доста по-големи проблеми и ограничителни мерки, преди да опрем до това и до 31 май Simple Smile

# 313
А представяте ли си ако все пак стигнем до почивка и на връщане в Бг кажат: идвате от чужбина, айде 14 дни вкъщи карантина.

# 314
  • Там където
Много важно... Simple Smile Ще стоя 14 карантина- аз работя повечето време "home based". Не е проблем. Слава богу "детето" вече по закон не е дете, а е студент- да си се мъчи с изпити цяло лято. Според мен в момента, в който правителството се докопа до ЕС паричките всичко ще се успокои и ни болни ще броят, ни здрави... Сега е мъката коллко ще докопат и по Балканси пишят здраво, та дано им дадат повече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт