Лаковe за нокти - 135

• 33 156
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета
Видях наскоро маникюр, който много ми хареса, но нямам представа как да търся пободни, какво е наименованието - 1 цвят като всеки нокът е в различни неговови нюанси?

# 211
Аа, моите не миришеха грам на лак. Нещо като сгъстено лепило за гуменки и концентриран извлек от шанхайски смог. Joy
На мен не ми миришат чак толкова по-различно от лак (но може и моят нос да е непукист Stuck Out Tongue Winking Eye ) . Даже съм имала лакочистители с по-неприятна миризма- а с тях ми се е налагало много повече време да трия лак, отколкото ми отнема да се лакирам. Признавам си, предпочитам Перфект и Флормар, но ме грабнаха цветовете много.

# 212
m.angelova17, пробвай с ombre nails. Ще ти излязат резултати за стандартно обмре, но аз така съм намирала.

Танч, случайно да помниш кой номер беше клетката или поне в коя част на това необятно море от китайщина? Grinning

Долче, добре си напазарувала Grinning

На мен днес ми пристигнаха ваденки-пуловери. Утре ще ги пробвам. Имам  и едно питане. Търся такова сиво в бюджетен вариант, приемам акъли:

# 213
Арабеск, и аз търся подобно сиво (имам по-тъмен Флормар, но не искам да му добавям бяло). Виждала съм май и Бел, но не помня дали чак толкова светъл беше...Четох, че е сред трендовете- матирано светлосиво, даже в комбинация с форма (кофин)- хич не харесвам тази дума- било много тренди. Stuck Out Tongue Winking Eye Ако не намеря, може пък да потъмня някой бял лак....
Честити пуловери! Heart Eyes
Може да се потърси и с gradient nails/manicure , май и така съм виждала нокти в различни цветове.

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 08:44 от dolce miele

# 214
Някои хора си нямат друга работа Flushed

https://www.vbox7.com/article:b3085dc7af

# 215
Имам на Trend it up soft matte серията един толкова светло сив. Не знам дали нюансът е точният и не мога на момента да проверя, защото си го държа на работа. Страхотен е за нанасяне и съхне за секунди. Ако имате път до дм, може да погледнете.

# 216

Танч, случайно да помниш кой номер беше клетката или поне в коя част на това необятно море от китайщина? Grinning

Помня горе-долу. Това е в така наречения им мол. Влизаш и забиваш в най-десния коридор. Там от дясно има магазин на мат стар, в края на коридора свиваш в ляво. От дясно остава магазинът на Бос фешън, или нещо такова. Продължаваш, от ляво магазин за ски екипировка и малко след него пак от ляво е въпросният магазин.

# 217

Валентински маникюр. Blush Китайче с номер 100- някакъв розов неон е, но с червено-оранжев оттенък. Heart Жалко, че на снимка излиза като червеникав неон...Белият лак е Флормар Фул калър. Това ми е първи опит за ваденки и мисля, че добре се получи като за...опит Grinning  Белият лак не беше изсъхнал идеално и докато наместя  ваденката тя на 1-2 места май се поизтри. Нищо,  вече ще знам. Joy
Скрит текст:
Китайчето има доста странна консистенция, не е само четката както мислех. Някак по-сгъстен стои или по-бързо засъхва в сравнение с други лакове. Трябва да се нанася тлъст слой, за да няма неравности (наистина бързо засъхва, а лакирах без да се бавя), но и да се дозира прецизно количеството да няма излишно. Трябва да се нанася първата капка на няколко милиметра от кожичките и бързо да се приплъзва към тях- и после да се "изтегли" към върха на ноктите. Май съм виждала така да нанасят гел лакове които се пекат в лампа... Thinking Само че този започва да засъхва бързо и определено не е гел. Цветът обаче ме кара да си затворя очите за кусурите на лака...

П С. Чистих фурната точно преди лакирането, та не се впечатлявайте от вида на ръцете ми.

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 04:29 от dolce miele

# 218
Долчеее, страхотно еее. Heart Eyes
Много ми харесва. Heart

# 219
Долчеее, страхотно еее. Heart Eyes
Много ми харесва. Heart
+1 Супер е! Heart

# 220
Благодаря ви Hug

# 221
Танч, мерси, златна си! Blush Сещам се къде е. Почти всеки месец пътувам до София, ще го посетя Grinning

Нори, благодаря, ще го потърся! Имам утре даже ходене към ДМ Hug

Долче, тематично отвсякъде Sunglasses

Тази сутрин пробвах пуловерите-ваденки, ще покажа после на нормална светлина.

# 222
  • При децата ми
Скрит текст:

Валентински маникюр. Blush Китайче с номер 100- някакъв розов неон е, но с червено-оранжев оттенък. Heart Жалко, че на снимка излиза като червеникав неон...Белият лак е Флормар Фул калър. Това ми е първи опит за ваденки и мисля, че добре се получи като за...опит Grinning  Белият лак не беше изсъхнал идеално и докато наместя  ваденката тя на 1-2 места май се поизтри. Нищо,  вече ще знам. Joy
Скрит текст:
Китайчето има доста странна консистенция, не е само четката както мислех. Някак по-сгъстен стои или по-бързо засъхва в сравнение с други лакове. Трябва да се нанася тлъст слой, за да няма неравности (наистина бързо засъхва, а лакирах без да се бавя), но и да се дозира прецизно количеството да няма излишно. Трябва да се нанася първата капка на няколко милиметра от кожичките и бързо да се приплъзва към тях- и после да се "изтегли" към върха на ноктите. Май съм виждала така да нанасят гел лакове които се пекат в лампа... Thinking Само че този започва да засъхва бързо и определено не е гел. Цветът обаче ме кара да си затворя очите за кусурите на лака...

П С. Чистих фурната точно преди лакирането, та не се впечатлявайте от вида на ръцете ми.

Ваденките от къде са? Много са готини!:heart: Само не ми казвай, че са от "Али"- то? /липсват ми предишните емотикони!/

# 223
може би за последно ги лакирам толкова дълги 😕😔

Скрит текст:

# 224
Интересен начин за декорация:
https://m.facebook.com/watch/?v=472799796730066&_rdr

Общи условия

Активация на акаунт