Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 869
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
И на мен ми е категорично нелепо.
Това, че в промото коментират само извращенията на Мазов и Хинова ме навежда на мисълта, че Захариев неволно ще провали плана на Зорница и ще спести на Марио резила.

Надявам се в някакъв много скорошен момент на Марио да му омръзне да търпи и да се извинява, та да се развихри драмата и да се разберат. В Зорница потенциал да се осъзнае не виждам - не само за “шегата”, за поведението й като цяло.

Офтопик - на Захариев откога му стана проблем секса в кабинета посред бял ден 🤣.

# 526
Откакто той не участва във въпросния секс Joy

# 527
Зорница до момента ни я представят в различна светлина. Hе е сериозния и емпатичен образ, който беше граден от самото й появяване в сериала. И не й отива, олеква, така както олекна образа на Банков. Има време де, възможно е да си правя грешни изводи.

# 528
Ако имаше начин тия белезници да ги вземат вкъщи...а не да си правят кофти  номера....ех

# 529
https://www.google.com/amp/s/nova.bg/amp/accents/view/2020/03/06 … D0%25B8%25D1%258F
Значи Коко и съученици ще се натъкнат на Мазов по гащи Simple Smile)))

# 530
Ако имаше начин тия белезници да ги вземат вкъщи...а не да си правят кофти  номера....ех

Не се знае как ще приключи вечерта Simple Smile

# 531
На Марио и Зорница пак им измислят изкуствени скандали, за да има после Афера Белезници Simple Smile

# 532
  • София
"Междувременно в болницата на посещение е класът на Кокo и сестра Жекова е изключително напрегната и развълнувана. Как ще мине денят за учениците в болницата? Ще се натъкнат ли децата на необичайни гледки?"
Май ще е по-зле от очакваното. Кога Зорница се превърна в по-лошо копие на Лора???? Много тъпо и унизително за мъжете.
Надявам се не е това това, което си представям и децата няма да видят голите лекари, завързани с белезници. (Абе чий мозък го измисли това). Ще очаквам, че нещата няма да са такива, каквито изглеждат и сеира ще се размине,

Аз продължавам да се чудя защо мислите, че ще видят Мазов, но не и Марио? Ами няма логика в това. И двамата ще ги видят. Още повече, че Зорница е инициатора на тази "забава".

# 533
Mоже да пропуснат гинекологичния кабинет Simple Smile

"Cкандалите между Mарио и Зорница също ще се задълбочат"
Kакви скандали, какви пет лева, какво става тука Rolling Eyes

# 534
  • София
Хахаха, Злати, напротив, за момичетата ще е полезно да посетят точно този кабинет, а за момчетата - да имат едно наум.

Скандали???? Единствената дето се кара е Зорница, като гледам Марио си трае. Но явно това се случва когато не ги дават Simple Smile

ПП: Мисля, мисля и просто не мога да повярвам, че деца ще станат свидетели на подобни гледки. На мъжете май ще им се разминат "зрителиските погледи".

Последна редакция: пт, 06 мар 2020, 15:23 от rosi_ta

# 535
Роси, аз мисля че специално децата ще видят Мазов. Съдя по реакцията на Жекова. Според мен Марио и Зорница няма да са доиграли играта с белезниците, когато ще се появи Захариев и ще ги хване и двамата Simple Smile После ще направи онзи коментар за “секса посред бял ден” пред Галя, която ще обясни всъщност каква е била заигравката. Смятам, че Захариев ще си замълчи, няма да го разнесе. Не веднъж е премълчавал какво ли не и то доста по-сериозно.
Но няма как да ти дам логично обяснение защо мисля така, просто усещане. Това обаче не оправдава постъпката на Зорница, никак даже. Мисля че едната двойка ще е потърпевша и това ще е Мазов-Хинова.

# 536
Нещата просто ще излязат извън контрол.
И определено за всички - не допускам само Мазов да обере парсата.
И особено пък за нещо, измислено от Зорница и тя да остане чиста?!?!?
Ще има последствия за всички, надали сериозни, но няма да се постигне това, което са си мислели.

# 537
  • София
Много се надявам да не е така, Роси. Зорница е инициатора на тази игра и не е особено честно да излезе суха от ситуацията. Аз си мисля, че или децата няма да видят никого или ще видят и двамата.
Истината, Роси, е, че не ти се иска Марио да е потърпевш, но няма никаква логика да е така. Явно цялата ситуация  ще ескалира от разговор/скандал между Марио и Зорница. Лора и Мазов също ще се сдърпат. Зорница ще измисли план за отмъщение и ще го приложат. Просто няма как само Мазови да оберат пешкира Wink. За всички ще има последици

# 538
Защото ако Зорница не излезе чиста и Марио няма Simple Smile

# 539
  • София
Защото ако Зорница не излезе чиста и Марио няма Simple Smile

Ами то това е идеята, Роси. Ако не е потърпевш как ще гледаме "Завръщането на джадаите/мъжете" и реакция от тяхна страна.

Общи условия

Активация на акаунт