С какво ви дразнят свекървите? – 119

• 24 919
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Точно , както казва Таис, с наем ще покриват кредита и жилището ще остане в семейството. А младите , да си градят собствения живот. Но ако свекървата е изнудвачка, ще имат проблеми и занапред, може от друго естество. Затова момичето да реши , дали си заслужава да се сродява с такива хора. Заслужава ли младежа нервите, които ще и създадат такива хора занапред. Знаем, че е обречена кауза промяната на 30 г. мъж.

Според мен, Баклавата и приятеля й са постъпили доста нахално - нейното жилище е дадено под наем, а те в апартамента на лошата свекърва, знаят, че тя изплаща голям кредит, но са се направили на умрели лисици! Хайде да бъдат така добри сега и да й върнат всички наеми, които са получили на неин гръб! Ама надали. Свекървата не е могла да им откаже, иначе пак ще е лоша. На 53 г. има време и да работи, и да изплаща, само да е здрава.

# 361
  • Варна
Ами като работи в чужбина що не се поинтересува как стоят нещата при взимане на кредит ТАМ? Може да се окаже, че и по-добри условия ще уговори. Само че не личи да се търсят други варианти освен този, който се стреми да пробута сега - да набута сина си. Или - или. Не е в позиция да поставя условия ама явно главата й не го побира още.

# 362
Баклавичке, с мъжът ти не се карай, вие сте семейство и поговорете спокойно като се видите как да действате оттук насетне. Тая баба като е толкова оправна как пък толкова сериозно нещо са проспали...
Ако толкова иска да им помогне ТМ нека е по неговите правила, след сериозна консултация с експерт по кредитите.

# 363
  • при късмета
Точно , както казва Таис, с наем ще покриват кредита и жилището ще остане в семейството. А младите , да си градят собствения живот. Но ако свекървата е изнудвачка, ще имат проблеми и занапред, може от друго естество. Затова момичето да реши , дали си заслужава да се сродява с такива хора. Заслужава ли младежа нервите, които ще и създадат такива хора занапред. Знаем, че е обречена кауза промяната на 30 г. мъж.

Според мен, Баклавата и приятеля й са постъпили доста нахално - нейното жилище е дадено под наем, а те в апартамента на лошата свекърва, знаят, че тя изплаща голям кредит, но са се направили на умрели лисици! Хайде да бъдат така добри сега и да й върнат всички наеми, които са получили на неин гръб! Ама надали. Свекървата не е могла да им откаже, иначе пак ще е лоша. На 53 г. има време и да работи, и да изплаща, само да е здрава.
Ти сериозно ли? Прочете ли нещо изобщо? Апартамента не е под запор заради неплатени сметки и ползването му. Свекървата е забатачила кредита от 2 години, а те са поканени да живеят там преди 6 месеца. Айде бъди така добра да прочетеш, преди да нападаш

Ана, свекървата вече ИМА кредит тук и той вече е отпуснат. Няма нужда да се тегли нов, а да се направи нужното да се обслужва този, наличния. Така че няма значение дали ще ѝ отпускат повече кредити нито тук, нито там
Баклавичке, и аз се присъединявам към съвета да не скараш с мъжа ти. Изнервени сте, а на неговата глава е повечето от напрежението. И на теб не ти е спокойно, но трябва него да поуспокоиш и да си направите ваши си консултации, ако иска да помогне какъв е най-добрия начин

# 364

Много умно ама половината наеми трябва да върнат и като отидат в нейното момъка да плаща наем.това по твое виждане.
Писа някъде че тя праща пари и сестрата внася по заема-да не би да не е внасяла  и сега и тя гузна? Да си е поживяла?Все някой  е виновен.

Най-вече жената ,последвала мъж.Мъжете станаха  едни женчовци.И това е  тест какъв ще е занапред,според както постъпи сега.Помощ може срещу обезпечение, както банката прави.Печели пак тя.

# 365
То пък егати заплахата, щели да го отлъчат, много важно. Тя свеката е и драма куин, освен всичко.

# 366
  • София
Ами като работи в чужбина що не се поинтересува как стоят нещата при взимане на кредит ТАМ? Може да се окаже, че и по-добри условия ще уговори. Само че не личи да се търсят други варианти освен този, който се стреми да пробута сега - да набута сина си. Или - или. Не е в позиция да поставя условия ама явно главата й не го побира още.
Мда.

# 367
  • Варна

А ти прочете ли, че те живеят там от 6 месеца само, че нейното жилище е малко? При това положение колко ли пари са "получили не неин гръб", а? Дали ще са 60 бона? Едва ли. Направо се валят в пачките за нейна сметка, няма що.

# 368
  • София
Ууу, големи наеми ще и навръщат сега, като ги надипли пачкитеее .... Половинка апартамент (другата половинка е ползвала сестра му), в провинцията, за 6 месеца .... Има-няма, едно хиляда лева като й наплатят сега и направо ще си реши проблема.
Като почнете да ги пишете едни, сами четете ли се.

# 369
Тя ни покани,за ен-ти път го пиша,пак ще напиша,че това беше временно решение,не за годииини.
Добре,ще върна част от наемите си на нея и затова,че и изтърках плочките с чехлите си,нахалницата аз.Другата част е от мм,защото той нахалника също е приел,а щеше да дели наем с мен ако си нямах мое.
Моите родители също помогнаха на мм,не му го изкарват през носа обаче.

# 370
  • Варна
Почвам да си мисля, че отлъчването му от нея ще е най-доброто решение за Блаклавата и бъдещия й мъж...

# 371
  • София
Като е толкова сигурна свекървата, че ще го връща тоя заем, да ипотекира малкия апартамент в някоя "добра" банка, да се разплати с "лошата" банка по отношение на големия и да си плаща. Поне лихвата ще е 3-4%, а не 7-8.

# 372
  • Blondeville
Ама много ясно, че най-добре да се видят условията по този кредит и да си се обслужва той до пълно изплащане. Отговарям на въпрос защо при нов кредит искат да е на името на сина, защото на тях със сестрата няма да им дадат.

Свекървата си е правила грешно сметка, от банката обаче са я сюрпризирали, че най-вероятно не си е дочела дребния шрифт, ядосала се е и сега мисли емоционални, не рационални варианти. Иска да избяга от ипотечния с потребителски без да си дава сметка, че това не е отлична идея. Дъщеря ѝ кредит сериозен не може да изтегли, затова питат сина. Той е отказал и сега явно търсят други опции, не са го отлъчили още с държавен вестник...

# 373
  • София
ядосала се е и сега мисли емоционални, не рационални варианти. Иска да избяга от ипотечния с потребителски без да си дава сметка, че това не е отлична идея. Дъщеря ѝ кредит сериозен не може да изтегли, затова питат сина. Той е отказал и сета явно търсят други опции, не са го отлъчили още с държавен вестник...

И на мен така ми звучи.

# 374
Почвам да си мисля, че отлъчването му от нея ще е най-доброто решение за Блаклавата и бъдещия й мъж...
Да, или да се самоотлъчат.

Общи условия

Активация на акаунт