Лаковe за нокти - 135

• 32 178
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Арабеск, много е хубав Heart Eyes
+1
Руми, и твоят е хубав, а ако беше почистила отстрани с някоя четчица с лакочистител, щеше да е още по-хубаво. Simple Smile

# 121
Момичета, може ли кратки инструкции за нанасяне на ваденки? Flowers Hibiscus Потапям ваденката във вода (на стайна температура?), после отделям картончето, лепя, намествам евентуално, но май имаше и някакво фолио/найлонче за махане? Thinking И отгоре топ лак.
И, срам не срам, каква е разликата между форма бадем и стилето, различни неща ли са? Blush

# 122
  • Перник
Леми зная, но малкия се събуди и не успях. После като заспи пак ще го оправям.

# 123
Тъкмо снощи лепих стикери. Аз си го изрязвам, махам фолиото отгоре и го пускам във водата, не гледам стайна температура ли е, просто да не е ледена. После го отделям с приплъзване, че да ми се залепи на пръста. Намокрям нокътя, на който ще лепя, за да се плъзга лесно и го намествам, натискам с памучен тампон да залепне и да обере водата и отгоре топ лак.
Стилето
https://images.app.goo.gl/kyg99wAHJoUPRzaC6
Бадем
https://images.app.goo.gl/tRSfLdT15F4t4onP9
Стилето за остри, бадемът заоблени.

# 124
Аз първо отделям фолиото от цялото картонче, че иначе забравям.

# 125
# 126
Кои номера са?

# 127

Не мога да опиша колко е лъскаво това китайче...и откъде се забелязва.... Grinning Доста бързо трябваше да лакирам, за да не изсъхне- на живо не е на такива черти и кожичките ми са ок (кремът за ръце създава неприятен олющен ефект). Не декорирах с нищо, защото не знаех дали толкова блясък има изобщо нужда и от друга декорация Joy
Момичета, благодаря за ваденките и за формите на нокти- стилето не е моето нещо значи. Blush

# 128
Ох идвам да ви се оплача....тъкмо ми порастнаха малко и днес пак. Ходих на боулинг и....Целият кеф от играта завърши с един много болезнено счупен палец и едно ъгълче от показалеца. Но този път не мисля да скъсявам всички. Ще замажа някак положението и по-нататък ще мисля как да ги оправям. Sad Ако имам някакво настроение утре да лакирам ще снимам.😭😭😭😭

# 129
Пени, надявам се, че е счупен просто нокът, а не палец? Ако е така, значи е поправимо! Hug Ще  замажеш някак положението Blush

# 130
Аз първо отделям фолиото от цялото картонче, че иначе забравям.
Аз така направих с едни стикери и след известно време реших да ги използвам.. направо се разпадаха още във водата.. единственото ми обяснение е, че махнах фолиото 🤔

# 131
И на мен сякаш ми изсъхват стикерите, ако махна фолиото и ги държа така. Буквално се разпадат. Леми е късметлийка явно Grinning

# 132
  • София
Колкото повече следя темата, толкова повече започва да ме дразнят обелените връхчета на ноктите ми и съответно, толкова повече се лакирам Simple Smile Това е от днес - Flormar 515, Deep Navy .

# 133
Пени, надявам се, че е счупен просто нокът, а не палец? Ако е така, значи е поправимо! Hug Ще  замажеш някак положението Blush
Даа, само нокът е... Не съм се изразила правилно хахахсх. Ще замажа някак, мисля даже след малко да се мацна с нещо по-светличко.

# 134

Joy

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 21:28 от Морска вълничка

Общи условия

Активация на акаунт