Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 789
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Много си е прав да е сърдит! Точно както предполагахме, трудно му е да преглътне гаврата точно по въпроса за детето Sad Страхотен Велислав, наистина!

# 691
Зорница....едно съжалявам не каза. 😑
Що за човек е това? Седи си и чака да му мине. Кво толкова.

Велислав е разкошен!
Марио не е готов за нейното извинение.
Сега е обзет от гняв и няма да я чуе. Тя го знае.

# 692
На мен причу ли ми се или тя каза по-рано през деня, че му се е извинила неведнъж?

# 693
Дано не се сдобрят скоро. Като няма как да гледам......, поне да има ЕКШЪН

# 694
На мен причу ли ми се или тя каза по-рано през деня, че му се е извинила неведнъж?
Още в бара чух като каза, че иска да му се извини, обаче той почна да говори за таксито, колко било студено и не знам си още какво. Демек не поиска да я чуе.

# 695
Аз съм много доволна:
-Диана и Велислав бяха разкошни.
-Даваха ги цял епизод.
-Апостолова стриктно се придържа към характерите на двамата.
-Вече не са скучни пенсионери.

На моста очаквах Марио да й олепи една гневна целувка, но вместо това го гледахме просто гневен. Одобрявам. И на гневната целувка ще й дойде реда Joy

# 696
Добре. Не само аз си мислех, че ще я целуне хахаххаха

# 697
И аз си го мислих

# 698
„Имам една любима игра – представям си, че днес е последният ми ден. И се питам в тези последни часове от живота ми как ще живея... Обидена? Огорчена? Или ще опитам да съхраня всичката обич в живота ми? От отговора зависи дали трябва да се направи нещо.“

Kакво ще последва, според вас? Отговорът на Mарио беше, че е обиден и огорочен Wink

# 699
Така. Да обобщим. Зорница казва че е постъпила зле....на Галя. Гледа Марио все едно - айде бе свърши ли тирадата....
Няма да се извини поне - с една дума дори, защото е мега трудно. А тя страда...и т.н., а той не я разбира.
Не трепна дори, когато той й каза как се чувства. Като заговори за бебето. За мен е безчувствена...

# 700
Интересно ми е също Зорница до кога ще търпи Хаджихристев??? Този на всяко въпреки и скача да си ходи...

# 701
  • София
Абе, той беше тръгнал, ама се сети, че е сърдит. Kissing Heart (да я целуне гневно)

# 702
Като го гледах как крачи напред назад, и аз си мислех, че ще я целуне Simple Smile

# 703
Дрийми, аз виждам коренно различно нещата, но ще се въздържа от коментар. Само искам да кажа, че Зорница каза на него в бара, че иска да му се извини.

# 704
Всички сме на един акъл явно. Joy Аз си мислех също, че ще я хване за ръка и ще си тръгнат. Хареса ми много как му играеше лицето на Велислав. От гневно, изведнъж изражението му се смекчи леко, когато трябваше да отговори накъде са.

Не е безчувствена, Дрийми, лицето й си казваше всичко на моста. Изглеждаше виновна и уплашена, че ще се разделят. Много добре знае какво причини на Марио. Понякога точно оправданията и обясненията задълбочават още повече нещата.

Общи условия

Активация на акаунт