Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 876
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
BoMarina благодаря за предложенията и описанията 🌹
Phaedon mint ми звучи много интересно, мисля че може да се харесаме, ще търся, ще тествам и ще споделям впечатления Simple Smile

# 211
Здравейте, имате ли представа кога новият Angel ще е наличен в магазините?
Новите ми парфюми от тази година са - Girl of now, This is her и Chloe Nomade Absolu Simple Smile харесах онзи ден и Burberry Her blossom, но ми се иска още веднъж да отида да го тествам, а междувременно ще съм благодарна да споделите и вашите впечатления за него. Чудя се също и на Abercrombie & fitch authentic.

# 212
Кой нов Angel ?
A& F  authentic много приятен цветен и свеж.

# 213
# 214
  • Пловдив
Здравейте, имате ли представа кога новият Angel ще е наличен в магазините?
Новите ми парфюми от тази година са - Girl of now, This is her и Chloe Nomade Absolu Simple Smile харесах онзи ден и Burberry Her blossom, но ми се иска още веднъж да отида да го тествам, а междувременно ще съм благодарна да споделите и вашите впечатления за него. Чудя се също и на Abercrombie & fitch authentic.
Преди седмица си взех малка опаковка от това Бърбари, приятен свеж и нежен аромат, подходящ за топли дни, не голяма трайност, но мисля ще ти хареса👌🏻

# 215
  • Габрово
Скрит текст:
densi, благодаря за темата! Flowers Bouquet
Последната ми придобивка е тази красота:

.

Да и на ме ми е интересен,ще отида да го тествам .

# 216
  • Бургас
Здравейте, мили дами! В чуденка съм кой парфюм на ZADIG & VOLTAIRE да си взема - дали GIRLS CAN DO ANYTHING (в този туберозата не знам на какво мирише) или GIRLS CAN SAY ANYTHING? Вие кой предпочитате и защо?
Твърдо CAN DO, по-траен е, Can Say го ползвам като ги комбинирам двата (така четох в сайта на Денси), иначе е скучен до безобразие.

# 217
  • Бургас/Пз
Здравейте, мили дами! В чуденка съм кой парфюм на ZADIG & VOLTAIRE да си взема - дали GIRLS CAN DO ANYTHING (в този туберозата не знам на какво мирише) или GIRLS CAN SAY ANYTHING? Вие кой предпочитате и защо?
Твърдо CAN DO, по-траен е, Can Say го ползвам като ги комбинирам двата (така четох в сайта на Денси), иначе е скучен до безобразие.
И аз съм за CAN DO , другият така и не можах изобщо да го усетя какъв е точно, само разбрах, че има нещо в него, което не ми харесва, но не знам какво точно. CAN DO на мен е много траен и секси.

# 218
Да, този е. Надявам се скоро да се появи по магазините. Денси, дали не знаеш кога ще е наличен в България?

# 219
Не знам.
Много добре се съчетават двата на парфюма на Задиг наистина.

# 220
  • Бургас/Пз
Не знам.
Много добре се съчетават двата на парфюма на Задиг наистина.
Понеже никога не съм пробвала да съчетавам парфюми, може ли малко разяснение как точно се случва. Първо пръскате единия и върху него другия, или по някакъв друг начин? Извинявам се за лаишкия въпрос Relaxed

# 221
Можеш да ги смесваш както пожелаеш. Пръскаш един и после леко друг или повече. Аз ги пръскам обаче не едно върху друга, а на различни места.

# 222
  • Стара Загора
Миналата седмица получих Le Parfum Essentiel Elie Saab, два пъти го разносвах и ми е нещо като нищо. Бледо подобие на Рояла, без розата и смолите. Предимно горчива портокалова кора, дървесина и пачули и малко бели цветя. Няма сладост и топлина, студен и прозрачен го усещам и то като си навра носа в китката, на моята кожа е доста тих и невзрачен.
Твърдо от серията фаворит ми остава Ле Парфюм ЕДП.

# 223
Пробвала съм и аз да смесвам различни парфюми. По старите и винтидж аромати се съчетават по - органично, както и тези с повече натурални масла. С по - модерните също могат да се получат добри резултати, но както е писала Денси, е добре да се пръскат един до друг, или на различни места по тялото. Започва се от най - тежкия.

# 224
Много ми хареса аромата на една позната, каза че се казва Passenger. Май в бяло шише. Някой знае ли точно кой е този хубав аромат? Мирише чудесно!

Общи условия

Активация на акаунт