Отговори
# 645
Нямам. И аз това се чудех. Ако звъннеш, пише да знам дали изобщо да се разкарвам. Ти беше преди мен, нали?
Минах. Там са и ряботят на пълни обороти Grinning да наваксат миналата седмица.

# 646
Супер, отивам и аз след малко Simple Smile

# 647
Добро утро Flowers Cherry Blossom

Честито за добрите новини, Пандора!

И аз трескаво проверявам страницата на РЗИ-Пловдив кога отменят извънредните мерки.

# 648
Добро утро!
Ходих да ми взимат кръв сутринта и явно са ми спукали вената. Имам оток и болка в областта на обождането, трудно си изпъвам ръката. На някой случвало ли му се е? За колко време минава?
И оплакване номер две Smile Летния кош на количката ни се оказа, че няма пълно легнало положение. Има голям наклон, но не чак до хоризонтално положение. Чудя се дали ще може да спи детето така Thinking
Успокоявам се, че имам 2 други колички, които мога да вкарам в употреба, ако това се окаже голям проблем. И все пак си е малко разочарование Weary

# 649
  • Варна
Пламъче, Гинексида наистина е много добър! Аз започнах да го ползвам преди години и сега през бременността мисля, че още по-добре го усещам като действие. Предното ми гадже беше медицински представител на фирмата и чрез него го открих.😀
За колан и аз се чудя дали да не взема, тъй като известно време доста ме боли кръст..
Пандора, от една лекция на ‘И за мама’ знам, че те предлагат, тъй като правиха продуктово позициониране 1 час за колани и сутиени🙄 но май ще излезе полезно 😀 не съм ги разглеждала, днес ще го направя.
Деси, няколко дни и ще си пушка😀 кофти за количката, ама нали каза, че имаш възможност да я върнеш😏 или това отпадна като вариант?😀 Апък и нали имаш супа от колички и т.н. 😋

# 650
Деси , като ти взимаха кръв притиска ли добре на мястото на убождането. Оток и синини се получават, ако не си притискала добре. Ще мине до няколко дни. Не натоварвай обаче ръката, която са боцкали.
Относно количката, за съвсем новородено бебче, май си трябва напълно хоризонтално положение. Ако имаш и други варианти, тази ще си я ползваш като бебето заякне малко.

Уигзи, открих го благодарение на моята гинеколожка. А и флаконът е доста икономичен. На мен не ми създава никакъв дискомфорт.

# 651
Мога да я върна количката, но честно казано направо не ми се занимава и не ми се гледа и търси вече. Иначе тя е с 3 коша, имам за новородено и ще си спи легнало в него. Но нямаше да е зле и летния да се спуска до долу. Баткото много спеше в количката,даже като стана дърто магаре на 2 години. Дано и това да е такова Laughing
Незнам какво съм стискала и какво не докато ми взимаха кръв. Сефте ми се случва такова нещо. Unamused
А за интимните гелове, аз ползвам от около година Себамед по препоръка на гинеколог, и съм доволна.

# 652
  • София
Добро утро, момичета Simple Smile

Деси, аз миналата година имах вътрешен оток, поради нескопосано взимане на кръв, при мен вената се скри и сестрата започна рови с иглата да я намери отново. В началото много болеше, но всички твърдяха , че е нормално. След 3 седмици болката по-лека, но продължаваше и отидох на съдов хирург. Каза, че понякога се случва, но задължително още в началото компреси от реванол или спирт, за да може да се разнесе. След около седмица мина, но беше доста неприятно, все едно някакво сухожилие беше засегнато нямам идея. Успех и дано бързо да ти мине.

За количката, независимо от ситуацията до към 5/6 месеца задължително бих използвала коша за новородено или рядко столчето за кола. Иначе като порастне една лека чупка в лятната не мисля, че ще е проблем да спи в нея. Като се сетя в колата как съм го виждала да спи Wink

# 653
  • Varna, Bulgaria
Момичета, минавам да кажа, че в Айко има доста добри намаления. Май си харесах легла, вана със стойка и комплект на Авент. Другата седмица съм на пазар Simple Smile

# 654
Супер! Ваната със стойка е на много добра цена. Поне аз не съм виждала някъде по-евтини, освен на една стара промоция пак в Аико. Още ме е яд,че не я взех тогава - беше 44 лв. Вероятно ще се възползваме от тази оферта.

# 655
Дами, за тези които ходят при доц. Русев в клиника Малинов от този месец до април включително няма да е в дните сряда и петък.
Елица, благодаря за информацията за Айко!

# 656
  • Варна
Здравейте Simple Smile

И аз съм набелязала ваната за къпане от Айко. Ще отидем да я видим Simple Smile
За шишетата и стерилизатора, вижте промоцията в baby.bg. Цената там на комплекта е 159лева.
https://www.baby.bg/philips-avent-komplekt-za-novorodeno-dobro-nachalo.html
Редактирам : видях,че промоцията на Авент в Айко е с ръчна помпа, а тази в baby.bg е без. Вероятно от там идва разликата, но все пак може да е полезна на някоя, която мисли да купува електрическа помпа.
Аз си поръчах ел. помпа от baby.bg на Tommee Tippee,намалена е и тя в момента.

# 657
Минах на ЖК. Бебка е добре, седалищно (забравих да питам кога се обръщат стандартно). Вече е над 30 см, АГ каза, че ако върви с тези темпове, 3300 не ѝ мърдат Grinning
Мистик, какъв час ти даде на теб за другия път? Аз докато изляза от кабинета и забравих моя, та сега ще трябва да ѝ звъня...

# 658
Пандора, поздравления за хубавите новини Hug

Деси, и при мен се получи нещо такова с вената. Като се почна едно ръгане с иглата...направо ми идваше да й развъртя един шамар на тая. На две места ми прободе ръката и на двете безуспешно ме ръчка с иглата поне 5 минути. Накрая пробва 3-ти път на същата ръка, този път в областта на китката. Там не само че доста боли, ами и явно ми нарани вена или сухожилие, не знам. В момента, в който ми забоде иглата, ръката ми болезнено изтръпна. Вече мина повече от месец от тази манипулация и все още като си притисна лекичко това място, ръката ми изтръпва. Не съм ходила по лекари, но доколкото разбрах, такива травми минават мноого бавно.
За количката, не се притеснявай толкова, щом имаш кош на новородено. Повечето колички нямат пълно легнало положение на седалките, а за такова водят всичко над 150 градуса. Като имаш предвид, че някои марки водят за легнало положение дори онези чупки в дупето, не мисля, че е голям проблем да нямаш чисти 180 градуса.

При мен също се е увеличило течението. Дано не са гъбки Smiley Тази вечер съм на консултация, ще питам АГ. Нямам търпение да си го видя бебчо колко е пораснал Blush Heart

Какво мислите за сгъваемите ванички на Stokke? Много практични ми се струват, още повече че банята ни е малка и не знам къде ще държа една от тези масовите. А и като пътуваме, какво ще правим.. Не мога и това да побера в колата. Цената на Stokke-то обаче ми се вижда доста висока. Дори с намалението от 15% в bebemax пак си излиза 200 лв. със стойката и подложката за новородено.

# 659
Здравейте, аз минах ЖК преди час, и да ви споделя, че всичко е наред. Моята докторка си има 4Д апаратура и всеки месец съм си на ФМ с  подробно описание и разглеждане на бебчо. За трети път се потвърждава момиченце 💓. Исках да ви кажа, че преди два дни видях  доста нови  неща в Уайкики. Имаше на манекените за бременни свежи тениски с къс ръкав и ми направи впечатление, че имат вече и пролетни, дълги рокли. За сега купих една тениска, все още ми стават моите дрехи, горните де. От началото до сега съм качила 6 кг. Аз се мажа с олиото на Икаров, през първата си бременност го ползвах от третия месец, качих 20 кг без нито една стрия. Но, след раждането не се мажех, а свалих рязко кг и тогава получих малко стрии. И знаете ли, почти ги заличих с кремовете на Жоржея, сигурно сте ги чували, наистина помагат. Сега пак съм взела и Жоржея и редувам с Икаров, пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт