Лаковe за нокти - 135

• 33 122
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Лучия, много е добре! Heart И какъв хубав ярък Лумс- при нас хубавите са само тъмно лилави/черни с частички, останалите цветове са някакви безинтересни  нюдове и "керемиди".... Close

# 181
Що? Ваденките са хубави, пробвай да минеш с лилаво върху червеното, аз поне го виждам червено Animal Baby Chick

# 182
Моят тази седмица не се получи, както го бях замислила, но за да съм по темата, ще се кача;)

Омазаното вече го няма;)

# 183
Вълничке, аз го виждам като малинка- много ми харесва така!
Тути, какъв е? Имам подобен на тъмния цвят, някаква канела беше по име...

# 184
# 185
Флормар е, от този пакет са и двата цвята, само че тъмният не е на картинката.

# 186
На Cinnamon  и  Neo Love Story ми приличат. Blush И при мен са в комплект от 7 бр, но с малко по-различни цветове.

# 187
Благодаря  Simple Smile
Три лака взех на марката, за сега съм г д доволна, но все пак повече съм фен на ГР

Лилави лакове почти нямам. Нещо не е мой цвят. А този Лумс в шишето изглежда по-лилав, на ноктите става почти винен/тъмно червен. Ето го със светкавица и от сайта на Лили
Скрит текст:

Май е този, но изглежда по-лилав в шишето
Като този, но пък номерът е друг..
П.п. много харесвам, когато момичетата тук качат нюд. Но на мен седи като на мъртвец Joy Един-единствен приемам, и то - матиран.

paranoir, красиви цветя. Искам да те видя с по-ярък цвят.

# 188
Момичета, някоя от вас поръчвала ли е от този сайт - https://makeup.bg/
Излезе ми като реклама и видях лакове на Евелин Color Edition. Не съм виждала досега Thinking
Скрит текст:

# 189
Да, сайта е супер. Много коректен. Всичко, което съм поръчвала е било в срок, добре опаковано. Много любезно и коректно обслужване. Над 49лв. доставката е безплатна.

# 190
  • Пловдив
Потвърждавам - коректни са и бързо пристигат.

# 191
  • Бургас
Да, сайта е супер. Много коректен. Всичко, което съм поръчвала е било в срок, добре опаковано. Много любезно и коректно обслужване. Над 49лв. доставката е безплатна.
Абсолютно подкрепям ,супер точни са аз скоро поръчвах и съм много доволна.За около 5 дни ми пристигна пратката ,пак ще поръчам.

# 192
  • Пловдив
И аз подкрепям мнението на момичетата за сайта.

# 193
Супер, много ви благодаря! Ще се възползвам, че гледам имат интересни лакове, които не съм виждала по магазините Simple Smile

# 194
Снощи се вдъхнових за нещо "по - сложно" Grinning Не, че е много сложно, но отдавна не бях се занимавал с гъбички за броката, внимаване да не оплескам цветовете и латекс по кожичките около ноктите Grinning

Общи условия

Активация на акаунт