На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 29

• 94 822
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
При последното ми ходене до Одрин си купих различни видове баклава от магазина на партера на мол Ераста. Към 60-80 лири килограма Много се хареса на всички. А, баклава от борсите съм купувала само веднъж и повече не повторих, защото определено ми замириса на овца.

# 166
Здравейте, искам да попитам има ли магазини за платове в Лозенград /понеже ми е по - близо/.Става въпрос за дантела за рокля. Тук като гледам цените са от 80лв. до 130 лв. за метър, дали в Турция ще са по- евтини и дали си заслужава да търся платове там.Ако има и хубави готови рокли от дантела ще съм благодарна да споделите мнение.
В Истанбул като се влезе и излезе от Капалъто (по права линия ,без да се отклонявате )има цяла уличка точно за такива платове и сватбени рокли.

# 167
Не ми се вярва да е лой, а растително олио. Това, че някой тук твърди нещо, не значи, че ще ми повлияе.

# 168
Не ми се вярва да е лой, а растително олио. Това, че някой тук твърди нещо, не значи, че ще ми повлияе.
Да, ама аз съм сугестивна Laughing Ами аз също не съм се заблуждавала, че на борсата за тези пари, правят баклавата с чисто масло, но мислех, че е с маргарин. Аз купувам  по 10 килограма за подаръци и я раздавам. За нас купувам основно от "зелените сърмички" , които са в центъра по 80 лири. Просто съм неориентирана и не мога да запомня хупавите баклаваджийници, за които се споменава тук в групата....

# 169
  • Варна
Прави се баклава с овча лой и още как. Най-отвратителната такава съм яла в Истанбул, от прехвалената KOSKA.
Скрит текст:
Няма да забравя как си купихме от няколко вида по две парченца за проба и седнахме на пейка на любимо място да си я хапнем за десерт след обилна вечеря. Така противно осезаем бе вкусът на овчо, че половината изхвърлихме, а с другата ММ се пребори с много усилия, което за нещо сладко е показателно, че не става.
Продуктите за баклава в Турция не са евтини- нито захарта, нито маслото, а дори и олиото. Ядките - също. Така че баклава с хубави продукти неминуемо е скъпа.
А че може да има вкъсна и без да е качествена, няма спор. Има евтини продукти, които могат да заместят и качествената мазнина, и хубавото масло.

# 170
Момичета, как върви лирата в момента. И как е по-добре, от Бг или от там да я купя. За карта знам , че е изгодно, но за плащане в брой.

# 171
Здравейте, обмисляме пътуване до Одрин с личен автомобил! Има ли някакво ограничение за години на автомобила? Ще ни спрат ли с автомобил над 20 години?
Два пъти сме ходили със собствен автомобил над 20години и не сме имали проблем.

# 172
  • Русе
И мен са ме черпили с баклава Кошка, донесена от Истанбул. Още помня отвратителния овчи вкус. Никой вкъщи не я яде. Поради тази причина, когато отидохме на първо море в Турция не смеех да опитам баклавата.

# 173
  • Стара Загора
Здравейте, чета че за някои магазини се ползват карти за отстъпки. От касата на магазина ли се взема? Колко струва?

# 174
Бих пробвала лоените баклави, даже подозирам, че биха ми харесали Rolling Eyes

Някой бил ли е в Турция по време на Байрама? Аз ще съм точно тогава и се чудя дали трябва нещо по-специално да имам предвид...

# 175
То няма да е лой, а по-скоро масло от овче мляко..

# 176
Не разбирам..., палмова мазнина ли искате да блъскат в баклавите или някой друг боклук, поне лойта е натурална мазнина 😀 Едно време като по къщите ни готвиха с мас ни плющяха ушите, а сега търсим храна с колкото може повече боклуци, че да има за какво да се жалваме.

# 177
Здравейте! Не можах да намеря публикация за качествено мъжко бельо,знаете ли от къде мога да купя?! Благодаря.

# 178
За ММ сме купували от ЮС Поло и е доволен. Лично аз има от Котон и Де Факто памучни бикини и боксерки, купувани преди няколко години и не са мръднали.

# 179
За ММ сме купували от ЮС Поло и е доволен. Лично аз има от Котон и Де Факто памучни бикини и боксерки, купувани преди няколко години и не са мръднали.
Благодаря! Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт