Кой какво сервира снощи...кой какво ще готви днес???

• 46 126
  • 603
  •   1
Отговори
# 225
Вчера за вечеря паниран кашкавал, салата домати и малиново руло /купено разбира се/. Днес патладжани и пиперки с доматен сос, свински пържоли на скара и бисквитена торта.

# 226
  • sofia
Снощи бяла пица и диня, днес смятам да забъркам една кавърма по воденичарски с гарнитура ориз. Десерт пъпеш.

# 227
  • Карлово
Снощи- телешко варено
Днес - с още една именичка ще сме посрещаме гости у нас на двор и ще нахвърляме разни вкусотийки на барбекюто.

# 228
Снощи - салатка, пържолки със сметанов сос, картофи за гарнитура и шоколадов крем за десерт, днес баничка за обяд, а за вечеря ще приготвя мариновани пуешки филета, с гарнитура царевица и печени чушки, десерт сладолед   chef

# 229
  • там нейде .............
вчера- пълнени чушки с кайма  в бял сос, десерт "чииз-шарлота" с праскови
днес гювечета, салата домати и краставици, десерт пак същия:)

# 230
Пълнени тиквички с ориз на фурна. Страхотни стават. После ги ядем с кисело мляко.

# 231
Снощи панирани хапки от телешко и свинско месо а днес пиле с ориз!  Whistling

# 232
  • Тайна, майна
Снощи - пълнени чушки с ориз и кайма и таратор. Минахме без десерт.
Днес - салатка(дояла ми се е картофена), ама сигурно ще накълцам и 1 шопска, пилешка супа(аз я готвя по-скоро като ядене, отколкото като супа - гъста), а десертът ще го поръчам на половинката - да купи диня или пъпеш.

# 233
  • София
Пиле с картофи с розмарин/печено/ и таратор

# 234
  • Mediterraneo
пилешка супа и макарони с топено сирене и пилешко месо на фурна, салата домати, за десерт- пъпеш

# 235
  • Стара Загора
Кебапчета на скара и пържени картофи, салата домати и чушки, за десерт - диня. Спретнах и едни кашкавалки, но те са за закуска.

# 236
  • Шумен
Какво е бяла пица :newsm78:
Ние днес сме на бъркани яйца с чушки и сирене в гювече, за утре напълних пиперки с кайма и ориз, че след работа ще се моткам по улиците Mr. Green Естествено и салатки, и плодове.

# 237
Не съм бомбото ...ама бяла пица е със синьо сирене и моцарела ..поне аз така я правя многооо вкусна

Бяла Пица

# 238
В тази жега при нас :

Гаспачо 

Мусака със зелен фасул 

Пирог с праскови

# 239
Снощи хапнахме зелева саладка с "златните картофки" на Лео  и сладоледче!

Общи условия

Активация на акаунт