Лаковe за нокти - 135

• 33 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
# 196
# 197
georgieva88, станало е страхотно! Браво Heart Eyes
Маме, за теб е ясно.. Красота от всякъде. (Нали съм малко нахалничка, вече те следвам и в инстаграм) Satisfied Heart Eyes

# 198
Георгиева, Маме, еха! Heart Много добре сте се справили!
Румяна, харесвам много черно с брокат Confused

# 199
Георгиева, получило се е сууупееер. Heart Eyes
Маме, ти си знаеш, винаги перфектна. Heart
И останалите момичета - всички сте прекрасни. Hug

# 200
# 201
# 202
Малко стикери на приказна цена от 2.50 листа
Скрит текст:

# 203
Скрит текст:

От къде ги взе ако не е тайна?

# 204
Скрит текст:

От къде ги взе ако не е тайна?
Илиянци. Не знам по принцип колко струват, но ми се сториха на добра цена. Joy
Има там един магазин за нокти - стикери, печати, фолио, брокати, камъчета, всичко, всичко, чак и лампи за гел лакове.

# 205
Добра е цената- в китайските магазини около нас 1 брой (10-12 ваденки) от 12-те броя които са заедно на един лист е по 0,50-1,50 лева. Ако са опаковани поединично тогава са 1,00-1,50 лв за брой. Blush Веднъж ми продадоха 2 листа с по 12 за по 1,50- нещо се бяха объркали, а аз тогава не знаех по колко ги продават по принцип... Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето ги и новите ми китайчета- не можах да устоя на цветовете, дори имат онова орхидеено лилаво (което имаме с Георгиева)... Grinning

Червеното е уау Heart

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 21:22 от dolce miele

# 206
Скрит текст:

Чудничкии! Как да мина по целия диагонал до Илиянци сегааа Smiling Imp девет дена път с камили .

# 207
  • София
Dolce, и аз налетях в началото на едни китайчета, но миришеха брутално! Дори след изсъхване около мен не се седеше от миризма на нещо.... абе отрова! Момичетата тук ми казаха да ги метна в кофата, а бяха толкова красиви! А аз новобранка награбила десетина...Blush Тези как са?

# 208
Франи, миришат си на лак. Да, може би на по-остър лак в сравнение с Перфект/Флормар, но мисля, че е поносимо. Аз съм бърза с лакирането, после бързосъхнещ топ и отварям прозореца да се проветри. Големият минус конкретно на тези китайчета са им четките и си трябва повече прецизност (откъм съхнене нямам идея как са без бързосъхнещ топ), но нали и оттам трябва да пестят... Grinning

# 209
  • София
Аа, моите не миришеха грам на лак. Нещо като сгъстено лепило за гуменки и концентриран извлек от шанхайски смог. Joy

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 22:40 от Franie

Общи условия

Активация на акаунт