Лаковe за нокти - 135

• 33 192
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Имам едно тяхно червено, което никой друг червен лак не може да измести. Маже се като масло и съхне за секунди. Дано не са ги развалили.
Може ли да споделиш кой е този лак? Hug
Лакът е на S.he, продават ги в ДМ, но номер ще мога да кажа довечера чак.

# 316
При мен Еси-тата се държат чудесно и издържат цяла седмица. Но като цяло всички лакове при мен са така, като изключим Бел. При мен и 2дни не се задържат.. Затова и не ги купувам.. не са моите, а тук всички много ги харесвате и хвалите. Може да им дам втори шанс, че съм харесала едно бебешко синьо, точно за този маникюр с облачетата. Heart

# 317
Бел при мен се държат страхотно, особено след като спряха да ми се цепят ноктите. Издържат по три дни, може и повече, но това ми психологическата граница да търпя маникюр Simple Smile На четвъртия ден ми се иска нещо ново Stuck Out Tongue Да се похваля, че червеният "разделен" маникюр не е мръднал, а месих пита Stuck Out Tongue Вчера дойде и това балсамче за нокти и макар вече да не се цепят, ще се помажа с него. Във ФБ групите много го хвалят Simple Smile
https://remedium.bg/userfiles/productlargeimages/product_54874.jpg

# 318
На мен обикновените Бел не са ми гъсти, но както казах, четките им са по-големи отколкото ми харесват. Но заради хубавите цветове и прилична трайност си ги харесвам. Брокатите са по-гъстички, но там лесно може да се добави разредител или безцветен лак. Основи/топове не съм пробвала техни.
Да попитам,  на какво може да се дължи нещо като леко отлепване на лака откъм количките? Лакът си седи, не се лющи, но като се вгледам все  едно няма плътен контакт с нокътя. Не е от китайчето, напоследък се случва и с други лакове. Да приемем, че не е от базата- тя ми е регенериращата на Перфект от доста време и преди нямаше такива ефекти. Топът и той си е същият. Възможно ли е нещо от ноктите да е? Трябва ли периодично да се сменя базата? Как мислите? Подобно като отлепване ми се е получавало със заздравители когато съм ги нанасяла на 2 пласта+ лак отгоре (а на шишенцето е пишело като база да се нанася само по 1 слой).

# 319
При мен Bel също са доста нетрайни, а и ми идват малко по-гъсти от необходимото.

# 320
На мен ми харесват,изкарват по 7 дни,лесно се нанасят,а с топ отгоре са бетон.Имам и няколко броката,тях ги свалям малко трудно,но са красиви.

# 321
Да, брокатите трудно се свалят, но на всички марки подобни брокати ги свалям трудно. (Ех, този телефонен редактор продължава с майтапите Joy Беше изписал "брокерите трудно се свалят" и "подобни брокери ги свалям трудно"  Stuck Out Tongue Winking Eye )

# 322

Днешното творение. Не можах да изчистя напълно остатъка от синьото, но то ще си падне. Важното е, че този път съм много доволна какво се получи.

# 323
Пени, лакът ми напомня на един Флормар Фул калър който имам...ваденката също е много хубава Heart Eyes

# 324
Пени, лакът ми напомня на един Флормар Фул калър който имам...ваденката също е много хубава Heart Eyes
Благодаря, Долче 😘🥰 Да, като цветове са много, много близки. И аз го имам на Флормар 😁. Иначе този е на Голден Роуз.

# 325
Essie-тата са чудесни лакове, много прилично американско качество, но аз не ги купувам тук, защото в Щатите ги продават с тънките четки, докато в Европа ги продават с чудесни широки четки, които са ми много удобни. Но като ми попаднат на разпродажба в България винаги с удоволствие си купувам (но не бих платила редовната им цена!).

# 326
Много ме е яд, че Еси тук вече се среща супер рядко и само на ужасна цена. Едно време бяха преобладаваща част от лаковете ми, но 20 лв  чак не ми се дават сега за тях. Нещо съм се изкръндзила Laughing

# 327
A зaщо нaричaте холaндският и унгaрският сaйт зa лaкове, холaндскa и унгaрскa ОВЦA?

# 328
Защото така искат!

# 329
  • Reasonford Manor
A зaщо нaричaте холaндският и унгaрският сaйт зa лaкове, холaндскa и унгaрскa ОВЦA?
В случая, този епитет има своята предистория, която по подразбиране съдържа в себе си отговора на екзистенциалните въпроси, които той би провокирал.

Общи условия

Активация на акаунт