Лаковe за нокти - 135

• 33 131
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Много е красиво, Пепе Heart

# 436
Леми, и при мен същото. Свърши ми Поша, изкупих всички хвалени дрогерийни топове и нито един не ми харесва.  Само купувам, трупам, пробвам и хвърлям после разочарована. Нямам търпение да си ми дойде Пошчето, че направо се измъчих, чак не ми се лакира. Или съхнат бавно, или отдръпват, или размазват... един не уцелих читав, само някакъв Есенс преди време, но вече го няма, а той пък се сгъсти за няма и месец и стана невъзможен за ползване. Sad Единствено на Ейвън не съм пробвала още.

# 437
Да ти кажа бясна съм, откарах час и нещо часа сутринта да се мажа и накрая....
Завидях ти за Поша.
И Ейвънският го развалиха.

# 438
Нещо забавно по повод свинското розово Laughing Като го видях веднага се сетих за темата Grinning

Скрит текст:

Хаха, тъкмо влизах да го споделя Joy

# 439
До сега никога не е ставало така с Продиджито, а го ползвам от много отдавна. Дано не са го развалили, че се лакирам винаги по нощите и след слагането на Проджиджито лягам. До сега не е имало засечка.

# 440
Ужас! Харесва ми! Сега трябва да отърча да го намеря Joy От тази марка и модел ГР всички ли стават за печати, а! Joy

# 441
Не знам, минаха още 30 минути и повече и пак не е изсъхнал като хората, от горе при натиск поддава. Омръзна ми да си хвърлям парите за боклуци. Ще търся има ли  Сеш някъде по тукашните сайтове, за Пош не ми се и мечтае. Някой от групата ако реши да прави поръчки от някъде изгодно, с превозвач, ако се смили, да ми пише.

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 11:13 от Lemy

# 442
С УВ топ няма ли да стане? Не знам как съхне без лампа, но в лампа за 2 мин е готов. Перфект също имат.

# 443
  • София
Не, не всички ГР стават за печати. Този е гъст и плътен, принципно лакове с такава консистенция стават.

# 444
Леми, както писах по-нагоре, днес видях изсушителя на Перфект, но отзив ще мога да дам по-нататък, че магазинчето не ми е по път... Grinning

# 445
С УВ топ няма ли да стане? Не знам как съхне без лампа, но в лампа за 2 мин е готов. Перфект също имат.
Пише да изсъхне на естествена светлина.
Долче, 🙋

# 446
А после как го сваляш? Имам лампа, но нямам нито бази, нито лакове, нищо нямам и си мислех на обикновен лак да слагам гел топ и да пека. Притеснява ме само свалянето после.

# 447
Ето един топ, но още не съм го пробвала, имам много 😀
https://intercosmetica.bg/manicure/creative-play/osnovi-topove/c … ive-play-top-lak#Топ Лак

# 448
  • на последния етаж
Lemy, прекрасно! Много мило от твоя страна! HugFlowers Hibiscus
Аз днес избрах Catrice C01 Women’s Cut:

# 449
https://www.amazon.com/Seche-Vive-Effect-Coat-Ounce/dp/B01CW9UUQK аз съм с този от 3месеца вече и съм много доволна. Сигурно и 2 седмици може да ми издържи лака ако не ми омръзваше на първата. Но пък намирисва малко по-остро от другите топове, които съм ползвала. И си е скъпичък, ама като се замисля 3ти месец го ползвам, значи съм го избила вече Blush

Общи условия

Активация на акаунт