Лаковe за нокти - 135

• 33 169
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
https://www.instagram.com/p/B8diyHZDESv/?igshid=nrjtkd14ulbk
Ето ме от днес. Май това ще мине за валентински маникюр Grinning

# 226

Да, много е красиво, но се пече. И става само с гел лакове.
Долче, браво на теб! И идея, и изпълнение!

# 227
  • София
elle.n,кой е черния лак?

# 228
Издирвам такива покривни и бързо съхнещи цветове от предлаганите в Лили примерно.
https://cdn.shopify.com/s/files/1/0163/0630/products/PONY_copy_2.jpg?v=1571438564

Оранжевото
https://picture-cdn.wheretoget.it/ewagch-l-610x610-nail+polish-p … lor-halloween.jpg

# 229
Ако търсиш цвят доближаващ се до пъпеш има един Флормар, ще го издиря и ще го снимам. Много е покривен и лесен за нанасяне.

# 230
# 231
Хриспа, ваденките са от китайски/ магазин тип левче/. Има ги снимани по-назад в поста ми където са китайските Лакове. Не са от Али, те и затова са по 1,50 за картонче от 12 броя Grinning
Арабеск, Елън, Heart Eyes
Скрит текст:
Аз да кажа, че това китайче е може би най-яркия лак който имам досега- на дневна светлина избива доста повече на оранжево! А вечер на лампа, както и със светкавица си е розовеещ. Определено са смесвали оранж , алено червено и розово  Blush Толкова ярък цвят, че чак днес като видях снимките забелязах, че имало малко за почистване. Laughing
Със светкавица:

На дневна светлина, въпреки мрачното време:

Може би нанесен върху бяло ще розовее повече и на дневна светлина- случайно мацнах малко върху белия лак и засъхна  като ярко розово. Не съм нанасяла бяло под неони досега, но ще пробвам и така.

Последна редакция: ср, 12 фев 2020, 15:12 от dolce miele

# 232
Любовта определено се усеща в атмосферата, момичета Heart Eyes Големи красоти! Аз реших да се спретна с хипер несветивалентински маникюр Grinning
С цъфнали кожички незнайно защо... май е време да започна да си мажа ръцете с нещо.

# 233
Долче, много е красиво. Ваденките са много сладурски. А самият лак направо свети!

# 234
Лучия, свети, точно Grinning
Брейнбъг, разкошно несветивалентинско синьо! Heart Как направи декорацията, изглежда трудно...?
Скрит текст:
Моите кожички почти винаги са си добре и без крем- но това не им пречи по снимките да изглеждат ужасно... Rage Един трик от майка ми- можеш да мажеш с  масло кожичките, като балсам за устни също добре омекотява маслото. Blush Но на снимката никак не ти изглеждат зле кожичките... както ги описваш!

# 235
  • София
Не съм с Валентински маникюр.

Лаковете са
Скрит текст:

# 236
Долче, печатче е Simple Smile Не е сложно хич, омързеливих се напоследък, все по-просто го давам Simple Smile Аз масла имам, даже на Икаров си взех последно точно кокосов смента за ръце ама навик нямам... Много ми хареса китайчето ти! И маникюра, кеф ми прави да гледам колко бързо задобря! Скоро салон ще отвориш Stuck Out Tongue Closed Eyes Изобщо тук сме се събрали все кадърни дами Grinning Не мога да сваря да харесвам Simple Smile

# 237
Никак не ме бива да се лакирам ,ноо ето какво спретнах от преди малко

# 238
  • София
Моя "прочит" за валентински маникюр с Перфект S32 Heart

# 239
Много много любим лак - 21 cosmetics #37 🍀💚

Общи условия

Активация на акаунт