Кой какво сервира снощи...кой какво ще готви днес???

• 46 134
  • 603
  •   1
Отговори
# 510
Снощи-пържени чушки с яйца и сирене , пържени кюфтета,таратор и варена царевица за десерт.

Dовечера ще имаме гости и мисля да направя пълнено пиле с ориз и гъби,шопска салатка и някакаво лесно кремче за десерт.

# 511
Фондю ( беше ми дебют Praynig) и чиизкейк

# 512
Яйца по панагюрски Peace

# 513
Снощи - пилешки дроб по ловджийски и панирани печурки с пълнеж
Днес  - мариновани пилешки шишчета със зеленчуци

# 514
Хайде да се включа и аз!Снощи-тас кебап и салатка,
днес-зеленчукова крем- супа и за вечеря мисля пилешки пържолки със салатка!

# 515
  • Mediterraneo
Кисело зеле с пуешко месо и ориз е менюто за днес.

# 516
наложи се и за обяд да сготвя Simple Smile открих сезона на панирания карфиол, ура!
/а един маслинов пастет отлежава в хладилника, да събуди апетит за зайчето довечера/

# 517
Снощи ядохме навън, а днес ще сме на пържени кюфтета с картофено пюре и таратор. 1dating

# 518
  • София
Вчера - вратни пържолки със задушени зеленчуци, а за вечеря тиквички на фурна със сос от кисело мляко, чесън и копър. Днес за обяд се глезя  Laughing с филийка с лютеница и сирене (използвам, че мъжът е на работа и мързелувам). За вечеря още не съм решила, но ми се хапват пил. дробчета с бира от една друга тема. Peace

# 519
Вчера наобяд бяхме у свеки на рибни деликатеси, вечерта у дома си правихме Карбонара / спагети с яйце и пържен бекон/
Тази вечер ще правя  бутчета в едра сол, розмарин и бяло вино, смесена зелена салата, зеленчуци на скара

# 520
Вчра правих пица,а днес ...още незнам

# 521
Снощи- пържени яйца и шопска салата
Днес- печени кренвирши със сирене и таратор

# 522
Сподели как се правят тези бутчета в едра сол и розмарин.Доста апетитно звучи.

# 523
Днес правих хрупкавите картофки на Карина. С доматче  сиренце , страшна вкусотийка

# 524
  • Sofia
Днес - бъркани яйца и салата шопска, десерт - цедено кисело мляко с боровинково сладко, утре - баница с готови кори по форумска рецепта Mr. Green Десерта ще го мисля утре, но май ще е някакъв сладкиш. Торта мисля да направя за празника в сряда - пак от някоя форумска рецепта Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт