Лаковe за нокти - 135

• 32 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Изсушителя на Perfect изобщо не работи при мен и (ако правилно го ползвам де) е много глупаво направен - това не е четка, с която се нанася както лак, а е супер твърда, идеята е да я ползваш колкото да вземеш капка и да капнеш на нокътя явно...

На мен продължава да не ми върви с маникюрите... най-накрая видях наличен топ на Trend It Up в DM - Instant Volume - и реших да го пробвам вчера... нанасяне ок. Първоначално много се зарадвах на стъкления вид, само че доста бавно съхна и остана един такъв... мек. Часове след нанасане е поел отпечатъци и даже сега ако натисна с нокът личи, връхчетата вече оголени :/ Много се надявам Perfect да не са развалили UV топа си докато го нямаше по магазините, защото съм горе-долу доволна от Speed Dry, но съм на последното шишенце, а май вече го няма...

Вече със сигурност мога да кажа, че на мен поне заздравителя с калций на Perfect не ми помогна и определено регенериращата база с розова вода продължава да ми действа най-добре.

Сега видях че се е изчерпал Puck a Fairy Sad Миналата година поръчвах на приятелка и беше наличен, яд ме е че не си взех резервен.

# 466

Очарована съм от бързосъхнещият топ на перфект.

# 467
Имам такива, моите ги купих от ибей. При мен се отлепват без значение дали с топ лак или не. Ползвам ги като ограничител, ако искам да рисувам нещо и после ги махам.
Според мен стават за това:

На краката ми се задържаха, на ръцете - изобщо.  Качвам снимка - на ръка и крак, който не иска да гледа крака, да пропусне Grinning Някъде са останали, някъде съм дорисувала  с лак Grinning
Скрит текст:

Изсушаващите капки на Перфект ги бях купила много отдавна, още не бях чувала за бързо-съхнещи топ лакове. Не ми харесаха. Мазни като олио, твърда четка, действително може само да капнеш капка с нея. Освен това не забелязах ефект от към съхнене.

# 468
  • София
И за топ лаковете явно пак всичко е относително - аз от няколко години ползвам бързосъхнещия на GR и спрея за изсушаване на Ейвън и макс до половин час всичко е изсъхнало. Не ги сменям Heart
От мен GR 60. Много си го обичам - реално прелива от синьо в лилаво Heart Само се извинявам за сухата кожа, но в този сезон....а непрекъснато се  мажа...

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 21:18 от Juls 18

# 469
Джулс, много е хубав цветът!
За кожата - мажи с масла вечерта и после  с ръкавици за през нощта.

# 470
  • Берлин
Аз ползвам тези два топа и са топ ъф дъ топ. Никакви забележки. Няма отдръпване, напукване и други гадости. С матиращия за 5 минути съм готова,с другия три-четири минути повече. Което ме подсеща да ги включа в съботното пазаруване,че нямам резервни.

# 471
Като дадеш 5-6-7 лв за дрогериен топ и ти идва да го хвърлиш, и така няколко пъти, то ти излиза по-евтино да си вземеш Сеш. Поне и нервите няма да си късаш.
И това е относително Wink Не зная какво точно не го кефи моя Сеш в момента, но когато го взех не ми оголваше връхчетата и не се отдръпваше, сега обаче го прави... може да му е сух въздуха Grinning Ще го завъртя отново напролет, сега доизползвам един стар топ на Орли (много лъскав, но нетраен; за такива, които не ги мързи да го подновяват всеки ден)

Капките за съхнене са масово такива, чак се учудих, че са ви изненадали - маслена субстанция и целта е да се сложи капка, тя запечатва повърхността на нокътя и се стича към кожичките, като ги омекотява. На Мавала много ги харесвам...

# 472
Аз не се изненадах от това, че на Перфект капките са мазни, а от абсолютно неудобната четка и от липсата на ефект за съхненето. На Essence примерно също са мазни, но хем са с пипетка, хем действат, поне до някъде (при мен).

Някой купувал ли си е Saint George от както е отново наличен в сайта на A-England? Чудя се дали са му сложили хубавата нова четка, че моят беше последният изостанал от старата партида и ми къса нервите с нанасянето...

# 473
Като говорите за изсушителя на капки на Пърфект, аз преди време си бях взела такъв на Импала и вече нахъсана да го пробвам, лакирах се аз и почвам с четката на изсушителя да мажа като топ лак, ама ядец, четката твърда, лака се надра, събра, викам въх, ко става тука Joy. Обаче Джаста абориген, не схваща идеята и си мисли - тия пък каква твърда четка са сложили, прецакали изсушителя. Вземам аз една мекичка четка от един току що свършил топ, пробвам, пак същата работа, четката се втвърди и нищо не става и не става. Пфууу, мисля си аз, не е прецакана четката, изсушителя е кофти. Joy Ядосах се и го прибрах. И по едно време се усещам, че не се маже с четката и че вероятно нищо му няма на изсушителя, ами проблема е в "задкапковото" устройство. Joy Но така и не го пробвах повече. Сега като заговорихте, мисля да опитам да накапя, да видим как се държи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Инак аз тамън да докарам малко дължина да заобля формата и два нокътя ми се счупиха и сега съм пак на изходна позиция - късички и квадратни нокти, които трябва да лакирам и да покажа. Grinning

# 474
Аз ползвам спрей за изсушаване на Лумс, не е лош, ама сякаш свършва много бързо. И не го ползвам с всички топове, само с такива, които ми въртят номера при съхнене.

Като заговорихме за издънки, веднъж в бързината си напръсках грима с изсушителя за лак, вместо с фиксиращия спрей за лице. Излишно е да казвам, че едночасово гримиране замина в мивката.

# 475
Джаста, посмях се от сърце Joy И аз съм "абориген" Joy По същия начин действах с маслото на Виктория- което можело да се използва като изсушител- ама то пише нанесете малко количество, няма уточнения КАК Grinning Та викам си, за изсушаване не става, ще го използвам само като масло Kissing Heart
Танч, сподели как се спогаждате с този Лумс изсушител, че и аз го имам? Thinking

# 476
  • Варна
PPS, върнах транзакциите назад. Миналата година април съм поръчвала Superstars Harmony, от които St. George беше част, и е с новата, дебела четка.

# 477
Джаста, посмях се от сърце Joy И аз съм "абориген" Joy По същия начин действах с маслото на Виктория- което можело да се използва като изсушител- ама то пише нанесете малко количество, няма уточнения КАК Grinning Та викам си, за изсушаване не става, ще го използвам само като масло Kissing Heart
Танч, сподели как се спогаждате с този Лумс изсушител, че и аз го имам? Thinking
Ами не е лош сякаш, но очаквах повече като за изсушител.

# 478
Това, което мирише 1:1 като маслото на Икаров за нокти? Аз снощи за пореден път го намазах след топ лака, понеже като ми свърши изсушителя не си взех и ..всичко е точно? Омекотява кожичките и не разваля лака при мен Simple Smile

# 479
  • София
Днес малко се отнесох в Лили... А отидох за паста за зъби, която забравих и се върнах отново.

Общи условия

Активация на акаунт