Лаковe за нокти - 135

• 33 109
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, големи красоти- не мога да насмогна да коментирам всички поотделно Hug
Интересува ме кой е холограмният лак Stuck Out Tongue Winking Eye
Георгиева, Бенчита, май май скоро ще съм на една от тези две "вълни"- русалчесто-вселенска или леопардова (а може и зебра).... Grinning
Лъскавият  китайчо се държи прилично засега. Само на десния палец каквото и да сложа напоследък не се задържа повече от ден-два- ама това е, защото там се беше нацепил и де факто е наполовина по-тънък от останалите нокти (дожаля ми да го режа).
Джаста, можеш И да заостриш ноктЯта Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 07:28 от dolce miele

# 166
Обявявам Долчето за най-голямата лакова фенка, в 2ч сутринта е с маникюрите Stuck Out Tongue Winking Eye Hug
bl00dflowerz, много ми харесва първата снимка, направо като професионалистка си я докарала 👌(кажи как да ти викаме, да не копирам всеки път Blush)
Пепе, на мен ми бие на ръждиво кавяво този лак, дай шанс на някое друго хубаво червено Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 08:55 от Lemy

# 167
Благодаря Heart Exl Май трябва да сменя името, че е дълго и сложно Laughing Иначе Блъд мисля че става Thinking
Ваденките ММ ги избра, даже имаше желание и да ми прави фотосесия, та това е негово дело Laughing

# 168
Браво на ММ, в къщи това не може да се случи Simple Smile)

# 169
Аз я подкарах на Блъд отдавна, че и на мен не ми се копираше всеки път Sweat Smile

Долче, кажи, че не си влязла специално в 2 и 30 през нощта в темата, а е било просто случайно Smile

Тези китайски лакчета са голяма зарибявка... поръчах си няколко от Али, съответно докато се намотат с празниците и ваканциите им сега, то ще стане догодина да ги получа, ама нищо.

# 170
  • на последния етаж
И аз с червено Manhattan 620 Red-y for me? и Essence 44 on air!:

# 171
Леми, Арабеск, често ми се случва в такъв час да влизам в темата Joy Някой път хвърлям по едно оченце от телефона. Снощи окъснях- но само десния палец прелакирах Stuck Out Tongue Winking Eye
Блъд ми звучи добре и на мен Grinning Браво на ТМ Blush
Лита, Heart Eyes

# 172
  • на последния етаж
Hug

# 173
Нови три лака на Picture Polish: https://picturepolish.com.au/product-category/new-products/
Ahoy, Silence и Innocence.
Аз ще съм пас този път, много са ми студени нещо.
Иначе чакам от по-предишните Shine, Cheri, Double Decker, Blueberry и Deep Simple Smile. Докато чакам, нося Essie - Demure Vixen, мнооооого старо, но златно, и таман като за изпочупени до корен нокти...

# 174
Нямах търпение да пробвам още един лак от новата серия на SNB. Smile  Супер наситено към неоново червено, което естествено не можах да снимам реално. Отново абсолютен "one coat", маже се като масло и съхне светкавично. Purple Heart  Цопнах му и едно-две сърца да мине за валентински Laughing

Скрит текст:

# 175
ММ е страшна работа Grinning даже от няколко месеца ми мрънка да си правя канал в Youtube и да качвам видеа с лакиране Grinning страшен ентусиаст Simple Smile

# 176
Нещо и аз не съм впечатлена от новите PP...
Нацъках "полезно" на всички, че да не изпусна някой Grinning

Блъд, давай смело! Аз опитах преди време с две клипчета, но това изисква много време и внимание, което аз в момента няма как да отделя. Иначе е супер идеята.

# 177
  • София
Беше беше! Помня и аз. Съжалявах от цялата си душа, че я изпуснах 😁
Защото и аз я изпуснах, когато я предлагаха SNB , та за това търчах в магазина на Нишава.
Днес и аз се сдобих с Перфект S 32, не че нямам подобни, но знаете какво е като ти влезне лакова муха в главата Grinning

# 178
  • Пловдив
Жълтото е по-млечно, ама телефона го прави ярко.

# 179
Ваденки и лак на Лумс.
Ама нещо не се приемам с тях:

Общи условия

Активация на акаунт