Лаковe за нокти - 135

• 32 609
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Като дадеш 5-6-7 лв за дрогериен топ и ти идва да го хвърлиш, и така няколко пъти, то ти излиза по-евтино да си вземеш Сеш. Поне и нервите няма да си късаш.

# 451
Абсолютно! Пък и изсъхва доста бързо, има супер блясък и не се е сгъстил изобщо досега както на Голдън Роуз.. На 3тия месец щеше да е сопол..

# 452
Аз бях си взела този и останах разочарована. Буквално като ваденка ми маха и лака и всичко отгоре за 1-2дни. Не знам на какво се дължи, с гел лака на Есенс (развалената формула) беше същото. А съм доволна от марката.
Скрит текст:

# 453
  • Поморие
Момичета, срещали ли сте такива ленти за маникюр в реален магазин? Не ми се чака/рискува с алиекспрес
Скрит текст:

# 454
По китайските магазини съм виждала.

# 455
Леми, мислили сме еднакво Grinning

Такова тиксо за нокти има в китайските, обаче аз така и не успях да се харесам с подобно...

# 456
Аз така и не видях такова тиксо- поне не и в кварталните магазинчета...

# 457
И аз търся, то цвета май няма значение, не се ли отлепва след като се лакираш отгоре?

# 458
От джъмбо съм взимала такива, но така и не измислих как да ги ползвам, вчера мернах и в кварталната дрогерия (ако някой е от Слатина - тази до ДСК)

# 459
Момичета, срещали ли сте такива ленти за маникюр в реален магазин? Не ми се чака/рискува с алиекспрес
Скрит текст:

Виж тук. А после дай отзиви.

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 13:26 от Морска вълничка

# 460
  • софия
От джъмбо съм взимала такива, но така и не измислих как да ги ползвам, вчера мернах и в кварталната дрогерия (ако някой е от Слатина - тази до ДСК)

Помниш ли по колко са в Джъмбо?

# 461
Ето го моя - пресен, пресен

Скрит текст:

# 462
Такива ленти има и в големия китайски магазин на Лъвов мост в София. 1-2 лв са, има и доста стикери.

# 463
5 цвята за 1-2 лева бяха

# 464
Аз използвам топ лака на catrice2в1.Съхне бързо,не размазва печат,и не разгражда ваденката.И снощи влезнах в лили дрогерия да видя едни сенки ,но излезнах с два лака от тяхните.След два дена може и да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт