Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 662
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • Dope Reach
Знам, че на въпросът ми е невъзможно да се отговори, но ми действа успокоително, когато ви споделя. Марианка, сподели какво са ти казали като причина. Може да е заради хормоните, на няколко места беше посочено, че поликистозните яйчници може да причиняват подобно нещо. Може и да е от бременност, не че се надявам на нещо, то даже по-добре да не е, ако има кървене, де.
Скоро си мислих за т.нар. "цветна бременност". Сякаш напоследък всички я отричат, изтъквайки това, че всяко едно кървене по време на бременност не е нормално, но пък от доста хора съм чувала, че са били с често кървене през цялата бременност, като докитата не са откривали причина за това. И всичко е стигало до благополучен край. Ох, вече всичко бих повярвала, не само защото и в темичката видяхме какво ли не. Затова и понякога ми се струва безсмислено да ви питам разни работи, толкова е индивидуално...

# 601
Ро, не знам колко обилно е кървенето ти, дали не е само от типа зацапване. Но когато аз съм била с продължително бледо кафяво зацапване 3 дни след цикъла, док казва, че сигурно FSH е висок (което води и до нисък Е2) и -----> цикъла не спира, фоликули не растат. Нямам представа дали е хормонално при вас, или е нещо " механично",  само споделям моя опит.
Скрит текст:
Връщайки се назад, мисля, че във въпросния цикъл дори не пуснахме хормони, но пробвахме за първи път с  фемара, след неуспеха с нея същия цикъл минах на естрофем...И пак същия цикъл извадих единствената си замразена Я.

# 602
Доброутро момичета!
Влизам да кажа, че днешнит тест е напълно отрицателен.
Хормони на ред, овулация имам, спермограма като на донор, но.... резултат йок 😤😤😤😤
Голям парадокс.
Караме по график, чакам да ми дойде и да видим лигавицата, после ЦС.
А така исках са се размина с нея.
Нищо здраве да е.
Може да изкочи заека от някъде.
Лека седмица момичета. Много плюсове и малко минуси желая.
Хайде на работа 🙅🏻♀

# 603
Здравейте! Интересува ме по каква схема се пие чая от невен.Казаха ми,че седмица преди менстр. се спира

# 604
yoanna789Май ви е време за СПА да се отпуснете малко,да забравите за бебеправене, малко детоксикация няма да е излишна пък току виж..... 🤰

# 605
Ааа Наде, ние не се спираме, чак някой път искам ейй така цяла неделя да си лежа.
Ама ние не, все сме някъде 😂😂😂
Уж ММ държи фронта, ама днес и той изпусна парата, чак жал ми стана.
Ама и на мен не ми е весело..

# 606
Йоанка ЦС не е кой знае какво, не се притеснявай.
Рочи, за "цветна бременност" си представям някакво леко кървене, не като цикъл. Не че не съм се тествала и в цикъл за всеки случай.
Фрекоко много хубава снимка Simple Smile. Два пъти съм се качвала на това прекрасно животно коня, с голяма разлика във времето, хубаво изживяване.

# 607
yoanna789 - Съжалявам за теста. Иначе ЦС не е нищо особено. Мисля че лекарят ми беше по-притеснен дали ще реагирам по странен начин от мен. Не ме боля и не продължи дълго. Аз бях без упойка.
Ще стискам палци!

# 608
Ро, да те успокоя, този месец явно нещо става, защото и при мен - след 6-дневен цикъл при секс на ден 9 ми прокърви и кой дявол знае дали е механично или хормонично Simple Smile Скоро ще ходя при АГ и ще му съобщя. Досега никога не ми се е случвало. Иначе през втория месец от моята бременност получих кратко кафяво зацапване на датата, когато трябваше да ми е цикълът. Не знам на това ли му викат цветна бременност.
m-angel, напълно естествено си почувствала такъв страх. И аз като застанах пъривя път до коня, установих колко учудващо голям всъщност е той, а после колко учудващо високо е на гърба му! А като гледаш по филмите как се пяркат с тия коне за щяло и не щяло... Вече не им вярвам Simple Smile
Йо, и аз се присъединявам към другите момичета, които казват, че ЦС не е голяма работа и да не се притесняваш. Вярно отнема време да я организираш, но пък ще си по-спокойна и информирана след това. Аз моята я правих с упойка, защото предполагах, че ще имам сраствания, а тогава понаболява. Но упойката е за 1-2 минутки.

# 609
Хеййй момичета, не бях влизала два дни ииии много сте изписали, предчувствах че ще им хубави новини .. Честито Киипче, много се радвам за теб, стискам палци и до финал.. Честито и на теб Наде , пожелавам днес да се насити чертичката и да ни поръсиш и нас да те последваме - и към теб, ако не съм объркала и ти ли премина през БХ, ако е така колко време след нея е този резултат, благодаря. Моята лелка си отиде иии започвам с новите надежди Heart Eyes Успешна нова седмица Hug

# 610
  • София/Севлиево
Добро утро!Вещицата дойде вчера с гръм и трясък,сега се връщам от преглед и съм отново в играта.Моля за стиснати палци да се получи.Другия понеделник ме вика пак и ще видим какво следва-това,което ще правим ,ще е за първи път и дори не знам какво точно е,ама ще разбера.
За цветна бременност и аз съм чувала,даже кумата ми и най-добрата ми приятелка имаха такива.На едната и беше първа бременност,на другата -трета,родиха си живи и здрави дечица.

# 611
Кантарионче, честито и на тебе! Да имате  много прекрасни моменти. Kissing Face
Марго,  щом е нормално за възрастта ти, просто действайте сега и не губете време.
Тикълс, значи са отстранени всички страствания около органите? а знаете ли какво е положението вътре в матката? 
Ния, няма по-хубаво от това да се знае какъв е проблемът. Аз също съм мислила да изследвам тези НК клетки, ама сега как да бъда сигурна дори и кръвния  резултат да е отрицателен, като може на локално ниво да ги има. Ако правилно съм разбрала де. Браво на доктора, който се е сетил да изследва този проблем. Има гооооляма светлина в твоя тунел, Ния Simple Smile Мисля, че вече лесно може да се третира това състояние и ще си забременееш като стой та гледай. Момичета, мислите ли, че в последствие може да се повявят тези НК клетки от гледна точка на това, че имаме едно дете, което си се получи напълно естествено. Дали да ги изследвам.
Кийпче,  въпреки че сигурно въобще не ти е комфортно с тази настинка, силно се надявам, че е в резултат на нещо хубаво Simple Smile На мене много ми помага фреш с лимон, портокал, грейпфрут и мед. Изцеждаш по едно от всяко и слагаш мед. Ако добавиш джинджифил още по-хубаво. Има също така един спрей за гърло - прополис + невен на Хигитест. Уникален е.
Одри, стискам палци и за тебе, миличка! Щом е напълно лечимо, всичко ще бъде наред. Гуш!!

Калиниста, благодаря ти за подкрепата и милите думи. За НК клетките, доколкото знам, човек може да не е имал никога проблем с тях и след бременност да се отключи това-тогава се увеличава броя им. Така че не пречи да ги изследваш,  230 лв. струва ендометриална биопсия в моята клиника и се чака 2 седмици за резултата. Поне после ще си спокойна, като разбереш резултата. На фона на всички пари които даваме за ин витро, аз лично сега съжалявам, че не съм направила по-рано това изследване.

# 612
Кийпчеееееееее, честитоооооо , ей тва се вика да разцепиш тишината  Grinning Всичко ще бъде наред !
Наде, честито и на теб !
Айде така да продължава темата , че много минорно се движехме до сега !
При мен си дойде вчера по график. Тъжно, но не е като да не съм свикнала Simple Smile

# 613
HoneyyДа и аз минах през БХ резултата е 5 месеца по-късно.Току що си направих Шуър чек (не с първа урина) и имам усещането че се насища

# 614
Здравейтее момичетааа! 😍
Кийпче, прекрасна чертичкааа, тихичко честито и до пухкавия фиинаал! 👶😍

Надее,тихичко честитоо и на тееб и аз виждам чертичката, дано се насити още повече ии естествено до пухкавия финал! 😍👶

Аз искам да споделя, че ми остават 4 дни до Ц, обаче нямам никакви болки в гърдите, което ми е супер странно и се чудя дали е възможно да е от нещата кои пия едното, което ми бяха изписали е АктивМама, а другото Сайкъл Баланс.
Вие какво мислите девойкии, предполагам че щом нямам болежки в гърдите значи и този месец нищо 😶

Общи условия

Активация на акаунт