На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 29

• 93 234
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • ВАРНА
Е вируса няма да изчезне до 2023 г. и може би и 2025-та!  
- Смисъл ще има заразени поне още 3-5 години всекидневно.

Ще стоите в България до 2025 г.??

И темата е за Одрин - Чорлу - Къркларели.....
в Одрин - Къркларели има  много малко заразени за щастие!

Не се препоръчва ходене до Истанбул - Измир/и близкия Кушадасъ - Айвалък/....Одрин е сравнително добре.

# 677
  • у нас
Може да има малко заразени в Одрин, но когато пуснат пазарите, особено Петъчния, ще е много рисковано. На него част от търговците са от Бурса, Истанбул и тн. Знаеш ли дали не са болни? Ами гърците, румънците и българите, които ходят по това време там, дали всички са здрави? Да не мислиш, че някой ще ги тества. И на мен ми се ходи много, но вероятно няма да е много скоро.

Последна редакция: сб, 06 юни 2020, 17:32 от Sinara

# 678
  • Варна
Ето ви малко по-позитивни новини, Кушадасъ ви очаква трескаво.

В Кушадасъ очакват наплив на туристи от България през юли
https://www.24chasa.bg/novini/article/8670405

Офф беи, много ми се ходи и кроя планове и претеглям всички "за" и "против". Ами пък може да се облечем като космонавти в бели противокоронавирусни костюми и така маскирани да оплашим пазара.
Все пак си мисля, че към август или септември може и да ни се случи и пак да се озовем на любимите места.

# 679
Похвалвам тигана, който взех от Карача след сума ти чудене - добър е доста. За първи път омлета ми не се разкъса и залепна. Дори успях да го обърна без проблем, което се случва за пръв път.

Какъв е този тиган-марка, цена? Благодаря

# 680
Момичета, влизам в темата ви с въпрос за крема Експигмент 4%. Каква му е реалната цена в Турция? Искам да си взема, но ми казаха, че цените в ОЛХ и Базар са бая надути.

# 681
Момичета, влизам в темата ви с въпрос за крема Експигмент 4%. Каква му е реалната цена в Турция? Искам да си взема, но ми казаха, че цените в ОЛХ и Базар са бая надути.

Последно съм го купувала за по-малко от 5 лв, но не повече. Да, в посочените сайтове цените са много завишени.

# 682
Мерси.

# 683
  • Варна
Expigment4%
Expigment 2%
И двата варианта по сегашния курс дори са под 4 лв. Но приемаме, че предлаганите сега са купувани преди затварянето на границите. Тогава пак са били дори по 5 лв.
По сайтовете ми излиза най-често 15 лв., сори на едно място 22 Rolling Eyes... Струва ми се прекалено да се продава на повече от тройна цена, но пък "Не е луд, който все баницата..."
Дано скоро можем да си вземем необходимите лекарства лично...

# 684
Аз на едно място го намерих и за 25 лева. Ще изчакам тогава още малко. Може да паднат цените с отварянето на границите.

# 685
  • ВАРНА
Щели да вдигнат цените сериозно на автобусните екскузии - особено шопинга до Одрин и Чорлу - заради изискването на турците да се седи през 1 седалка и 50% максимална запълняемост на автобуса.  

Според вестник Дневник ще се отвори границата с Турция  за туризъм 16 - 22  юни - но ще се влиза със тест направен 72 часа преди влизане в Турция.

Иначе според офиц. сайт на Гранична полиция към  8 юни 2020 г. -  абсолютно забранено е влизането на чужди граждани в Р.Турция!  

Допускат се само лица с турски паспорт - медицински лица  и тираджии от нерискови държави - български шофьори на товарни МПС не стъпвали в последния месец в Англия - Италия - Швеция - Испания.

# 686
Интересувам се от повече информация за продукти от Турция за ремонт на жилище (паркет, теракот, фаянс)? Казаха ми за магазин Koctas, знаете ли за други които има онлайн? Знам, че сега не е момент, но искам да съм подготвена, когато ще може да се отиде, благодяр?

# 687
  • Стара Загора
И на мен вече много ми се ходи до Одрин ей така за развлечение и малко пазар, но със сигурност няма да е с автобус. Онзи ден гледах брошурата на Мигрос и ме хвана яд, че съм я отворила. Надявам се скоро  нещата да тръгнат в положителна посока, да отворят границите и движенеито да е нормално.

# 688
Щели да вдигнат цените сериозно на автобусните екскузии - особено шопинга до Одрин и Чорлу - заради изискването на турците да се седи през 1 седалка и 50% максимална запълняемост на автобуса.  

Според вестник Дневник ще се отвори границата с Турция  за туризъм 16 - 22  юни - но ще се влиза със тест направен 72 часа преди влизане в Турция.

Иначе според офиц. сайт на Гранична полиция към  8 юни 2020 г. -  абсолютно забранено е влизането на чужди граждани в Р.Турция!  

Допускат се само лица с турски паспорт - медицински лица  и тираджии от нерискови държави - български шофьори на товарни МПС не стъпвали в последния месец в Англия - Италия - Швеция - Испания.
Опитвам се да намеря статията в Дневник, бихте ли дали линк?
Иначе според Дейли Сабах турците се подготвят усилено  за туристически сезон през юли, и се надяват да запълнят 70 процента от курортите. Турските авиолинии не предлагат билети до България, въпреки анонса, че се възобновяват полетитите.

# 689
  • Варна
https://www.dnevnik.bg/sviat/2020/05/14/4062591_turciia_moje_da_ … mo_sled_pcr_test/

Тази статия в "Дневник" донякъде прилича на инфото на Варненеца.

Общи условия

Активация на акаунт