Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 106
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Никол съжалявам!
И аз бях дотук този месец. На втори ден закъснение ми дойде. От една страна този месец сякаш по добре, че дойде заради грипа който изкарахме, но от друга страна плюс още един месец неуспех, с който стана точно година!
Обаче това с платното боите и виното ми допада може и да го пробвам. Спомням си преди време ме беше обвзело едно вдъхновение да рисувам и такава изправена мечка бях нарисувала, че чак не повярвах, че е плод на моите ръце.
Иначе си взех нови слушалки и чакам само да се стопли и тръгвам по разходки. И това е терапия.
Лека топла и уютна вечер дами! Kissing Heart

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 21:43 от anetoo.

# 166
И на мен ми дойде току що.

При мен е същото положение с ЦС, никаква я няма. Преди време, когато не правехме опити имах много обилна. Сега месеци наред, понеже следя и нищо.

Не знам какво да правя, май е време за изследвания. Ще започнем със спермограма и хормони и да видим натам. Не ми се тръгваше по този път, но вече ми е ясно, че вероятно има проблем.

Никол, прегръдки Disappointed

# 167
Ох Никол!Сила и прегръдки ти изпращам. 😔😔😔

# 168
Николче , аз със още надежда в сърцето , ти изпращам много , много сила , вяра и прегръдки 🥺

# 169
Никол, много съжалявам за развитието. Търси причина, провери как е прогестерона през лутеалната фаза. Понякога недстигът му е причина да не се задържи бременността, с прием след овулация може да се помогне.

Прегръдки и на всички, при които М пак се е появила.

# 170
Кийп поздрави и на теб Grinning и благодаря за вниманието ти,  оценявам го, вниманието на всяка от вас към мен оценявам разбира се, а ти специално звучиш ми толкова ерудирана, мъжът ти сигурно е някакъв свръхчовек, за да има такава жена до себе си. Тука сега свършвам с четките, шегата настрана, дигаш ни левъла.
Записах го тоя час за май месец при Калата, защото тогава става година опити. И сме на по 36 (аз след 2 месеца). Фактът че имаме едно бързо заченато детенце е причината да си изчаквам досега, виждам през какво минавате някои момичета, не малка бройка вече, виждам борбата ви и затова и не пиша много, какво да кажа освен едно и също да повтарям всеки месец, О дойде, щракаме, лелката дойде. Не чуствам и че имам място да се оплаквам. Неуважително ми е някак спрямо съдбите и загубите, които съм чела по тези страници.
И все пак при нас положението не е розаво, СГ хич не е перфектна, да, морфологията е 10,5% обаче подвижността е плачевна. Аз съм с един яйчник, който отгоре на всичкото е с образувание и идея нямам какво е що е, как влияе на О. Поне туморните маркети са отрицателни. Ужасявам се, че ще се оперира и той в един момент и после какво ме чака? Менопауза на 40. Лутеална фаза 7 дни поякога 8-9. Зацапване преди М вече няколко месеца. Има някакъв проблем с прогестерона според мен. Имам нужда от сериозен специалист, репродуктивен. Моя АГ е супер, детето ми изроди, яйчника ми оряза ама не е репродуктивен. Иска да ме пуска на ок за няколко месеца, това е неговото решение.
Ето на оплаках се и аз. Чакам май месец с нетърпение, дано Калчев ме изслуша и ме вземе насериозно. Като чуе някой(че и доктор) че имам дете на 2г станало бързо веднага ми вика успокой се, дай си време...Все едно като родиш и ставаш имунизирана за проблеми.
Пожелавам ти много късмет - ключов фактор, божия намеса, висша сила, както щеш го наречи. На всички пожелавам късмет.
Момичета, чуствам се много разпиляна, просто наистина иска ми се на всяка от вас да кажа някоя дума, но не мога, забравям, разсейвам се, смотана съм за форуми просто. А човек се и поизчерпва като нищо не се случва(процедури да кажем и тн), а месеците минават в едно и също. Следя ви и се надявам, че няма да ме изпозабравите дори да се включвам по рядко вече. Може и за добро да е, че с овенския ми нрав мине се не мине, все разстройвах по някого. Grinning

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 10:16 от Ivied

# 171
Кийп поздрави и на теб Grinning и благодаря за вниманието ти,  оценявам го, вниманието на всяка от вас към мен оценявам разбира се, а ти специално звучиш ми толкова еродирана, мъжът ти сигурно е някакъв свръхчовек, за да има такава жена до себе си. Тука сега свършвам с четките, шегата настрана, дигаш ни левъла.
Записах го тоя час за май месец при Калата, защото тогава става година опити. И сме на по 36 (аз след 2 месеца). Фактът че имаме едно бързо заченато детенце е причината да си изчаквам досега, виждам през какво минавате някои момичета, не малка бройка вече, виждам борбата ви и затова и не пиша много, какво да кажа освен едно и също да повтарям всеки месец, О дойде, щракаме, лелката дойде. Не чуствам и че имам място да се оплаквам. Неуважително ми е някак спрямо съдбите и загубите, които съм чела по тези страници.
И все пак при нас положението не е розаво, СГ хич не е перфектна, да, морфологията е 10,5% обаче подвижността е плачевна. Аз съм с един яйчник, който отгоре на всичкото е с образувание и идея нямам какво е що е, как влияе на О. Поне туморните маркети са отрицателни. Ужасявам се, че ще се оперира и той в един момент и после какво ме чака? Менопауза на 40. Лутеална фаза 7 дни поякога 8-9. Зацапване преди М вече няколко месеца. Има някакъв проблем с прогестерона според мен. Имам нужда от сериозен специалист, репродуктивен. Моя АГ е супер, детето ми изроди, яйчника ми оряза ама не е репродуктивен. Иска да ме пуска на ок за няколко месеца, това е неговото решение.
Ето на оплаках се и аз. Чакам май месец с нетърпение, дано Калчев ме изслуша и ме вземе насериозно. Като чуе някой(че и доктор) че имам дете на 2г станало бързо веднага ми вика успокой се, дай си време...Все едно като родиш и ставаш имунизирана за проблеми.
Пожелавам ти много късмет - ключов фактор, божия намеса, висша сила, както щеш го наречи. На всички пожелавам късмет.
Момичета, чуствам се много разпиляна, просто наистина иска ми се на всяка от вас да кажа някоя дума, но не мога, забравям, разсейвам се, смотана съм за форуми просто. А човек се и поизчерпва като нищо не се случва(процедури да кажем и тн), а месеците минават в едно и също. Следя ви и се надявам, че няма да ме изпозабравите дори да се включвам по рядко вече. Може и за добро да е, че с овенския ми нрав мине се не мине, все разстройвах по някого. Grinning

Хей , нещо ми звучиш отчаяна и депресирана Sad преди държеше темата жива Heart  запомнила съм те с много позитивизъм и вдъхваща надежди Heart какво се случва с теб и Джулката не знам , но ми липсвате все по често Heart Мери и ти си в този списък Heart
Re-Born и в теб виждам огромна промяна , предполагам и аз не съм същата... и е разбираемо след година/и надежди и отрицателни тестове , но да си кажа, че ми липсвате...

# 172
Уфф Тинти...малко се попречупих аз нещо, наистина миналата година имах много хъс, вярвах, сигурна бях, че ще забременея, всеки месец бях бременна, и това явно се е излъчвало от мен. То е енергия. Обаче времето минава и оставя следа. Още вярвам, но се посвих в черупката си, всяка следваща леля ме набутва там, прокрадват се от някой и друг месец мисли, че може и да нямам друго дете. Ама не съм се предала, имам още хляб да изям! Grinning
Просто пиша по малко, защото ми е по такава фазата, ама и на мене ми липсват една сюрия хора. Мегито верно никаква я няма.
Ти как си?

# 173
Ивиед, повечето сме се омърлушили и сме се затворили в черупката си.
Ама ей сега нашето Теди ще развее един+ тест и ще раздвижи темата. Меги веднага ще я хване.
Дано това да е затишие пред буря и няколко мацки да се похвалят.
Никол, Heart

# 174
Nicole... ужасно много съжалявам ! Аз също точно минах една биохимична ии не ми се мисли ако се повтори как бих се чувствала. Бъди силна, аз виждам че си, не се предавай, жените можем страшно много да понесем. За добро или лошо. Няма думи сега, които да стоплят охладнелите ти надежди, знам, но нали знаеш - И ТОВА ЩЕ МИНЕ.
Не си сама, знай това! Прегръщам те много силно!

# 175
  • София
karaidavarvi  стискам палци всички етапи да си минат по учебник  и да минеш да ни се похвалиш и да ни поръсиш Simple Smile
keep стискам силно палци за теб
margolota   на мен дихателни упражнения и медитация ми помагаха преди време
nicole много съжалявам че ти се случва и то отново - дано намерите причината, иди за консултация и при друг лекар и дано скоро трети път за щастие вече да е докрай... прегръдки
ggirl разбира се че може да се забременее без ЦС, тя просто спомага за бързото и сплучливо предвижване на спермата и я защитава от агресивната среда, в която попада. Много жени дори не знаят какво е ЦС - не на всички и не винаги им е силно изразена и се вижда.
Ticklesможе да пиеш Масло от вечерна иглика 2X1300 mg от М до М - спомага за ЦС.
ivied не унивай - ще дойдат и твите чакани две чертички. Успех при Калчев, и аз си дочаквам часа при него.. включвай се понякога - овенската енергия винаги е зареждаща Simple Smile подвижността може да вдигнете с добавки - морфологията ви е супер.

# 176
Ааа Ив, най се засягам, като ме квалифицират като добър или ерудиран/интелигентен човек. Сещам се как като дете бях една дебеличка и непохватна, обаче всички в един глас: "Ейй много е умно детето" или "Ти не си дебела маме, а едра"Grinning

Гърлс, аз съм /Кийп/, направих си нов профил. Нещо се филмирах от един случайно изпуснат коментар на моя близка. Направо се изприщих. Светът е малък, а аз колко да съм умна като си изливам тука житието и битието.
Начи с перфектната СГ е бил мъжа на Йоана. Ама и вашата ми се видя отлична да ти кажа. С две думи, не унивай.
 И аз ще пиша по-рядко, но ще ви следя до забременяване!!

# 177
Момичета ново 20 и при мен на 17 ден от МЦ лигавицата ми е 16 мм. АГто каза, че е прекалено дебела( висока).
Каза, че и тънката не е хубава ама у дебелата не е. Пречела на импалнтирането. Викаме на 4 ден от МЦ да видим и тогава как ще е. Предполага, че последното ми закъснение от 6 7 дена се дължи именно на нея.
Иначе Ову съм имала вчера каза, видя течност от спуканият фоликул.
И имам лека поликистоза в десният яйчник. Това от мен.

Не унивайте момичета. Вижте пак заглавието на темата. Горе главата. За мечтите граници няма.

# 178
Благодаря ви за огромната подкрепа, милички! Ще търсим причината, за момента най-силно то предположение е нисък прогестерон. Случва ми се винаги на третия ден от закъснението, значи има някакъв фактор, който влияе, има логика ниският прогестерон да прави белите при мен. Идвам да ви насърча да се следите и правите тестове навреме. Сега въпреки цялата мъка съм благодарна, че знаех, че съм била бременна. Значи при мен проблемът не е толкова забременяването, колкото задържането и ще работим в тази насока. Ако никога не бях разбрала, щях да си спестя страдание сега, но кой знае колко време щях да изгубя без да знам, че задържането е проблемът при мен, а не самото забременяване. Щях да си мисля, че не забременявям и нямаше как да кажа на лекаря това, което знам сега, за да предотвратим бъдещи загуби. Затова моят съвет от цялото ми сърце и душа е - следете се! След това, което ми се случва, никога не бих посъветвала да не правите тестове преди не знам си какво закъснение, за да не се разочаровате. Разочарованието е разтърсващо, но също така ни дава силата на знанието, а то е безценно за нас, защото ни дава насока какво да предприемем. Тежко се става майка, но всички си носим кръста и всяка си знае през какво минава, за да прегърне някой ден детето си. Но всяка ще получи най-желаното въпреки всички перипетии, желая ви го от сърце и вярвам! Пазете се и правете бебета Hug

# 179
  • MUC
Nicole, съжалявам за това, през което минаваш. Но с тази настройка, която чета в поста ти, няма начин да не успеете. Стискам ти палци скоро да минаваш тук да ни ръсиш и после да се похвалиш и с щастлив финал!
Впрочем, аз се бях филмирала за евентуален нисък прогестерон, сега пия едни билкови хапчета, мисля че в България се казват витекс. Ако се установи това като причина, можеш да пробваш, ако не си.

Аз днес се събудих учудващо наспала се, даже малко упражнения правих сутринта, че отдавна не бях – добре ми се отразява физическото натоварване, като усетя депресията ми да надига глава. Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт