Кой какво сервира снощи...кой какво ще готви днес???

• 46 126
  • 603
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
Не съм бомбото ...ама бяла пица е със синьо сирене и моцарела ..поне аз така я правя многооо вкусна

[

Ами аз от теб я знам Wink Много е вкусна, наистина.

# 241
bomboto страхотно, че Ви е допаднало  Simple Smile

# 242
Снощи сафрид и лефер на скара, панирани миди, салата варени картофи, десерт пъпеш. Днес пържени кюфтета и шопска салата, десерта май пак ще е сладолед Grinning

# 243
  • Sofia
Снощи кашкавал пане, пилешки грил кебап, салата домати, десерт панирани панани с шоколад.

клик

За днес не съм решила, но май към риба клоня Thinking, ще десертваме диня и пъпеш по избор.

# 244
  • София
Снощи -   салати : снежанка, собствено производство и салата -варени акртофи, кисели краставички и филе с майонеза, пак собствено производство. Спагети с бял сос и рулца от раци.

Днес- шопска салата и супа топчета, за десерт сладолед.

# 245
Снощи - свинско със зеле, салата
днес - още не съм решила, може би риба, а може би спагети  newsm78

# 246
Снощи - пържени картофки, салата домати и краставици,  пържен патладжан с доматен сос и за десерт диня
За днес - печено пиле с някаква салатка, още не съм я измислила Mr. Green

# 247
снощти: омлет с червен лук, зелена чушка, царевица, кашкавал и сирене и таратор, тази вечер: кюфтенца с бял сос, салата снежанка-собствено производство и крем супа-зеленчукова. Десерт-сладолед Феникс, уиски с кафе. Peace

# 248
миш-маш  Laughing

# 249
Снощи наденички от кълцано месо от Еленските майстори(всичко на тази фирма е разкош, препоръчвам  Peace), шопска салата и маринованите патладжани на Карина, които са извънземно вкусни!
Днес съм хвърлила око на рецепта на Марабу за мусака от зелен боб, много вкусно звучи Embarassed

# 250
За днес телешко с грах; пилешко филе с корнфлейкс; златните картофки; салата домати и краставици.

# 251
вчера- пилешка супа, пържени тиквички и патладжан, диня
днес- боб и мляко с ориз

# 252
  • София
Пилешка кавърма и шопска салата

# 253
Таратор че многоооо жега  Sunglasses

# 254
  • София
Снощи правих Гръцка мусака с патладжан и кашкавал.
Днес-мусака от тиквички.

Общи условия

Активация на акаунт