Отговори
# 675
Аз бях до уайкикито в Ринг мол Simple Smile

Тениската наистина е много сладурска, искам и аз такава Blush
Кой магазин на Уайкики в София е най-добре зареден с дрехи за бременни? Последно покрай януарските намаления ходих в този в мол Парадайз и останах много разочарована. Почти нищо нямаше.

# 676
Минах на ЖК. Бебка е добре, седалищно (забравих да питам кога се обръщат стандартно). Вече е над 30 см, АГ каза, че ако върви с тези темпове, 3300 не ѝ мърдат Grinning
Мистик, какъв час ти даде на теб за другия път? Аз докато изляза от кабинета и забравих моя, та сега ще трябва да ѝ звъня...
Следващата консултация ще ми е на 4 Март. Но май ми даде една седмица по-рано от предвиденото, че се разбрахме вече да ми пусне болничен.
Моя мъж беше с главата надолу, но тя каза, че в момента се въртят свободно и не е гаранция, че ще си седи така. Все така си върви 5 дена напред. Не уточни см и тегло. Малко ме притесни, че каза, че главичката му била по-голяма, но момченцата били така и нямало нищо притеснително. Дано да е така и да не психясам да го мисля. Blush

# 677
ММ много хареса и той тази тениска с балона като на Дрийм.Аз обаче не си я взех,защото исках нещо по-свежо от сивия цвят,а и тази бялата с точките и тя много не ми допадна.По-скоро ще си поръчам някаква от тези със забавни стикери от Интернет Simple Smile Вече знаем и пола и мога да действам.Ще гледам обаче да е  още по-голям размер,за да ми става и в последните месеци,когато ще мога да си в нося и да се вижда (нали това е целта хаха) Simple Smile

Днес си поръчах страхотни летни ромпъри от ОлХ на H&M И Дисни.7 броя за 12 лв. Направо без пари,а изглеждат страхотно Simple Smile

Оня ден си  продададох един миксер робот ,който бях получила като награда от един конкурс.Така и не го използвах,защото е професионален и му трябват поне 10 яйца,за да можеш да ги разбиеш,та и без това ми пречеше.Паричките ще си ги използвам за фонд "бебе" и по-точно ще отидат за креватчето Simple Smile

В нашата община от вчера има съобщение,че вдигат еднократната помощ за новородено от 200 на 500 лв Simple Smile Абе все хубави неща Simple Smile

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 13:19 от Irina Jolie 616216

# 678
Здравейтееее!
Дрийм много си сладка и ти и тениската.
Деси, и на мен ми се е случвало това с вената, та даже и като топче ми беше станало. Време си трябва.
Амели, браво на госпожицата. Само хубави новини.
Благодаря за линка за айко, ще разгледам и аз какво има.
Аз днес бях на фетална ехокардиография, всичко е Ок. Бебето, обаче се беше развилняло и й беше малко трудно на лекарката. Даже на листа пише, че прегледа е бил затруднен, поради голяма подвижност на плода. Иначе и при мен е с главата надолу в момента. Чакам феталната след 5 дена и да си отдъхна малко. Аа взех си възглавница на кика бу. Ще я тествам довечера и ще докладвам. Успех на всички с предстоящи прегледи Heart Eyes
Оммче, как си?
Wigzi, Лимонче Hug вашите фм кога са?

# 679
Кайлин много се радвам. Дишай спокойно и на ФМ всичко ще бъде наред Heart Eyes Hug

Значи бебчо си е супер подвижен ама виж как не го усещаш. И при мен беше подвижно, а не я усещам хаха

Чакам ни всички само с хубави постове !!!!

# 680
  • Варна
Кайлинче, радвам се, че всичко е наред! 🤗 А моята мина. Беше на 21.01, бях 20г.с без ден,два. Аз бях писала след прегледа, че всичко беше наред, само бяхме леко разочаровани, че не можахме да я запишем, беше си скрила муцунката. Сега на 18 съм на следващ преглед, дано е в поза за снимки 😀🤞 Аз се следя в МД и по пакет имам включена само една ФМ/4D/Нали в крайна сметка е едно и също или аз се бъркам? Иначе съм спокойна и не обмислям втора засега, всичко върви добре, изследванията, които сме правили досега са били наред, нямала съм поводи за притеснение. Понатам, ако АГ препоръча или се наложи втора, ще направя. ПУ-ПУ Да не ни е уроки!

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 14:08 от Wigzi

# 681
Дрийм, много е готина тениската, а пък ти си страшно сладка! 🤗 Ще се ходи до Ринг мола, то се е видяло! 😄

Кайлинче, браво за хубавите новини! Хайде все така да е и бебчовците да ни дават спокойствието, от което ние сякаш нарочно бягаме 😂

Белисима и Tsundoko, ние ходихме до един магазин да видим точно тази ваничка на Стоке, защото не ми изглеждаше много стабилна, но се влюбих в нея като я видях на живо! 😍 Страхотна е и е изключително функционална, но за стойката ме посъветваха да не давам толкова пари, защото тя се ползва само докато е малко бебето. По-добре било да си сложа ваничката на пода в банята или на повивалника. Аз мисля така да направим и да видим дали ще ни е удобно, а ако не ни е, то тогава ще я купим и нея. Бях гледала разни други компактни варианти в Амазон, но освен хубавите мнения, се случваше да има и бебенца издрани от недобре излята пластмаса, та се реших да си заложа на сигурното и да се доверя на Стоке и за тази бебешка необходимост.

Днес се събудих в прекрасно настроение (аз си спя без проблеми от 11 часа до към 9 сутринта), защото бебка ме подритваше весело около пъпчето, но като станах и видях какво ми е излезнало на лицето, направо се ужасих 😳 Точно над брадичката имаше няколко малки мехурчета, които като разтърках с тампонче за грим и розова вода, се спукаха и сега е като раничка. Гледах снимки на херпеси в интернет (да, май не трябваше да го правя 🙄) и се панирах, вследствие на което се запътих към лабораторията на мама да ми вземе кръв и да видя от кой вид херпес е. Тъй или иначе ме боде, викам си що да не видя всичките видове и поне да знам към кои имам антитела и сега кое се е активизирало. Не знам... Точно се успокоя за едно, то друго излиза 🤯 На вас излизали ли са ви херпеси по време на бременността?

# 682
Galeona, аз съм на фракси всеки ден. Спрях преди повече от месец в корема, защото целият е на синини и подутини. Моят лекар каза, че може навсякъде, където успееш да хванеш кожна гънка -паласки, крака,ръце. На мен най-безболезнено ми е в краката като че ли, където има повече дебеличко 😀

Момичета, аз си следя темичаката, но нещо си мълча тези дни.

Peperudena, освен на шишета, вече сме горди собственици и на стерилизатор. 😄 Движим се с темповете на мравки, но на мен така ми е по-спокойно. Вчера избрахме и цветове за стените на стаята, а до края на седмицата трябва да набележем и ламинат.

Пламъче, сподели моля къде биеш Фраксито/Клексана освен в корема?
На мен от днес ми назначиха терапия всеки ден, защото АПТТ от 30 падна на 23,5 за последния месец. Док каза, че не е притеснително, но предпочита да не рискуваме. Досега бях през ден и биех в корема, но скоро ми се струва, ще ми трябват и други опции. Simple Smile

# 683
Wigzi, вярно, че беше писала. Много съм зле.
Оммч3, не се притеснявай
Сега имунитета ни е малко по-отслабен и се случват такива работи. То ще излезе какво е. Виж ацикловир дали е ок за бременни и се намажи, ако става.

# 684
Здравейте иот мен ,
аз преди обед хубаво се разходих с една пиятелка, и сега вече малко почивка и после за детето .

Омче аз съм от начаото на бременността с херпеси през седмица, точно вчера се напълних пак и се тръшках на ММ, че това няма ли край , вече ми омръзнаха.

Дриймче , ама многоси сладко мамче.
КАйлин страхотни новини.
Тази ваничка е доста евтина в Айко ,дали е анатомична или е обикновенна .
Аз ще купя ваничка , но Борис го къпех на душа директно , така ни учеха навремето като  бях студентка /имахме часове по акшерство/ и така много се улесних , да не пренасям води и т.н. Мисля и сега така да я карам.
НАмерих си списъка с покупите за Борис , и сега мисля пак да се ръководя по него , като умноа всичко по 2 и добавя някои неща Simple Smile

# 685
Излязоха ми кръвните, урината и витамина. Ще се радвам някой по-компетентен да каже дали има нещо притеснително,че нищо не разбирам. За вит б12 ми беше казал доктора, че при бременност е добре да е поне 300-400. Не съм успяла явно да го завиша достатъчно Unamused

# 686
  • Варна
Kайлин, много се радвам,че всичко е наред Simple Smile И много сладичко ми стана като прочетох,че е бил много активен Simple Smile, моята мързеланка на всеки преглед се свива и срамува.
Аз ви бях казала,че на моята АГ апарата и е хубав и тя всеки път си ми прави ФМ и замерва плода и оглежда органите и прави там всичко, което е необходимо...Аз въпреки това съм със записан час при друг лекар на 26.02 за 4Д. Ще ходим с ММ, той даже отпуск си е взел милия и много се вълнува, защото не я виждал от прегледа през 8-ма седмица, когато чухме сърцето. Heart И една забавна история от снощи: ММ ми гали корема, говори и и се навежда да го целуне и тя в този момент го ритна по устата Grinning толкова умилително беше Heart. Той направо засия!

За фетална ехокардиография, не съм записвала час, защото АГ ми каза, че няма нищо притеснително, надявам се така да остане. Доверявам и се, дано и другият лекар при който ще ходя да го потвърди. Знам,че ти имаше в пакета си затова отиде, не е излишно в никакъв случай, просто реших да не ходя аз.

Общо взето (да не се хваля много,де) правя само това, което ми кажат,че трябва да се прави. Слушам си ги и наистина гледам да не се задълбавам да чета, защото започвам да си приписвам състояния, в който реално не съм и само се филмирам излишно. Както беше в началото. Четях много и бях в постоянен стрес,че нещо ще се случи. Чак не можех да спя.
Сега съм вече в приятният период на бременността. Чувствам си се добре, не се притеснявам (Слава Богу засега няма и за какво, дано не предизвикам дявола), само няколко дена преди преглед обикновеноми е напрегнато и ме обземат по-тревожни мисли, но през другото време се чувствам супер! Пазаря си спокойно за бебка, гледам постоянно разни неща за нея, хапвам си, почивам си... Много ми е готино, наистина! Харесва ми да съм бременна, пъча коремчето насам-натам, галя си го. Вече ми личи доста и започнаха да ми правят място да седна, да ме пускат да мина първа на опашката Grinning Абе, готино ми е!
Наистина силно се надявам с всички вас всичко да е наред, да се успокоите и да се наслаите на този период, защото после ще си казваме "еее, колко хубаво беше.."

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 15:57 от Lemons

# 687
  • София
Браво за добрите новини от ЖК и ФМ Purple Heart

За коритата гледах едни по-компактни и с нормална форма със стойка на Мони. Мислех от тях да вземем, облата форма по-трудно се подпира на стената, когато е празно коритото.

Другия вторник ми е поредната среща с "госпойцата" , нямам търпение Stuck Out Tongue Closed Eyes Гледам и аз да слушам АГ, все пак са учили минимум 5 години, а колко практически опит имат само те си знаят Wink

Деси, освен витамина , глюкозата не е хубаво да е над 5,1. АГ ще я види Simple Smile Хемоглобина е тръгнал да пада , може да пробваш с храни да наваксваш.

# 688
Това с глюкозата с какво е свързано???

# 689
  • София
Кръвната захар. Гранична стойност, която подсказва за гестационен диабед. Аз бях така, пуснаха обременяване. Не съм на инсулин, но се съобразявам какво хапвам и меря с глюкомер вкъщи стойностите. Няма нищо страшно, обикновено диетата е напълно достатъчна Simple Smile с първата бременност бях пушка, но сега съм с повече килца, та може и това да е помогнало.

Това с глюкозата с какво е свързано???

Общи условия

Активация на акаунт