Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 737
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Виждайки шишенцето на Moschino Toy на снимката, пак ми се прииска да си имам Toy 2 - толкова непарфюмна е формата на шишето, че чак е гротеско привлекателна, за жалост въпреки че на пръв поглед (нотки) е супер, върху кожата ми мирише ужасно натрапчиво изкуствено. Sad

И аз много исках да харесам Toy 2, но останах със същото впечатление, или по-точно никакво впечатление, едно изкуствено безхарактерно  бля.
Ще продължа да се гушкам само с първата мечка 😀

# 631
...
И аз много исках да харесам Toy 2, но останах със същото впечатление, или по-точно никакво впечатление, едно изкуствено безхарактерно  бля.

Аз не съм я помирисвала, може би трябва, казваш че няма изкуствени нотки?

# 632
Парфюмното ми сърце не издържа,предадох се и отстрелях един Sunshine Amouage.....
Миналата вечер приятелката ми се беше поляла обилно и като се нагря едно хубаво на камината,цялото заведение беше обвито в парфюмен облак от нейния Sunshine-цяла вечер тънах в блаженство до нея,един ден го мислих и накрая се предадох ....Сега остава казуса с проекцията на самия парфюм-нейния е купен преди дни от Дубай,а моят ще е от тук....дали ще излъчват еднакво или ние от източния блок отново ще сме окастрени откъм аромат този път....

# 633
...
И аз много исках да харесам Toy 2, но останах със същото впечатление, или по-точно никакво впечатление, едно изкуствено безхарактерно  бля.

Аз не съм я помирисвала, може би трябва, казваш че няма изкуствени нотки?

Не. Много е по-различен от Toy 2. Има нещо, което много напомня CK one, но с много повече бергамот и щипка лавандула. Доста е унисекс, ако трябва да съм честна, то така е и маркетинга де. Даже една идея повече мъжки клони, според мен, но за лято е чудно свеж.

# 634
И аз имам тази мечка. Голямата ми дъщеря много си играеше с нея.

# 635
И аз имам тази мечка. Голямата ми дъщеря много си играеше с нея.

densi, а ти как би описала тази мечка? Че взех да я обмислям, а идея нямам къде я има да я подуша. TOY 2 в Италия в някъкъв мол се напръсках, но тук май не съм виждала да има мечки по-парфюмните магазини.

# 636
Не ти я препоръчвам насляпо. Сладък парфюм за млади дами. На дъщеря ми съм го подарила, за мен не е нищо особено. Но химичен въобще не е. Интересното в него е бутилката.

# 637
  • До сърцето...
До мен стигна Номад Абсолю на Клое, една парфюмна дружка явно е пазарувала от намаленията и не и е харесало, а знае, че си падам по пърфюми и ми го подари (преди време даже). Тия дни го разносвах, ами... нищо особено, чак да се къпя в него - не ми идва музата. Ще го тествам в друго време, но .... надали.

Аз съм разстроена - днес си сложих толкова обичаната Mad Madame. И за първи път почувствах нотка на котешка урина, това да не означава, че съм си развалила парфюма?! Много съм нещастна, много....

# 638
Не ти я препоръчвам насляпо. Сладък парфюм за млади дами. На дъщеря ми съм го подарила, за мен не е нищо особено. Но химичен въобще не е. Интересното в него е бутилката.

Ха, наистина ли за една и съща мечка Moschino ли говорим? Никога не ми е бил сладък Toy и една милимунда. Много тръпчив цитрус/бергамот усещам аз, доста мъжкарее... Освен, ако нямаш пред вид cute, пак "сладък", но в друг смисъл?

# 639
Благодаря, Денси 🌹

Радика, не е задължително да е развален. При мен Мечтателя на Версаче е с такава нотка понякога. Още не знам дали зависи от времето, от мойте хормони или от моя нос.

В примерно 98-99% от носенето му мирише на нещо малко, много скъпо в изящна дървена кутия обвита в сладко ухаещ тютюн. В 1-2% кутията е препикана😂

# 640

Ха, наистина ли за една и съща мечка Moschino ли говорим? Никога не ми е бил сладък Toy и една милимунда. Много тръпчив цитрус/бергамот усещам аз, доста мъжкарее... Освен, ако нямаш пред вид cute, пак "сладък", но в друг смисъл?
Не, не точно сладък си имам предвид, но може и сладурски наистина. Не захарно или карамелено сладък. При мен е сладка лавандула, която се затопля и заслажда от кожата, имам подправки и ириси, но остър бергамот нямам въобще. Не ми е и мъжки.
Извадих го сега да го пробвам, малката ми дъщеря откачи по него. Иска да спи с мечето, но ще се пръска знам аз и не разреших. Преди не обръщаше внимание, явно е била много малка.

Ох, този парфюм сега ме отрови, ще го мия. Много натрапчив, а пръснах два пъти леко на кожа. Подправките избиват и някаква кремавост, много тъпо. В никакъв случай насляпо, още веднъж.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 21:26 от densi

# 641
  • Чукарландия
Чакам с нетърпение La Belle JPG. Имам удоволствието да го познавам, любима съфорумка ми изпрати пробичка (Прекрасна, ти си знаеш 🥰). Пак ме хвана парфюмния бяс... 🤣
Парфюм за деня: John Galliano
  John Galliano
. Много любим. И ми е тъжно, че вече го няма.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 21:55 от BBeLLa

# 642
  • До сърцето...
Радика, не е задължително да е развален. При мен Мечтателя на Версаче е с такава нотка понякога. Още не знам дали зависи от времето, от мойте хормони или от моя нос.

Благодаря! Това ми се искаше да чуя Hug

# 643
Да, определено Toy не е за насляпо, доста  е неочакван спрямо опаковката си. Но мисля, че трудно се намира за проба, ако изобщо вече се намира и самия парфюм. Аз го взех от летище съвсем насляпо, защото нямаше тестер. Ама novelty кич опаковките  понякога са ми слабост, та не издържах 😁👌

# 644
  • Пловдив
Carthier panthere soir получих днес, взех го направо на абсолютно доверие отново по съвет на Денси и съм очарована, уникален и прекрасен, много плодове(въпреки, че ги няма в описанието) и цветя усещам и я няма тази кисела жилка, която не харесвам в пантерите🍀 Благодаря много, много💝

Общи условия

Активация на акаунт