Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 782
  • 758
  •   1
Отговори
# 705
  • София
На мен причу ли ми се или тя каза по-рано през деня, че му се е извинила неведнъж?
Още в бара чух като каза, че иска да му се извини, обаче той почна да говори за таксито, колко било студено и не знам си още какво. Демек не поиска да я чуе.

Еее стига де, сериозно ли Марио е виновен че не иска са се изясняват в бара и че е сърдит. Марио отиде при нея, направи крачката, но и каза че не си говорят.
За мен тъжното е, че Зорница не намери сили да се извини, а взе да говори на Марио за ДМС-тата и свкаш това е най важното. Много е объркана, много.

Злати, именно 👍

# 706
Роси, стига сте го защитавали Марио без нужда, никъде и по никакъв повод не съм казала, че е виновен. Марио е в пълното си право да се чувства както се чувства.

# 707
Роси, не съм казвала такова нещо. Много ясно, че няма да иска да я чуе сега и още повече в бара.

# 708
Еми сори, Марио - тя предложи да се извини, ти отказа. Сериозно?
Някой да се хванем на бас ще се извини ли Зорница или ще чака да му мине?

# 709
Дали вече има промо?

# 710
Дрийми, ама наистина ли смяташ, че това ми е позицията? Или тази на Яни?

Димче, няма още, сега мина някакво кратко с Наков. Но пък епизодът е качен вече.

# 711
Не мисля, че някой от двамата е лош в момента.
Марио е гневен, разочарован и наранен и има пълното право да бъде такъв. Все пак беше излъган. Нанаистина смятам, че не е готов да приеме извинението на Зорница и тя го знае много добре и затова не се чува онова "извинявай", макар че тя искаше да говорят и да се извини. И тя се чувства ужасно за случилото се, поведението й в момента е вид защита срещу...всичко. За мен тя дори поема върху себе си вината и на другите - на Галя и Лора. Огромна е разликата в поведението на Зорница и другите две. Тя иска да оправи нещата, а другите...ми не.
Не защитавам никого, няма добър и лош в случая.
Аз си чакам бурното и емоционално събиране. И мисля, че ще е много хубаво и нежно и...така де  (моля моля моля!)

# 712
  • София
Добре, може да не съм разбрала, извинявам се.
Не го защитавам, казвам че за мен Зорница се държа неадекватно и не познава Марио. Първо в бара, щеше да води жените у тях, после в болницата му се извинява за ДМС-тата?????, накрая в операционната Yes, sir или нещо подобно.
Това е, объркана е, по някаква причина е неадекватна, за мен. Нищо повече.

# 713
Аз си чакам бурното и емоционално събиране. И мисля, че ще е много хубаво и нежно и...така де  (моля моля моля!)
Да си дойдем на думата, и аз така. За останалото очевидно няма да се разберем. Grinning

# 714
Утре ще е сцената с папката. Ехх тези ДМС-та...

# 715
Ако Зорница се държи така, сдобряването ще е - Марио клекна.
На мен ми се струва, че за нея темата приключи. Хаджихристев и нейните проблеми в отделението са на дневен ред.
Марио си изля душата, а тя нищо. Рева за тази, която освободи (не й запомних името), а когато той й каза как се чувства - никаква емоция.
Аз съм много разочарована от нея.

# 716
  • София
Хубавото в случая е, че Марио ще центрира Зорница. Няма да я остави, колкото и да го предава.

# 717
Утре ще е сцената с папката. Ехх тези ДМС-та...
Промо ли има?

Зорница рева, защото й се наложи да прескочи себе си и не се гордее с това, не е било специално за Николова.
Дрийми, наистина ли мислиш, че Зорница трябва да му се влачи в краката, да го притиска да я изслуша и да му се извинява? Тия работи ги гледахме от Лора. От личен опит знам, че когато човек е много гневен на някого, последното, което иска е да чува дори и "извинявай" или каквито и да е било обяснения. Просто става по-зле.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 21:44 от yanitsa.s

# 718
Има, ако може някой да го качи Simple Smile Мерсии

# 719
Велислав беше един разкошник, истинска наслада за очите, страхотна игра, направи невероятен Марио.
Изля си всичко, не скри болката и разочарованието от скъпия си човек и смятам, че ще се опита да запази обичта, но без да свежда глава. Но въпреки всичко ще е до Зорница.
А Зорница ще се разпадне на парчета докато приезнае, че е допуснала грешка и за отделението и за Марио.
А сега няма полезен ход на действие, извинението не е достатъчно.

Ето промото:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … -stolen-life-utre

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 21:43 от Daniela Gospodinova 601697

Общи условия

Активация на акаунт