Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 085
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Одри Не каза много. На 11 ден фоликула беше 15мм, такъв размер обикновенно е на 10 ден. Днес е 14 ден и  каза, че  не е изглеждал издут и хубаво оформен фоликул, а смачкан и свит.

Аз се шокирах и тотално блокирах. Явно ще е поредният безрезултатен месец.

m-angel Ще си пробваме за всеки случай. Няколко дни се въздържахме заради процедурата, но ще се пробваме.

# 151
Здравейте! И аз ви четох, но нямам с какво да се хваля и не съм писала. Ураганът ни прекрати набързо почивката и вчера се прибрахме два дена по-рано. Успяхме навреме да се придвижим преди него, беше страшно, но ни пощади без големи щети, освен двете паднали дървета върху оградата. Днес бях при АГ за цитонамазка, гъби вече няма, но и О най-вероятно е минала, два дена по-рано този месец. И при мен се видя “смачкан” фоликул, но понеже БТ се качва, смята, че няма да е задържан. Не мисля, че нещо е станало, и положителен тест за О нямаше, но ние и опити навреме не сме правили - ММ бягаше от мен като дявол от тамян от страх заради гъбичките. Поне си починахме психически, събрахме сили и нерви, и живот и здраве след 10-12 дни включваме пак тежката артилерия.
Никол, Лазарова, честито и до финал! Попи, честита ви радост! Много е хубаво, когато родилите момичета се включат пак с такива хубави новини, дава ни надежда.
Keep стискам палци и на краката за успех! Джули, Одри, Диди, Ейнджъл Hug , и вас ви мисля.
На всички момичета, чакащи да мине времето за тест, или да дойде М, желая по-бързо да минава, и много положителни мисли. Всички неприятно изненадани от посещения на лелки - да е последната за много време напред.
Късмет на всички!

# 152
  • Dope Reach
И аз съм на мнение, че не бива да пропускате, Пълнолуние. Тази тема се напълни с бременности, които се явяват "изключения", заради уж неподходящите моменти, в които са се случили или предвид странни обстоятелства. Надежда сте ми вие! Heart
Аз днес съм сефте бях работа, нали бяхме в грипна. Има още болни, някои са на училище, още по-лошо - болни колеги, които разнасят гадости в учителската, но не се замислих дори, май се радвам, че съм на работа. Grinning
Едно въпросче - колко време (приблизително) отнема на една оплодена яйцеклетка да стигне до матката и да се имплантира?

# 153
Рочелке, аз знам за 7-10 дни .. 🤷♀

# 154
Здравейте, мили момичета.
Аз съм добре, минавам да ви навестя. Голямо треперене беше, докато разбера как се развиват ембриончетата. Почти не спах. Засега всичко е наред, люпят се Grinning
В инвитрото се надяваш ден за ден. Ще се оплодят ли, ще се развият ли, ще се закрепят. При имплантацията вече свършва човешката намеса и идва ред на Божествената.
Може да ви се стори скандално, но си сипах малко вино. Не се сдържах. Трансферът ще ми е след два дни.

Одри,  Марго, Диди, Тинти, Арвен, Слънчогледче92 , Ирен , Рейв Джулиана - вярвам, че и на нашата улица скоро ще изгрее слънце.

Допълвам се:
Ро, много ме обогатяват постовете ти, особено на тема вяра. Ей такива млади хора като теб ми пълнят душата. 
Елислава, какво се случва при теб, не пишеш много?

Ив, много поздрави. Виж сега, само не избързвай толкова с тежката артилерия и да се навиваш. Оценявам, че си фен и ни стискаш палци, но не позволявай нашият опит да ти влияе. Имате си едно дете, правите опити за второ от няма и година, с перфектна СГ сте. Дали няма нещо друго, което да пречи и да можеш да го коригираш? Стрес, ежедневие, хранене?  Но браво все пак за записания час в Адела, все отнякъде се започва. Дори и само да ти потвърди доктора, че сте си наред, пак има смисъл.

В тази връзка, понеже си почивам и си цъкам, бих искала да ви пусна линк към статия, изследваща въпроса за стрес индуцираното безплодие. Може за някои от вас да е от интерес, особено от попадащите в сивата 31 % зона на двойките с незиснен Ст.:

https://medpedia.framar.bg/%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD% … D0%BD%D0%B8%D0%B5

На всички останали пожелавам късмет!!

# 155
от уикипедия: Имплантацията започва на шестия или седмия ден след оплождането. Като процесът продължава около 40 часа.

Кийче не е скандално миличка, аз те разбирам Simple Smile

# 156
Рочелке, аз знам за 7-10 дни .. 🤷♀

и аз така знам. Чудех се и аз, защото М още няма, днес ми е 31-ви ден и имам леко зацапване, викам да не е имплантационно, ама няма как да е. Може би ми идва. Последният ни опит беше преди 14 дни (на 17-ия ден), после реших, че е минала О и ни мързеше да работим. Пък то може и по-късно да е било, щом още няма М. Предните месеци големи маратони от край до край и пак нищо, та реших много да не се хабя, ама сега ме е яд. Rolling Eyes

Кийпче, много хубави новини. Хайде ти да си ги доизмътиш Hug

# 157
Кийпче Много хубави новини. Стискам палци да се имплантират успешно.

Ро Благодаря ти Heart

Поплаках си все пак и вече съм по-добре. Имах работа в центъра и минах покрай Руска църква и се сетих, че мога да си напиша желание. Запалих свещичка и си написах желанието.

В крайна сметка знам, че не трябва да се ядосвам за  това и за много други дребни неща. Просто явно съм по-лабилна психически и съм кълбо от нерви. Не помага валериан и не знам как да се справя с това. Вие как се справяте със стреса ?

# 158
Пълнолуние, то май всички сме така в тази тема. Аз освен неспането, почнах и кръвно да вдигам от стрес. Днес бях при личната, да моля за бетаблокер, но тя ме отряза - в кабинета кръвното ми беше 100/70, такова си го поддържам в неработните дни, а нямало как само през работните да вземам хапче Flushed И тя ми препоръча автогенен тренинг, и да си мисля за бебето по това време. Аз чат пат досега правех, но сега ще се заема по-сериозно. Иначе ни валериан, ни мента, глог, нито алкохол ми помагат...

# 159
Благодаря ви много, момичета! При мен нещата отново приключват и вече не знам какво да мисля, съсипана съм... Уж не се случвало два пъти подред, но ето ме на... Ще търсим причината, но просто съм съкрушена. Ще се оттегля да си събера мислите и да видим дали и какво ще предприемам занапред. Целувки на всички и много бебета да се заченат докато ме няма! Ще се върна пак, когато има нещо за споделяне. Дано на никоя не се случва този повтарящ се кошмар, който изживявам в момента...

# 160
Благодаря ви много, момичета! При мен нещата отново приключват и вече не знам какво да мисля, съсипана съм... Уж не се случвало два пъти подред, но ето ме на... Ще търсим причината, но просто съм съкрушена. Ще се оттегля да си събера мислите и да видим дали и какво ще предприемам занапред. Целувки на всички и много бебета да се заченат докато ме няма! Ще се върна пак, когато има нещо за споделяне. Дано на никоя не се случва този повтарящ се кошмар, който изживявам в момента...

Много съжалявам, че развоят е такъв! За съжаление, и аз имам близка приятелка с 2 поредни загуби, знам че се случва. Не се отказвай, не се отчайвай, колкото и да е съкрушително. Търси причината! Няма нищо по-хубаво от това да имаш яснота за проблема и да знаеш каква е посоката, в която тряба да се движиш, тогава всичко ще си дойде на мястото. До тогава ти пожелавам много сили и кураж!

# 161
  • Dope Reach
Николче, съжалявам! Случва се последователно, аз виждам такива примери около себе си, не се отчайвай предварително, просто трябва да се открие проблемът! Чувала съм, че при повтарящи се биохимични, проблемът може да е от некачествен материал, та по-добре, че тялото ти го изхвърля!
Пълнолуние, заравяш се в работа! Или в любимо твое хоби. Нека е нещо, което те кара да се съсредоточиш върху определено действие дълго време. Аз съм споменавала, че съм колекционер на стари списания, в момента се занимавам с това, а новото ми любимо занимание са арт-терапиите - платно, бои, вино и хапки... Супер релаксация!
Кийпче,  Hug Heart
Ив, Джул, Гери, Мег, Бубе... Липсвате!

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 19:49 от Rochellka

# 162
Ех, Николче, много неприятно при теб се получава и то втори път. Търсете причината. Ужас, просто не мога да си представя какво ти е. Кураж, миличка, идвай да си споделяш Heart

Марго, и аз съм така - почивни дни и отпуски съм друг човек - и хормони в норма, и здравето и настроението - отличен. Отида ли на работа, погледът ми става лош, избива ме пот и почва да ме боли отзад главата в тила, което е признак за високо кръвно. Но не го меря, защото цял живот съм била с ниско. Просто в моята хищническа среда не е прието да се помотвам и да го карам "ийзи", не бих се вписала. Мултитаскваш до побъркване. И то без усещане за мисия и пряк полезен резултат от труда ти, както е например при по-достойни професии. И като добавиш, че много рядко и трудно взимах почивки назад в годините - еми явно се натрупа.

Йоанка789, Пълнолуние, аз много рядко, да не кажа никога не плача. Чувствам се неловко от себе си. Най-много да ми се насълзят очите на някой филм Grinning Отделно, че презирам слабите хора, а не бих искала да презирам себе си нали. Е, днес се отприщих. Явно ми олекна, като се чух с ембриолозите. Надух музиката и като му ударих един рев Grinning Ей така, за несправедливостите в живота като цяло, за това, че се мъча с инжекции и манипулации, че с години не ни се получава, че отстрани погледнато никой не би предположил, че минаваме през всичко това, че не мога да споделя с близки и родители, и че положението понякога е шит, за всичките подмятания и нетактични коментари на "приятели". Та, как се справяме питаш - трудно и който както може. С работа, хоби, отвличане от подобни мисли и теми. Длъжни сме да се съвземем и да продължим гордо напред. Изпитанията не свършват, а тепърва започват със забременяването.

За гледачките и хороскопите исках също да се изкажа. Не вярвам и не искам да им вярвам. Смятам "виждането" им го за грубо вмешателство в енергийното поле на човека, което вмешателство вместо да помогне, би могло да му обърка живота. Моят начин е да наблюдавам "знаците" и да се вслушвам във вътрешния си глас и интуиция, толкова. Хич не ща да знам кога точно ще имам деца и какво да очаквам след n на брой години.

# 163
Много съжалявам, никол. Дано бързо да открият проблема и да го разрешат.

Аз имам следния въпрос- правих тестове този месец, имах 2 положителни, като пика ми беше на първия. На следващия ден вечерта ( след първия) и по- следващия усещах дискомфорт в яйчниците, но нито един ден не видях цервикална слуз. Въпроса ми е има ли шанс да забременея без да имам цервикална слуз ?

# 164
Никол съжалявам Sad

Едно въпросче - колко време (приблизително) отнема на една оплодена яйцеклетка да стигне до матката и да се имплантира?
Оплождането и слизането по тръбата към 3-4 дена, самата иМплантация дават срок от 6 до 12 дни, най често 9-10 затова и кръвен тест след трансфер обичайно е на 9 ден ако не ме лъже паметта.

Гърл можеш да забременееш без ЦС, просто трябва по добър тайминг със секса спрямо овулацията и добра спермограма. ЦС придвижва и изхранва спермитата като я няма пак се забременява ама по трудно. Затова всички сме луднали по тоя гел. Grinning
Кийп 200 пъти редактирах и накрая тука отдолу нищо няма да видиш, ще пиша утре нов пост!

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 20:51 от Ivied

Общи условия

Активация на акаунт