Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 862
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
Обаче няма по-гнусно и противно същесттво от Галя, просто няма.
Аз се надявам да се посърдят известно време, че много ги харесвам страдащи Grinning
Иначе смятам, че вероятно Зорница ще загази и Марио ще омекне.

# 586
Надявам се на много хирургични операции, в които имат нужда някой да погледне левия бъбрек. Шефът на отделението, не някви си там доктори. Да има гневно - тъжни погледи и реплики. Ох!

# 587
Аз още не съм гледала и ми е широко около врата 😁. Обаче, гледах промото. Е Марио е разкошен наистина!
Дано се сърди много и Зорница да се поизмъчи докато поправи щетите. Давай, Марио 😎😁!

# 588
  • София
Ауу, Моски, устройва ме идеално. Марио сърдит, Зорница да загази и той да и помогне. Супер.

# 589
Роси, има и друг вариант - Марио да првмълчи пред Тасев какво е станало, за да не я накисва и Тасев да реши него да наказва. И тогава Зорница рязко ще си бие два шамара Joy
При всички положения мен ме устройва, защото ще бъдат сърдити, наранени, страдащи. Пък на тях така да им отива да му се не види Scream Joy
Освен това то е ясно, че това са глупости и ще отминат, ама там някакъв проблем да има. И освен това ги гледаме във всеки епизод, което е повече от чудесно. Мисля да не разсъждавам чак толкова кое на чий характер отговаря, да бъдем сирени и благодарни Joy

# 590
  • София
Притесненията ми за двойката Марио и Зорница клонят към минус безкрайност. Тъпите проблеми дето им измислят ме устройват, предпочитам ги пред нещо сериозно или Зорница чудеща се и лашкаща се в чувствата си. Можеше да е по малка простотия, но откровенно си признавам, че днес се посмях добре.
Иначе и аз съм доволна, че нашите са налини и ги има във всеки епизод. Ама искам Марио да покаже малко характер и да е кисел и мрачен.

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 00:09 от rosi_ta

# 591
Роси, той Марио в началото като отиде Захариев при него не ми изглеждаше прекалено ядосан. Тъпите женски номера и толкова. Въпреки че аз смятам, че той обича Зорница точно защото не е типичната женичка, но нейсе, ще изтърпи глупости малко.
Но после с появата на цялата делегация играта сериозно загрубя. И тогава вече смятам, че му изчезна всякакво търпение и разбиране. Така че очаквам да я накаже с пренебрежение поне в бара Grinning Интересно ми е да видя краткото промо, ако го засека, ще спомена впечатления от физиономията на Зорничка Grinning

# 592
Изгледах. Не знам Марио дали трябва да преосмисля отношението си, но “Зо”, определено трябва. И вместо да дава оценки на Тасев в какво се превръща, да се погледне в огледалото.
И ако досега просто беше крива и се държеше кофти, сега добави и подлост. Това за бебето беше.... Ще се повторя - на обсебената от идеята за бебета Зорница, тази тема вече не й е интересна.

Ако ролите бяха разменени, как ли щеше да се почувства тя и колко ли хейт и порицание щеше да се изсипе върху Марио 🤔.

Много се надявам той да си тръгне. Да не й се постели като килимче. Забелязахте ли чашите на масата в промото? Те са пред Захариев и Мазов. Марио не е пиян.

# 593
  • София
Дрийми, Марио не е пиян, но все пак пие. Обаче групичката е един път, а Марио предполагам се чуди къде е попаднал.
И аз искам той да си тръгне,  но май няма да стане така. Интересна ще ми е реакцията му. Захариев си го заслужи, Мазов е такъв идиот, че ще скрои един номер на Лора и бързо ще му мине. Обаче нито Марио с нещо заслужи Зорница да се отнесе  така, нито е такъв непукист и му е все тая. Логично е да е сърдит известно време, поне за мен.

# 594
Пенев, Врабчев и Mазов ми направиха епизода снощи. Mного се смях с тях.
- Cтефане, няма да мръдна оттук, докато не ми кажеш поне една гадна дума; - Изчезни Joy
E, много им отива на тия двамата да се карат и да си въртят номерца, но Mарио и Зорница са друг тип.
Hа мен също ми се иска и залагам това, че е възможно да има временна, кратка раздяла. Mарио изглежда замислен (в промото).

A аз ли пропуснах или го нямаше момента от предното промо с репликата на Захариев за секс в кабинета посред бял ден?

# 595
Мисля, че Захариев я каза като намери Марио.

Аз пък се замислих, че от началните кадри, които въртяха, ми липсва онзи, в който Марио седеше при Зорница и тя хлопна една папка. Или са я изтрили или тепърва ще си лазят по нервите още Grinning
Аз допускам под влиянието на Галя Зорница да изнаглее още, но силно се надявам, че бъркам в очакването си и още в следващия епизод ще е осъзнал, че се държи малоумно.
И наистина така да не им отива! Обаче то има разни такива моменти, в които се усеща, че при тях някак си е друго. Ако Зорница не се подвеждаше по глупостите на другите, никога не би й хрумнало да е такава патка Grinning

# 596
И аз си мислех снощи, че Зорница много се влияе от другите - пак нетипично за нея. А и те се обичат, за разлика от Захариеви, където не знам омраза ли е, война ли е...обичат се, а пълни  глупости прави...

Последна редакция: сб, 07 мар 2020, 10:47 от Donna P

# 597
  • София
Поне е ясно, че Зорница не е бременна и не хормоните са причина за неадекватното и поведение. Иначе тя измисли пъкления план, притесни се по едно време, но не достатъчно, за да размисли.

# 598
За мен е задължително да се разделят. Марио да си тръгне. Не виждам друг начин тя да се осъзнае.

# 599
Не може при всяка трудност някой да си тръгва, а и Зорница не е малко дете да я наказва. Да седнат, да поговорят и да си кажат кой какво го убива.

Общи условия

Активация на акаунт