На море в Гърция 2020 - I

• 57 367
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia
Записвам се в темата в търсене на втората почивка в Гърция, преглеждам предложенията, които някои потребители бяха така добри да ми изпратят на лични Flowers Sunflower
Моята голяма дилема е, че сме с кола на метан и вечно трябва да съобразявам, че трябва да заредим на 400-450км.
Първата почивка е вече резервирана в къщата от миналата година в Палио, която много харесахме и препоръчвам:
https://bg.airbnb.com/rooms/29510116?_set_bev_on_new_domain=1551 … c%2B9Siv%2FXNp10R

Препоръчвам също и българската фирма, през която направих резервацията, не знам дали е разрешено да се пише, затова ако някой се интересува ще пратя на лично.

# 76
Линараки студиос си е на големия плаж (Паралия Сикия), на около 1 км от призрачния град. Тая Хеленистик тауър е в него. А линкът всъщност не води към нито едно от двете, показва трета част от региона, при мен поне Simple Smile

NBM,
няма проблем да пътувате и по-далеч, ако се съобразявате с метанстанциите в Гърция. В Солун има няколко и там можете да напълните. В Лариса и Волос също, така че по този начин става достъпен п-ов Пелион.

Миналата година потребител тук съобщи, че има вече и в Янина - голям град на около 80 км до Йонийското крайбрежие, така че и то вече може да се посещава с кола на метан, при добро планиране.

# 77
Благодаря за уточнението Параход, на мен ми излиза там защото съм отметнала адреса на студията Simple Smile

# 78

Моята голяма дилема е, че сме с кола на метан и вечно трябва да съобразявам, че трябва да заредим на 400-450км.

Здравейте!
Аз също съм на метан, миналата година бяха отворили метанстанция в Йоанина, не знам обаче дали към настоящия момент работи, аз лично не намирам актуална информация. Имаше и нова метан станция в Солун, която е на много удобно място, но не работи в неделя.
Волос е пристанище от което тръгват фериботи за 3 прекрасни острова Скиатос, Скопелос, Алонисос, метанстанцията във Волос е денонощна, информацията която е на сайта, че работи от до не е вярна. Миналата година ферибота ми закъсня и се бях отчаял, че са я затворили, но за мой огромен късмет работеше, служителите ми казаха че лятото работи без прекъсване. Тази година пуснаха тръбопровод в Гърция, който е с природен газ и се надявам проблема с липсата на метан станции да бъде решен.

# 79
  • София
Хайде, народе 😆 продават на търг част от десетина островчета в Южна Евия
https://m.24chasa.bg/novini/article/8170854

# 80
Хайде, народе 😆 продават на търг част от десетина островчета в Южна Евия
https://m.24chasa.bg/novini/article/8170854
Крайно време беше...

# 81
Въпросче за Лимнос - откъде резервирате фериботни билети, използвате ли агенция или може директно на пристанището в Кавала. Моля от посетилите острова да обяснят.
Какво мислите за Ferries Travel Bulgaria - http://ferriestravel.bg/. Предлагат резервации с предварително заплащане и взимат 15 Евро резервационна такса.

# 82
Тия са малко нахални, струва ми се Simple Smile

Билетите се купуват онлайн, няма нужда от агенция и не се плащат такси - директно от превозвача (Blue Star), а аз лично ползвам в последните години ferryhopper.com . Преди курса се взимат от будка на пристанището, освен ако няма опция за електронен билет (тук-таме по някои линии има, Лимнос до м.г. не беше от тях).
Директно на пристанището да се купят е възможно, ако има останали места - но по маршрут Кавала-Лимнос не препоръчвам да се рискува през лятото.

# 83
  • софия
От ferryhopper. Преди пътуването се взимат от гише на пристанището. Как да не дам 15 евро за нищо.

# 84
Благодаря момичета Heart Eyes

# 85
Момичета Wink дайте жокер за място в Гърция, напомнящо на Сарти?
Няколко години ходим там и сега ми се иска да го сменим Wink

# 86
Здравейте момичета,
Тази година сме решили да почиваме на Сарти или Никити, имаме дете на 3 год. и ще почиваме края на Август. Тъй като никога не сме посещавали този район моля за помощ. Ако имате координати или да ме насочите къ места които бихме могли да резервираме. Предпочитаме стая + кухненски бокс за да може да се приготя и храна. Нещо от сорта на апратменти.
Благодаря предварително.

С две ръце препоръчвам Erifili Sarti Agora Simple Smile

# 87
Здравейте! Кога е най-подходящо за почивка на Лефкада и има ли някой мнение за Santa Marina Hotel 3*

# 88
  • София
Здравейте! Кога е най-подходящо за почивка на Лефкада и има ли някой мнение за Santa Marina Hotel 3*
Здравейте, присъединявам се към питането Simple Smile
Цените  за юни месец са доста по-ниски, но ако водата е студена тогава ( такива мнения видях по-старите теми)   не бих отишла.  Юли или Август , се чудя и май клоня повече за юли .

# 89
Здравейте, присъединявам се към питането Simple Smile
Цените  за юни месец са доста по-ниски, но ако водата е студена тогава ( такива мнения видях по-старите теми)   не бих отишла.  Юли или Август , се чудя и май клоня повече за юли .
[/quote юли е по добре ]

Общи условия

Активация на акаунт