Лаковe за нокти - 135

• 33 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Демоде? Жирафският принт е много актуален, в черно-бяло особено.

# 136
# 137
И аз днес си изпробвам някои от новите лакчета, така и така утре ще се прелакирам Grinning Холото мисля че съм го показвала Simple Smile

Това са новите попълнения Heart Eyes
Скрит текст:

Ударила ме е блестящата вълна 😀

# 138
Май ще тичам до Лили за голден Роуз хахаха.
Ето какво лакирах аз. Уж щеше да е светло, но... Седи си миличкото няколко месеца бе даже да го отворя. И сега осъзнах каква грешка е било. Влюбена съм. Бързах да снимам на слънчице, не съм чистила още.

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 12:54 от *Penny*

# 139
Този е 02 от серията. На живо е много красив Simple Smile до другите не се добрах като го купувах, но ако е останал някъде бих взела. В краен случай от онлайн магазина на Лили докато ги има. Simple Smile

# 140
# 141
Ще се тестват. Чакам аз обаче пясъците на Ейвън Grinning

# 142
Аз от Golden rose City color имам черен, подарък от свеки от Турция преди 1-2г и е отвратителен..
Като сопол е и не иска да съхне.. стои малко като желиран.. много странен лак

# 143
  • Пеликания
До сега само Ви гледах и наслаждавах какви красоти правите.Аз от скоро съм с къси нокти и още не мога да свикна Grinning
Сега съм така. На една седмица. Много ми харесаха лаковете на Llums.

Скрит текст:
и малко носталгия

# 144
  • Бургас
bl00dflowerz ,много нежност.Flowers Hibiscus

# 145
bl00dflowerz, холото е страхотия. При нас са останали само черен, сив и лилав, никак не ме блазнят 😕
От новите Ейвъни ме заинтригуваха горните в ляво и в средата, ще ми кажеш ли кои са? И ще чакам отзиви за нанасяне и съхнене най-вече 🙋

# 146
Аз пък точно лилавия исках да изпробвам ама тук в Лилито имаме само син, сив и бежов /на 02 му казвам бежов ама дали е.. Grinning /
Но защо си мисля, че аз по-евтин го купувах, а сега са 6.40лв Angry
Най-левия и средния на Ейвън са съответно Pro colour Flashing lights и Gel prism Amplified
Като и двата според мен имат лек розов оттенък Simple Smile

# 147
Аз имам 01 от холограмните на GR и когато го взех беше 6 и нещо преди около 2 години. Не знам дали досега са ги пускали на промоция, но мисля, че цената не е мърдала.

# 148
На някой ако му се занимава:
Нов тренд в маникюра, според Тялото:
https://www.tialoto.bg/a/6-krasota/99894-nebe-po-noktite-nov-trend-v-manikra

# 149
  • София
Отново китайче.Силно слънце му трябва,иначе в това мрачно време просто сив лак. Но пък съхне много бързо.

Общи условия

Активация на акаунт