Последно беше за палачинки. Детето отговорило, че моите били по - хубави, но съм ги правила много рядко и затова винаги ги иска от баба си

свекърва ми мрази животни (всъщност мрази и хора), но не понася животни. На гости в майка ми сме за междусрочната ваканция, а тя има и котка и куче. Свека звъни на видео, за да види децата, погледа й попада на котката и започва да крещи истерично, колко е ужасно и мръсно и т.н.Междувременно котката избяга по другите стаи. Обаче при свека бяха другите й внуци и те искаха да гледат котката на камерата, тогава свека ми нареди " намери котката, Лили и Ал искат да я гледат". Та дразни ме, че моите деца са невидими, интересува се само от кумова срама, а изпълнява всяка прищевка на другите.
щото мъжът ми няма да вземе риза за 30,а за 60 евро и т.н.
това с подаръците е израз на синовна обич и внимание и може би донякъде опит да изкупи вината си, че е далече от тях.
гадничко е да купуваш на едните таблети, играчки и т.н, а на другите една обща опаковка моливи. Според мъжът ми свекърите така компенсират това, че брата и снахата не са особено грижовни родители.