Кой какво сервира снощи...кой какво ще готви днес???

• 46 135
  • 603
  •   1
Отговори
# 360
bomboto с най голямо удоволствие .. но общо взето нещата които ги готвя не ги превеждам веднага ..а само ако ме помоли някой .. иначе в сайта ще имам всички неща ( но по късно естествено там излиза по една рецепта на ден )
За гостито -ммм може  Sunglasses

# 361
днес:
пурички с локум

масленки

пълнени чушки с ориз и кайма

# 362
Днес - запечени макарони+кус-кус и други благинки, на фурна.

# 363
В момента допичам броколи със сос бешамел и сирена на фурна и си чакам мъжото.

# 364
Снощи бяхме със синчето на китайско Grinning. Днес боб, наденички, салата печени чушки с магданоз и чесън, палачинки с шоколад и банан за десерт.

# 365
  • София
Снощи - свински пържоли.
Днес - кюфтета със салата + пъпеш.

# 366
  • Карлово
ДНес за обяд - телешко варено
за вечеря - не съм мислила още

# 367
Снощи пълнени чушки със сос бешамел, за десерт диня, праскови, сливи. Днес сме на ресторант.

# 368
Снощи хапнахме кус-кус! А за десерт сладоледче Crazy

# 369
Пълнени картофи.

# 370
Снощи мусака и доматена салата, а днес ще пробвам дробчетата с бира на фурна.  Wink

# 371
  • Въпрос на гледна точка...
Снощи яйца по панагюрски, днес пиле със зеле  chef

# 372
Снощи миш-маш, днес - агнешко бутче с картофки и шопска салатка, утре руло-стефани и супа от агнешка главичка Simple Smile

# 373
Снощи чушки,пълнени със сирене и яйца,а за довечера ще правя странджанки и айрянче.

# 374
за довечера ще правя странджанки

офф - като селско хлапе за пръв път ядох "странджанки" на морето в Бургас. След година отидох да уча в Ямбол и по павилионите за закуски аз си исках "странджанка", а те ме гледаха умно  Laughing Laughing Laughing, докато показах  какво е това, и жената обясни, че това е "принцеса"  Shocked

а по темата: днес бяхме на вчерашните пурички, пържени яйца и салата, а за вечеря приготвям чушки с доматен сос

Общи условия

Активация на акаунт