Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 663
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро, момичета!
Наде, давай да видим следващият тест Simple Smile
Кийпче, както писах, стискам палците, ама с много добро чувство съм от самото начало Simple Smile
Кали, има хора на които им се е получило точно инсето, та защо пък не Wink
На всички дето им предстои тест нека да е +

# 586
Кийпче, много се радвам! Ти си с нов ник, но по пожеланията на момичетата се ориентирах. Пожелавам ти от все сърце всичко да е наред и на финала живо и здраво бебче/бебчета 💗
Наде, честито и на теб! Същото ще пожелая и на теб! Хайде дано да завлечете краче 💞
Успех на всички пожелавам! Този период от годината ми е любим (а и е период за размножаване)

# 587
Добро утро...отварям темата и какво да видя! Страхотно!
Кийпче,много се радвам! Днес доброто ми настроение ще е в твоя чест! 🥰
Надето,тихичко честито и да ни покажеш тест с две яки черти! 😍

# 588
Одри ще изчакам поне един ден са ми закъснее и ще направя още един,и ще го кача, ако не ми дойде разбира се.Абе каквито и да стане ще разберете 😁

# 589
Здравейте, момичета. Миналия август преживях биохимични.  Докторката каза да започваме опитите от октомври,  но пък тогава пих диклорапид за болка в кръста и реално не сме опитвали. Опитите бяха ноември, януари и февруари, но пак ми дойде. Сринах се, защото не се получава и не знам какво да правя. Отчайваме се. Моля дайте ми съвет.
Преди биохимичната стана от първия месец опити.

# 590
Честито Кийп! Желая ти безпроблемна бременност и до финал! Наде , на теб също❤️❤️❤️
Рейв , това са много добри новини, поздрави 😘
Джулка ❤️

# 591
Съвета ми е да поработиш върху психиката си, съвсем добронамерено ти го казвам.
Не може след три месеца опити и една БХБ да се сринеш и да се отчайваш.

Според мен е и прекалено рано да се вглъбиш в купища изследвания и прегледи.
Ако сте под 35, е в рамките на нормалното за 1 година да се постигне бременност.
Т.е като дойде Ноември 2020, може да започнете с някои изследвания.

Това е моят съвет. Simple Smile

# 592
Ще бъда честна с теб 3 месеца са малко, биохимичната бременност нищо не е и аз съм имала,така че панираш се излишно.
Здравейте, момичета. Миналия август преживях биохимични.  Докторката каза да започваме опитите от октомври,  но пък тогава пих диклорапид за болка в кръста и реално не сме опитвали. Опитите бяха ноември, януари и февруари, но пак ми дойде. Сринах се, защото не се получава и не знам какво да правя. Отчайваме се. Моля дайте ми съвет.
Преди биохимичната стана от първия месец опити.

# 593
Наде, какви са тези глупости „ако ми дойде„?! Разбирам ти напрежението и се радвам, че си подготвена за всичко, но няма да ти дойде дъъълго време. Hug

Достатъчно е да преживееш веднъж неуспех - повече не разрешавам!

# 594
Борнче аз съм си такава винаги гледам да се подготвя за лошото пък доброто добре дошло😁 ще видим след 2 дни какво ще се случи🙊🙉🙈😁
Наде, какви са тези глупости „ако ми дойде„?! Разбирам ти напрежението и се радвам, че си подготвена за всичко, но няма да ти дойде дъъълго време. Hug

Достатъчно е да преживееш веднъж неуспех - повече не разрешавам!

# 595
Благодаря за подкрепата! Силно се надявам скоро да се случи чудото за всяка жена, която го желае! Успех на всички ❤❤

# 596
Здравейте, момичета!
Честито на Кийп, успех и до финал. След всяка буря изгрява слънце, а твоето слънце тепърва ще расте Simple Smile
Наде, тихичко честито и на теб! Чакаме да ни се похвалиш с по- наситена чертичка 😊
Аз не съм писала скоро, просто защото няма какво да кажа, все същото си е при мен. Сега съм във фертилните дни, овуто ми се пада по календар във вторник, стараем се. Не ми се натоварва да следя О със тестове, но и този месец ако не се получат нещата ще си купя за следващия.

# 597
Момичета, днес бях на езда отново след 2 години прекъсване. Искам да споделя с вас един миг:
Скрит текст:
Мама с бебе:

Когато споменах, че спортът ми е помагал за баланса и дисциплината в емоциите и преследването на целта, бих искала да обърна специално внимание на ездата. Това изживяване е несравнимо! Скъпо удоволствие е и не се препоръчва за бебеправещи заради тръскането, но много си заслужава една разходка с конче в ден, в който примерно сме преди ову и знаем, че със сигурност няма точица, на която да навредим. Звучи изтъркано, но наистина общуването с конете разсейва черните мисли и ободрява! Аз не обичам да ходя по дискотеки, ресторанти - вкъщи имаме достъп до прекрасна домашан храна и алккохол и ако искаме да се видим с някого, го каним удома. Та препоръчвам езда, дори еднократно, с 20 ръце, ако имах Simple Smile Лека вечер и успешна седмица!

# 598
  • Dope Reach
Фре, супер си го измислила! Чудесен повод за сменяне на обстановката!
Аз имам една чуденка. Вчера ми беше седми ден лелка, днес очаквах напълно да се изчисти. Цял ден почти нищо и сега погледнах, че бая е изтекло... Много се учудих, даже малко се притесних. И естествено направих грешката да чета в нета, но причините могат да са доста... Бая взема да ми писва. Ще наблюдавам утре и ако не се изчисти напълно ще мисля. Винаги е било 5, максимум 6 дена, последните 2 месеца е по 8 дена. Егати.

# 599
Ро, не че ще те успокои, но последните 3-4 месеца и аз съм в подобна ситуация. При мен към 5-6 ден уж свършва и после до 8-10 ден съвсем леко ми зацапва.
Вторник съм на преглед при старото ми АГ, а сряда в клиниката. Ще се паднат 8 и 9 ден. Дано е приключило напълно.
Frekoko, чудесна снимка. Харесвам много конете, но за да съм искрена ще си призная, че първия път като отидох да яздя и застанах до коня, бях страшно уплашена Grinning Качих се само, за да не ми се смеят, че съм се отказала.

Общи условия

Активация на акаунт